Zwykle nie komentuje zadnych technicznych prognoz/wieszczen/wrozen z fusow, ale teraz zapytam: SKAD TAKA WIEDZA?
Spolka miala solidne wybicie na wysokich obrotach pod nadchodzace wyniki i ledwie 2 sesje spadkowe na bardzo niskich obrotach, na ktorej leszcze realizowaly zyski...nie widzialem duzej podazy papierkow a wieksi gracze, ktorzy tu weszli chyba nie pala sie sprzedawac - no to skad te 9 zlotych?
aaa juz wiem - z ogloszen drobnych gazety wyborczej ;)
kolego aa..idź sobie stąd. Nikomu nie sa potrzebne twoje zaczepki. Chcesz zaistnieć spróbuj na borku, kovie lub oilu. Tu zawsze był spokój i rzetelne infa. Jak tylko kurs ruszył to zleciały się takie sępy jak ty.
Uszanuj to miejsce i nie właź tu z buciorami. I nie nadymaj się po tym co teraz przeczytałes tylko wracaj na forum onetu.
A i tak czuję,że nie odpuścisz, hę?
rozumiem carlos ,ze to twój prywatny folwark i twoich klakierów i tylko ty masz prawo zabrać głos wklejając newsy niestety trochę tu pobędę do min 20zł pozdrawiam,skąd ta irytacja poprostu wydaje mi się ,ze będzie zjazd do 9zł to tylko moja opinia
Masz racje - niepotrzebna irytacja... mam po prostu slabe nerwy do tych pseudo technicznych komentarzy. Kupuja sobie ludzie do domu ekierki, cyrkle i linijki i nagle zaczynaja z siebie geometrow robic ;)
Ja bym chetnie dostal informacje na temat jednostkowej produkcji samochodow w UE i roznicy vs sprzedaz, etc. a nie kolejne opinie na temat ceny akcji.
Pytalem juz skad pomysl na 9zl - to teraz zapytam - skad ambicja na 20zl?