• sygnał AT Autor: ~green [178.56.245.*]
    jeszcze mała informacja dla zainteresowanych...2 lutego na izie wygenerował się sygnał kupna wynikający z AT, teoretyczny zasięg wybicia wynosi jakieś 25%, czy się wypełni zobaczymy, ale papier jest obecnie silny i mimo podaży sukcesywnie zbierany...pozdrawiam
  • Re: sygnał AT Autor: ~xdek [193.43.77.*]
    witaj green:-))
    wg mnie AT bedzie mialo sens przy większych obrotach, narazie dreptamy...i jak widac trudno rozebrac te 1,68, pzdr
    duszą i duszą, nie pozwalają rosnąć :-((((
  • Re: sygnał AT Autor: ~green [178.56.192.*]
    masz rację, mnie też to wkurza;-(((( pozostaje cierpliwie czekać, a jak ktoś płochliwy to im oddać...im szybciej tym lepiej, wtedy podrośniemy
    na chwilę obecną-powrót do normalności, czyli wpied...olu ciąg dalszy, poki tu gruby nie wejdzie to mozemy sobie gdybac i kombinowac,brak zainteresowanie walorem-tak to odczytuję mając nadzieje, ze cos sie zmieni, pzdr-ja juz ide na browarka:-))
  • Re: sygnał AT Autor: ~permar [109.243.33.*]
    Cena nadal atrakcyjna. Kto nie pakuje ten gapa!
  • Re: sygnał AT Autor: ~green [178.56.238.*]
    powolutku ale delikatnie do góry, zbierają bez pospiechu....choć droga jeszcze spora, a może i nie, to najbliższy opór mamy na 1,76 i tam może być ciekawie...jeśli by poszło to następny w okolicach 2zl...pozdrowionka
  • Re: sygnał AT Autor: ~izzy [84.10.130.*]
    czesc green
    narazie to cięzko połamac 1,70
    zniecierpliwieni wyrzucają papier i raczej kiszonka sie zapowiada, swojego pakietu jeszcze nie zebrałem, czekam az ktoś bardzo zniecierpliwiony zrobi wycieczke po stoplosach,pzdr
[x]
IZOLACJA 6,28% 4,40 2025-09-25 11:37:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.