• KompKLEKS Autor: ~zz [178.73.50.*]
    ze strony pracowników.
  • Re: KompKLEKS Autor: ~kraw44 [62.141.254.*]
    Ruszy ,ruszy jak nie dzisiaj to jutro, akcyjek pracowniczych po 0,65 coraz mniej.
  • Re: KomplEEX a wlasciwa ocena wartosci społki Autor: ~mecenas [156.17.15.*]
    KOMPLEKS RUSZA W SWOJA DROGE:

Tu już skończyły sie tanie akcje.
    Liczy sie to ze przeszly w mocne rece, tak jak na PSW.

Pamietajmy ze na 3,10 byla spora redukcja.
    Plan szefow by zadowoleni byli przacownicy a znajomi prezejeli te tansze akcje sie udał.

Brawo; i teraz droga na 4 zlote otwarta. Obecne "chowane" zyski można, po 1- 2 kwartale puscic na wizje...
    mecenas

• niemcy juz są Autor: ~jacek [83.30.65.*]
    Rozpoczęcie współpracy z firmą ProMinent Dozotechnika

Rozpoczęliśmy współpracę z niemiecką firmą ProMinent Dozotechnika - czołowym producentem urządzeń dozujących, pomiarowo-regulacyjnych oraz systemów dezynfekcji wody...

Szanowni Państwo,

Grupa Kompleks rozpoczęła współpracę z niemiecką firmą ProMinent Dozotechnika, która jest czołowym producentem urządzeń dozujących, pomiarowo-regulacyjnych oraz systemów dezynfekcji wody. Współpraca dotyczy przejęcia obsługi firm wykonawczych przez GKI Kompleks w zakresie ofertowania i sprzedaży urządzeń firmy ProMinent dla rynku basenowego w Polsce.

Firma ProMinent działa od 50 lat i ma ugruntowaną pozycję w tej branży na całym świecie. Wprowadzenie produktów firmy ProMinent do oferty GKI Kompleks powoduje, że staje się ona jeszcze bardziej atrakcyjna dla firm wykonawczych i stwarza duże perspektywy dalszego dynamicznego wzrostu przychodów w tym sektorze działalności spółki.

• Re: niemcy juz są-ocena sytuacji prezesa i spolki Autor: ~mecenas [62.87.247.*]
    Spółka pracuje organicznie od chyba 18 lat. Ma ogromne doświadczenie i stabilną sytuację i zyski czesto inwestowane w kolejne wzmacnianie firmy.
    Teraz , po tylu latach prezesi ( kierownictwo spólki) doszli do mądrego wniosku, że zarobia sie lepiej na:
    - nie tylko wynikach spolki, ale na tym jakie przewagi niesie NC w stosunku do oczywistego trudnego kredytu bankowego.

Plan byl dobry-i nadal taki jest. Schowajmy najlepsze ustalenia z kontracentami nowymi (teraz pojawiali sie Niemcy) na luty , marzec...2011 i startujemy na gieldzie. To pozwoli zdobywać konieczne finansowanie dalszego zancznie szybszego rozwoju ale najpierw zarobimy tyle by albo kurs zyskal np 50-70% albo /i byla możliwosc oglosić, że za rok już stale będzie dywidenda.

To byl dobry plan, ale ludzka twarzą. Małe doswiadczenie rynkowe prezesa -tzn doswiadczenie gieldowe spowodowalo pozwolenie na wprowadzenie od razu na rynek ponad 100 tys akcji pracowniczych. Tu szef przetestowal załogę (celowo???), że nie umie dbać o swoje interesy. pracownicy tzw KLUCZOWI sprzedali paru tutejszym inwestorom poniżej nawet 3 zlote swoje akcje....OK.
    Jak zobacza kurs 3,40 to mogą odkupić z rynku NC, mają takie oprawo:-)

Teraz nastapi ocena na rynku NC, "że już jest po strachu" i za okres (do 10 dni) przekroczymy 3,30 i to utwierdzi nas, że "droga do ruchu up" otwarta. Bez limitu szbki ruch...
    do 4 zlotych z wyceny i z obecnego kontraktu z Niemcami i za chwile paru nagrywanych od dawna,.... ruszymy, ruszamy...mamy dobry poczatek

mecenas
    Tak ma byc i już.
    I tak bedzie
    jestem przekonany wiec gratuluje tym co juz sa w klubie KOMPLEKS..po basenie idziemy na kawe!

mecenas
  • Re: KompKLEKS Autor: ~UCIEKACCCCC [83.26.192.*]
    mecenas ty lepiej powiedz jaki trup wyleci z szafy w najblizszym czasie a nie namawiaj ludzi na smieci.
  • wiec uciekaj Autor: ~wiec uciekaj [78.8.5.*]
    wiec uciekaj
  • Re: wiec uciekaj Autor: ~bono [83.5.156.*]
    śmieć to już lepiej następnego śmiecia kupić ( teliani)
  • Re: wiec uciekaj...ja poczekam na 4 złote. Autor: ~mecenas [217.30.156.*]
    zdominowali projektowanie i dostawy do budowy basenow od indywidualnych po hotelowe i wodneparki.

czy tam sa śmieci? - tak.
    Maja systemy oczuyszczania i dezynfekcji basenów, wg niemieckich standardow i polskich oczywiscie.

A co , nie podoba Ci sie ten Kompleks....? Pracownicy juz odsprzedali taniej swoje akcje, teraz pora na paru zakompleksiałych i bedzie pora na weryfikacje kursu wg zyskow i przychodow. Zatem jestem spokojny o stopniowy narost wartosci spolki.
    mecenas

• Re: wiec uciekaj...ja poczekam na 4 złote. Autor: ~uzalezniony [91.94.134.*]
    bardzo dobra spolka,warto ja miec
  • Re: wiec uciekaj...ja poczekam na 4 złote. Autor: ~mecenas [87.105.160.*]
    lubie spolki kupione na dnie swoich notowan widzac ich potencjal
    pamietny Immoeast, optimus czy wejscie w dobrym momencie e EkoExport.

Tu zaloga wywalla akcje - ale prezes im je dal i ma ich za sobą.

Prezes poczeka na odczytanie ogromnej dominacji spolki w plsce-podobnie jak zdominowaql rynek EEX.

Czekanie nawet do konca wakacji dla potencjalu juz odczytanego w redukcji zapisow, podawanej w komunikacie mi odpowiada.

Aby zwiekszyc bezpieczenstwo inwestorow podam, ze to moje spekulacje rynkowe i plotki -podobnie jak ocena takiej firmy jak KGHM, czy Causa, czy Go Advisor -i nie mają one szans wplywu na objektywną wycene przez innych. Najlepsza wycene mozna otrzymac piszac do KMFF po wycene.
    mecenas
  • Re: wiec uciekaj przy cenie 3,10 Autor: ~szik [156.17.15.*]
    prezes zobaczyl ze firma z aspiracjami ... jest juz notowana na NC-ale sie zdziwil.
    CHOć POCZYTAL CO TO JEST nc I JUZ WIE.

jAKI PREZES-CZY PRESES kOMPLETNIE-TEGO PLOTKI NIE WIEDZA.

Nikt mu nie powiedzial wczesniej o tym-szok
    szok lae i otrzexwienie
[x]
KOMPLEKS -10,34% 0,78 2016-03-11 14:41:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.