Zależy jak na to patrzysz , ja tak nie patrzę.
Mam udziały w spółce z super perspektywami i tylko kwestią czasu jest tu dwucyfrówka i dywidenda w przyszłości , która mi koszta zakupu zwróci. Nie ma innej możliwości tutaj.
Podobnie było na PSW , osoby które ponad rok temu kupowały na dołku , teraz z samej dywidendy będa miały 50% zwrotu kosztu zakupu akcji !!!. Już nie chcę wspominać , jak to niektórzy spece najeżdzali na spółkę a co dziś jest , każdy widzi.
Tutaj będzie podobnie , tylko kwestia czasu :-)
kwestia czasu , no dobrze, ale kiedy i jaki moze byc motyw wzrostów, bo jak narazie akcje wzięly ręce, które nic nie robia, więc na co tu jest czekanie?
ludzie uspokujcie sie to nie jest spolka ktora od razu po raporcie notuje 200% wzrostu.
Im wiecej ludzi pisze aby sprzedawac akcje, im wiecej sie wysypuje leszczyny tym lepiej!
Wlasnie z takiej sytuacji rodza sie pozadne inwestycje. A wes pod uwage tez ze codziennie jakies tam pakiety akcji przechodza z reki do reki.
Jak na co czekanie , na sowity zwrot z inwestycji , kto ma czas , ten ma i zysk.
Nie wszyscy są w gorącej wodzie kąpani i jak widzą spadek, czy wzrost to już majstrują swoim pakiecikiem.
A co do nierobienia, spółka sama się obroni wynikami i prędzej czy później będzie zauważona tak było jest i będzie, a tutaj zawitałem czysto fundamentalnie przynajmniej ja.
no na kupnie to za duzo akcji tez nie ma wystawionych bo do 1 widelek jest marne 7k.
A codziennie male bo male pakieciki ale ktos zbiera, nie ma tu mowy o DT wiec wkoncu nie bedzie mial kto oddawac.
Napisze tylko tyle ze kto wytrzyma i nie sprzeda zostanie wynagrodzony i to sowicie.
ta sytuacją wcale nie jest zdziwiony zobaczcie - teliani poniżej 2 zl, depend - 60 gr, ipo-pda, tez grosze jakies, psw ucięte na pól, a co Broad ma byc wyjątkiem ? "Krawce" jeszcze duzo potrafią, o czym sie przekonamy