• Ropczyce - info Autor: ~wk [83.29.243.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ROPCZYCE-Zawarcie-umowy-o-pelnienie-funkcji-animatora-2286267.html
    no i co z tym animatorem - przysnął ?
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~blazo [217.153.131.*]
    animator pracuje od rana - kupuje po 5 akcji:)
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~daros [89.75.37.*]
    Tutaj zamiast animatora potrzebny jest split akcji w celu poprawienia płynnosci. Bardzo mało akcji w wolnym obrocie i wygląda to tak a nie inaczej. Kursem można sterowac niewielkimi pieniędzmi i niewielką iloscią akcji. Split pewnie zmieniłby tą sytuację.
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~enz [178.37.144.*]
    Split? Czy te ,,Ropki'' są po 16 zł? Tylko dywidenda moim zdaniem dałaby tu ,,kopa''
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~Paweł [62.21.50.*]
    no najlepiej 16 zł na 1 akcję :)
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~mat287 [95.48.95.*]
    Albo 16 akcji za złowówkę
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~olo [178.36.120.*]
    a inwestory nadal wywalają swoje "mega" pakiety hehe za bezcen
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~olo [178.36.90.*]
    mega wiocha następny gigant sprzedał swoje akcje ja was naprawdę nie rozumiem płaczecie ze kurs niski że spółka taka i siaka a sami sprzedajecie ze stratami bo cierpliwości brak a z drugiej strony animator totalna dupa
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~Luki [195.144.25.*]
    Olo,
    daj sobie spokój z Ropczycami. To spółka jedynie na grę pod wyniki. Już 3 razy wyciągałem po 2-3 tyś (20-30% od wsadzonych 10 tyś) grając pod wyniki na Ropczycach i tym razem podobnie zrobię, ale na ten moment marazm będzie ciągnął się do połowy marca i potem dopiero będzie odpał pod ogłoszenie wyników.
    Teraz radzę Ci wejść na Cognor, Trakcję i odrobić straty z Ropczyc kupionych na górce w 4 kwartale i odkupić Ropczyce w marcu po podobnej cenie jak dziś

Ale zrobisz jak zechcesz.

Pozdro wytrwały brachu :)
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~olo [178.36.114.*]
    hej dzięki za rade ja na ropkach jestem od poziomu 8 zł więc jestem cały czas na sporym plusie ale masz racje trzeba było grać pod wyniki ale ja nadal wierzę w ta spółkę pozdro
  • Re: Ropczyce - info Autor: ~Luki [195.144.25.*]
    To faktycznie Stary wyjadacz Ropczycowy jesteś....:):):)
    Ja przygodę dopiero zacząłem od 11,80 (wrzesień 2009) i wyskakiwałem trzy razy na górkach listopad 2009, marzec 2010 i wrzesień 2010, odkupując na marazmach śródkwartalnych.
    Ale wejdę tu jeszcze napewno (nie tylko ze względu na przywiązanie osobiste, ale i zawodowe), fajna spóła ale niestety słabe umowy podpisuje, na których na 0 wychodzi albo nawet na minus na wyniku po kosztach bezpośrednich, póki się to nie zmieni niestety będziemy kisić się poniżej 20 i liczyć na 3-4 złotowe odbicie na wyniki
[x]
ROPCZYCE -0,84% 23,60 2025-10-10 15:18:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.