co Ty bredzisz?? Kto trzyma kurs???? Czy Ty czlowieku widziales obroty. Tu nic nie trzeba trzymac. Tu nie ma kupujacych wcale....... Wszyscy olali te firme. Wielu jest chetnych do sprzedazy( zmeczonych juz ta kiszonka ) i tylko czeka zeby kurs lekko podskoczyl. Wtedy beda wyskakiwac z tego kiszoniaka az furczy.....
Chyba ze zarzad ma jakies info ze wynalazl rakiete kosmiczna - prawdziwy przelom technologiczny. Bo inaczej nic nie ruszy tego papieru
... nie zdenerwowalem sie. Nie mam duzo tego papieru. Tylko nie lubie zyczeniowego postrzegania rzeczywistosci. Zreszta jesli ENAP dalej bedzie robic swoje to moim zdaniem przy tym poziomie mozna sobie powoli cos tam dokupic i pewnie zarobic. Ale gosciu pisze "trzymac - ktos zbija kurs przed wybiciem".
Jak zbija???? Przy kilku, gora kilkunastu K obrotow ???
ENAP jest w dobrej branzy. W Polsce w sieci sredniego napiecia bedzie sie sporo inwestowac bo te co sa to ruina. I bedzie na to kasa. Pytanie tylko czy zarzad ENAP-u ma pomysl jak sie w tym wszystkim znaleźć. Bo ja mam wrazenie ze moze i ma pomysl ale nie ma na to kasy.