• BROADGATE Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Zastanawiam się, czy ten co popuszcza bąki to odkupi taniej.
    Jak dla mnie niech popuszcza. Może uda sie dokupić taniej. Zobaczymy.
    Niech działa.
  • Re: BROADGATE Autor: ~mariusz zSiemianowic [80.52.155.*]
    z tego co widzę to nie jeden tu czeka aż zaniżą kurs by tanio dokupić , ciekawe komu pierwszemu puszczą nerwy zacznie skupować i zatrzyma spadek :)
  • Re: BROADGATE Autor: ~brd [79.189.155.*]
    Wy się ciekawicie swoja stratą? a to raczej coraz bardziej smutne i nadziei na horyzoncie nie ma.
  • Re: BROADGATE Autor: ~ops [62.21.16.*]
    Zależy jak na to patrzysz , ja tak nie patrzę.
    Mam udziały w spółce z super perspektywami i tylko kwestią czasu jest tu dwucyfrówka i dywidenda w przyszłości , która mi koszta zakupu zwróci. Nie ma innej możliwości tutaj.
    Podobnie było na PSW , osoby które ponad rok temu kupowały na dołku , teraz z samej dywidendy będa miały 50% zwrotu kosztu zakupu akcji !!!. Już nie chcę wspominać , jak to niektórzy spece najeżdzali na spółkę a co dziś jest , każdy widzi.
    Tutaj będzie podobnie , tylko kwestia czasu :-)
    PSW czyli Grupa PSW Holding ( GPH) Krawców , bo jest jeszcze inna spółka pod skrótem PSW :-)
    kwestia czasu , no dobrze, ale kiedy i jaki moze byc motyw wzrostów, bo jak narazie akcje wzięly ręce, które nic nie robia, więc na co tu jest czekanie?
  • Re: BROADGATE Autor: ~xx [81.210.63.*]
    ludzie uspokujcie sie to nie jest spolka ktora od razu po raporcie notuje 200% wzrostu.
    Im wiecej ludzi pisze aby sprzedawac akcje, im wiecej sie wysypuje leszczyny tym lepiej!
    Wlasnie z takiej sytuacji rodza sie pozadne inwestycje. A wes pod uwage tez ze codziennie jakies tam pakiety akcji przechodza z reki do reki.
    Jak na co czekanie , na sowity zwrot z inwestycji , kto ma czas , ten ma i zysk.
    Nie wszyscy są w gorącej wodzie kąpani i jak widzą spadek, czy wzrost to już majstrują swoim pakiecikiem.
    A co do nierobienia, spółka sama się obroni wynikami i prędzej czy później będzie zauważona tak było jest i będzie, a tutaj zawitałem czysto fundamentalnie przynajmniej ja.
  • Re: BROADGATE Autor: ~małgorzata [95.41.119.*]
    dlaczego podają w aktualnej prognozie tylko 1,267 miliona na rok 2011 jeśli to ma być już rafinerią nie rozumiem
  • Re: BROADGATE Autor: ~maxymuss [78.24.72.*]
    daj sobie spokój z Ta spółką, bo stracisz kasę obroty żadne komu sprzedasz???
    no na kupnie to za duzo akcji tez nie ma wystawionych bo do 1 widelek jest marne 7k.
    A codziennie male bo male pakieciki ale ktos zbiera, nie ma tu mowy o DT wiec wkoncu nie bedzie mial kto oddawac.
    Napisze tylko tyle ze kto wytrzyma i nie sprzeda zostanie wynagrodzony i to sowicie.
  • Re: BROADGATE Autor: ~Damiano [94.40.117.*]
    Ktoś kupował po 500 sztuk za 4.70 więc chyba szykuję się podbitka :lol:
    ta sytuacją wcale nie jest zdziwiony zobaczcie - teliani poniżej 2 zl, depend - 60 gr, ipo-pda, tez grosze jakies, psw ucięte na pól, a co Broad ma byc wyjątkiem ? "Krawce" jeszcze duzo potrafią, o czym sie przekonamy
  • Re: BROADGATE Autor: ~maxymuss [78.24.72.*]
    tu większość marzy aby sprzedając po kosztach bez straty,
    i wlasnie o to chodzi, bo maja oddac po cenie zakupu przy podbitce.
    przeciez schemat dzialania jest az nadto oczywisty
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.