tyle tylko że to łykanie jakieś niemrawe a wyniki chyba już jutro, może być też tak że po nich nic się nie zmieni bo widać zbierają bardzo powolutku, książkowo wręcz..czekają na swoim poziomie, jak zniecierpliwiony podaje to skupują..
trochę mi się to nie podoba,spokój jaki w sobie ma zbieracz wyprowadza z równowagi drobnych, wyrażnie nigdzie mu się nie spieszy...nie wiem czy w tym tygodniu wskoczymy na inne poziomy, są symptomy poprawy bo z prawej już w arkuszu nie straszą zlecenia po kilkanaście kilo co grosik, jednak ktoś oddaje nisko...póki to się nie zmieni możemy się kisić, jedno na teraz wydaje się pewne-nizej chyba już nie spadniemy, a cierpliwość duża wskazana...pozdrawiam
banda dupkow jestescie same zyczenia zero analiz.Spola jest tania bo nie ma wynikow a jak ma miec wyniki skoro deweloperka sra.Odbicie nadewoleperce i poprawa sprzedazy przyniesie wzrost kursu na razie zwalanie nie bez powodu.Mamy hosse tanie zostalo tylko to co przynosi straty tak jak izostal.Mozliwy zarobek ryzyko spore.Mozna cos tam zakumulować
Przyczepiłeś się tej straty jak rzep psiego ogona, a wzrost przychodów o prawie 2 mln przemkną Ci koło nosa niezauważony! Podobnie jak wzrost zysków netto z 0,4 mln (2009r.) do 1,02 mln(2010r.) !
Życze powodzenia z analizą, chociaż proponowałbym zacząć od czytania ze zrozumieniem!
a prawda jest taka. ze chyba wiekszosc sie chce pozbyć gniota i nie kisic tu wiecej kasy,to widac po kursie , mulenie nonstop i zadnych perspektyw na poprawe, ktos cos skubnie, drugi wywali, zresztą trudno tu cokolwiek wymyslic przy takich obrotach, jednym słowem....kupa
od 2008 roku wzrost z kilkunastu gr do 1,5zl dzis wiec nie taka znowu kupa.Uroslo masę.Chodz wskazniki nie sa złeC/Z 19 powiedzmy ze nie sa złe...to do dalszych wzrostow potrzebne sa zyski a spólka wtym raporcie ma stratę.jak zwykle zarobia ci ktorzy kupowali najwczesniej
tylko nie za bardzo rozumiem dlaczego zaczynasz wpis od - bandy dupków - pewnie i masz trochę racji że to ożywienie w budownictwie średnie, co do raportu i prognoz spółki to jednak polecam trochę poszperać i poczytać...jedno w tym wszystkim irytuje i to fakt - rynek sobie jakoś tam rośnie, a tutaj mizeria i spokojne, dostojne zbieranie trwa...czy się redukować, czy pozostać to już pytanie na które sobie każdy odpowie sam bez twoich mądrości - dupku
witam izolacyjną brać
mnie jedynie martwią te obroty, bardzo mizerne, i chyba większosc maluczkich jak my zaczyna chyba myslec, jak tu za duzo nie stracić, bo o zarabianiu tu narazie nie ma mowy, chyba , ze kogos rajcuja wzloty rzędu1,2 grosze....a przy takich pakiatach w porywach do kilku kilo to zarobek ledwo na pokrycie prowizji starczy.
Green, ja tu narazie nie widzę spokojnego dobierania, raczej powolne osuwnie,wystarczy, ze ktoś się wqurwi i jednym pstrykiem uwali kurs ponizej wsparcia, tzn straci cierpliwosć , poki tu grubas jakis nie wskoczy to mozemy zapomniec o szalenstwach na izie.
Trzymam papiery maksymalnie do czerwca, jak się nic nie zmieni poprostu oddam....prawdopodobnie ze stratą, pzdr