Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Jutro zielono...

Nie jestem groszowiczem, jestem wkurzony i tyle ..........
Generalnie odkupiłem papier co tu dużo gadać i teraz long......... mam czas i czekam
Jutro walne i siedzimy spokojnie ale wypowiedź TMNG w TV. !!!!

Tylko to mnie irytuje, a to że spadnie czy wzrośnie.. nie wiem dalej uważam że 2 tyg na 0,25 to jest właściwe. Natura ludzka jest niezmienna wszyscy chcielibyśmy 100% nie ten czas....

Byc może tego nie wiesz ...ale na Atonht, czy na NG 0,17 w portfelu imi topniało , nie myśl że ja jestem giełdowym cudotwórcą, miałem nie raz cykora nauczyłem się z tym żyć.

Na chwilę obecną mój optymizm spadł, i liczę na wyjście z OPT w odpowiednim czasie i wejście po całości w NG, po urlopie :)))

To co mam to czysta zarobiona kasa na NG niech leży i się pomnaża, a pan Prezes uwierz mi nie zrobił na mnie wrażenia tym wywiadem i zostawmy to już w spokoju.

Zawsze musi spaś aby urosło a w jakim teraz jesteśmy momencie nie wiem myślę że pośrednim i bez obaw jak spadnie to i dalej w przyszłości odleci jak nie mniej stresu...
Niech sobie rośnie w spokoju.

Jak widzicie mam zmienne nastroje, a papier trzymam do ......... jesieni.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.