nie ma się zastanawiać, będzie dużo drożej, ale trzeba jeszcze czasu
http://www.kompasinwestycji.pl/z_branzy_4059_spolka_lokaty_budowlane_buduje_hotel_w_swiecicach_i_planuje_kolejne_inwestycje_w_warszawie.htm
Taka to okazja że jak macie trochę gotówki żeby ją zamrozić na czas nieokreślony bez widoków na jakikolwiek zysk to zapraszam serdecznie na ten badziew.
Spółka dziadostwo bez widoku.
Popieram. Robią kolejna inwestycje której nie sprzedają. Te 13 lokali to ledwie na pokrycie obligacji starczy. Świecie umouczone . Na włochach też będzie klapą bo zamiast budować m3 jakich się sporo ładnie sprzedaje idą w apartamenty. Za 2 lata ogłoszą upadłość moim zdaniem bo długi ich zjedzą. Zresztą już na początku roku kwiatkowski pożyczał lbd 50 kawałków żeby tylko płynność utrzymać. Lepiej bierzcie ile się da za akcje bo za rok już będzie poniżej 6groszy jak mnimam. W najbliższej perspektywie to drukują akcji na spłatę obligacji dla kwiatkosia bo to najpewniej on sam wziął. Zgaduj zgadula po 16 groszy... policzone sobie wtedy wartość księgowa lokat. Hehe... szkoda mi też trochę bo mam 5000 akcji, ale na lokatach już się nauczyłem śmiać przez łzy. Będzie lament