Nie mam akcji,ani narazie nie mam w planach kupic.
Obserwuję jednak spółkę i widzę oczywiste fakty,w piątek było zbieranie związane z dobrymi wynikami za 4Q,jutro będą już wzrosty będące sumą wyników i walnego.
Bardzo perspektywiczna spółka.
Pzdr.
To kup papier jutro po 0,26 i zaobaczysz perspektywy.............
na koncie :)))))
Życzę powodzenia i zastanów się co we wtorek plus czy minus........
Jak nie masz papieru to nie pisz tu bzdur ............
Obejrzyj wywiad z TMNG (weź to nagranie idź do wróżki)
dalej nie będę pisał to nie miejsce na takie rzeczy
właściwie to ja nie powinienem już nic pisać.!!!!
Stek bzdur z jednej jak i z drugiej strony to tyle (oczywiście piszę o naganiaczach)
nojsze, szanuje Cie, ale to tak oczywiste ze chcesz dobrac, ze az niesmaczne. kupowales po 25, teraz siejesz info, ze 24 to wysoka cena. nie badz groszowkarzem, teraz sa poziomy na ktorych kazdy rozsadny czlowiek powinien ladowac ile sie da. nawet jesli sie rzeczywiscie nie zgadzasz ( w to nie wierze), to prosze, poczekajmy co bedzie w spokoju.
przypominam, ze wychodzi na moje, ja mowilem, ze spadniemy na 22 i sie odbijemy, Ty twierdziles przez 2 tygodnie ze od 25 up up up...
i moze tak ktos zaproponuje jutro, zeby emisja byla po 20 gr? w plane wza jest co najmniej 18...
Nie jestem groszowiczem, jestem wkurzony i tyle ..........
Generalnie odkupiłem papier co tu dużo gadać i teraz long......... mam czas i czekam
Jutro walne i siedzimy spokojnie ale wypowiedź TMNG w TV. !!!!
Tylko to mnie irytuje, a to że spadnie czy wzrośnie.. nie wiem dalej uważam że 2 tyg na 0,25 to jest właściwe. Natura ludzka jest niezmienna wszyscy chcielibyśmy 100% nie ten czas....
Byc może tego nie wiesz ...ale na Atonht, czy na NG 0,17 w portfelu imi topniało , nie myśl że ja jestem giełdowym cudotwórcą, miałem nie raz cykora nauczyłem się z tym żyć.
Na chwilę obecną mój optymizm spadł, i liczę na wyjście z OPT w odpowiednim czasie i wejście po całości w NG, po urlopie :)))
To co mam to czysta zarobiona kasa na NG niech leży i się pomnaża, a pan Prezes uwierz mi nie zrobił na mnie wrażenia tym wywiadem i zostawmy to już w spokoju.
Zawsze musi spaś aby urosło a w jakim teraz jesteśmy momencie nie wiem myślę że pośrednim i bez obaw jak spadnie to i dalej w przyszłości odleci jak nie mniej stresu...
Niech sobie rośnie w spokoju.
Jak widzicie mam zmienne nastroje, a papier trzymam do ......... jesieni.
Nie muszę teraz kupowac,bo mam GOA ,które zarabia na Nico za mnie.
Ale w sierpniu pomyślę nad tym ;-)))
Ale widzę,że tu nieżle mieszają drobnym w głowach:
-normalnie są dwie opcje albo wzrośnie,albo spadnie.
A tu twierdzą niektórzy,że musi spaśc ,aby potem wzrosło,a najlepiej,zeby jeszcze wiecej spadło i wersja odwrotna, wersja mix,wersja złożona- zależnie od stanu posiadania;-))
Dla paru złotych robią z buzi..!!!Ktoś zrobił analizę efektywnosci inwestycji czytając wątki na forum uzyskał 50% tego co by zarobił realizując własne założenia .
Wniosek forum to takie pranie mózgu,tu "każdy" ma swoją rację;jedni z wyrachowania,drudzy szczerze myląc się,którego posłuchac, najlepiej siebie,najlepiej zadbasz o swoje pieniądze.
Pzdr tych co jeszcze są przed praniem mózgu.
kupujcie będzie zielono, na walnym wyjaśnią:
- skąd się wziął zysk jak nie ma dystrybucji więc skąd wiem z działalności pobocznej tylko co nią było - może obrót akcjami?
- kiedy premiera gry i czy ona nastąpi
- dla kogo emisja milionów akcji po 18 groszy (na razie mowa o wybrańcach - patrz kto sprzedał z zarządu miliony akcji objęte po 5 groszy a sprzedane z 500% zyskiem
- dlaczego nie ma emisji z prawem poboru,
- emisja niezbędna dla pozyskania kasy na sfinalizowanie przejęcia frontlain oraz dokończenie produkcji gry,
- ilu ludzi trzeba zatrudnić ażeby skończyć tą grę której wydanie miało być w 1 Q
- jakie plany na przyszłość - mówi się o nowej produkcji - jak jeszcze nie skończyło się jednej, kasa zapewne pozyskana zostanie na nią z kolejnej emisji milionów akcji oczywiście dla wybrańców
- jaki wpływ na kurs wywoła wprowadzenie 22 milionów akcji do obrotu giełdowego,
- dlaczego pomimo pozytywnego raportu kurs w dniu jego premiery spadł (a może po prostu coś zaczęło śmierdzieć
-dlaczego podczas piątkowego wywiadu prezes wylał hektolitry wody, po odsączeniu której nie podał żadnych konkretów (same obietnice i zapewnienia- dobrymi chęciami to jest ... - nie tutaj takie numery)
Poza tym wszystko w porządku i będzie wybicie kursu jak tutaj sądzicie to zapewne wiecie, ale jestem przekonany, że będzie kierunek południowy.
Poza tym szczerze nie liczyłbym na pozytywne info, gdyż jego nie ma a trzeba ratować twarz i kasę zarządu. Poza tym jak coś uchwalą poza tym podanym w komunikacie to będzie poufne.
Czyli podstawy do wzrostu są zaje.....fajne
Drukując w takim tempie przebiją firmę z GPW (nr 1 rankingu według Bankiera)