• Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~K! [78.8.143.*]
    jak zabrać akcje niecierpliwym i pragnącym urwać 3% na spadkach.
    Moim zdaniem wczoraj była podbitka i później spuszczanie kursu, po to żeby dzisiaj odebrać niżej.
    Lepiej zaryzykować i poczekać do wyników niż oddać za wcześnie, bo powodów do wyprzedaży nie ma żadnych, ani nie urosło spekulacyjnie, ani nie ma złych informacji ze spółki, czyli rozsądnie patrząc po co sprzedawać?
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~tomek [94.40.113.*]
    Dzisiaj bedzie odwrotna sesja do wczorajszej. Wczoraj pojawila sie swieca ktora wprowadziala troche strachu u technikow a z wlasnego doswiadczenia wiem ze impex rosnie w najmniej oczekiwanych momentach a wyniki tuz tuz wiec jeszcze bedzie ciekawie.
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~lechu [80.50.128.*]
    Prawdopodobnie tak bedzie jak piszesz. Pieknie zwalili z poczatku.Nieszkodzi , to lepiej potrzeba odpoczynku.pozdr.
    Ja znowu na papierze od 4,93 i dzsiaj na zwałce dobrałem .Czas pokaze co dalej
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~K! [188.146.64.*]
    13:59,11 - 1 mln akcji z rączki do rączki, ciekaw jestem co kombinują, bo to nie pierwsza taka wymiana i pewnie nie ostatnia.
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: piuuu [95.40.140.*]
    dobre dobre ciekawe ???
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~tomek [94.40.113.*]
    ostatnio w czwartek tez byly podobne transakcje pakietowe w okolicach 4,95 i w ciagu ostatnich 40 sesji kurs wzrósł o 5% oby dzisiaj bylo podobnie.
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~hipis [178.73.49.*]
    cienko bedzie jak gra pod wyniki własnie sie skończyła
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~PROROK [83.5.73.*]
    Dnia 2011-02-15 o godz. 09:36 ~K! napisał(a):
    > jak zabrać akcje niecierpliwym i pragnącym urwać 3% na
    > spadkach.
    Moim zdaniem wczoraj była podbitka i później
    > spuszczanie kursu, po to żeby dzisiaj odebrać niżej.
    > Lepiej zaryzykować i poczekać do wyników niż oddać za
    > wcześnie, bo powodów do wyprzedaży nie ma żadnych, ani nie
    > urosło spekulacyjnie, ani nie ma złych informacji ze
    > spółki, czyli rozsądnie patrząc po co sprzedawać?
    SPÓJRZCIE NA NOTOWANIA Z GODZ 15.29.34 DO GODZ 15.29.38 TO JEST DOPIERO JAZDA . CO O TYM SĄDZICIE CZYŻBY SŁABE WYNIKI SPÓŁKI POWODOWAŁY TAKIE RUCHY??LOGIKA PROSTA BRAĆ KASE PÓKI JESZCZE JEST DOBRA CENA BO KTO WIE JAK BĘDZIE PÓŻNIEJ.-A MOŻE DOBRZE WIE CO SIĘ SWIĘCI.DZISIAJ WIDAĆ DOBRA CENA TO 5,26-ZOBACZYMY JUTRO CO TO OZNACZA.
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~Corhit [178.36.136.*]
    Mnie to wygląda na przemyślną zwałę. Tak po prostu ktoś wywala całe pakiety po 20k, zupełnie bez sensu. No cóż jeśli jutro nie odbije, to kierunek na 4,5 zł. Przy takich obrotach dawno nie widzianych, powinno być już dobrze ponad 6. Wygląda mi to na realizację zysków i wychodzenie z tej spółki. Ja jeszcze póki co trochę potrzymam, wchodziłem po 4.10 więc żadna strata.
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~ktom [83.28.56.*]
    czytam i czytam i widzę że w tej spółce to nikt nie jest kumaty. Jedni mówią idzie na 16 zł drudzy zwałka na 2 zł. Spółka w trendzie wzrostowym a jak trochę urośnie to już krzyczą że zaraz zleci na łeb na szyję. A może by tak przyjąć opcję realistyczną że trochę spadnie, pobuja się w okolicach 5 a potem kiedyś tam urośnie do tych 6 a może 8 zł. Kiedyś siedziałem i śledziłem notowania każdego dnia, co kupiłem to sprzedawałem ze stratą bo nie mogłem przeżyć że spada i traciłem. Teraz nie mam na to czasu i wreszcie zacząłem zarabiać :) Daytrading i inne hece nie dla mnie, nie ma do tego zdrowia i intuicji.
  • Re: Dzisiaj kolejna lekcja... Autor: ~rob [213.108.12.*]
    Można poczytać analizę i zastanowić się czy przy takich wynikach i prognozach warto teraz sprzedawać http://www.bdm.com.pl/file.php?id=28403.
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.