• do spokojnego Autor: ~bodek [95.41.76.*]
    chłopie, co ty się tak podniecasz nad tą kiszonką, kiszę się na tym już z pół roku i tylko zaciskam zęby, mijają kolejne zapowiadane punkty zwrotne i nic z tego nie wynika ,uśredniłem i dalej czekam , ale przyznam się ,że już niedługo wutrzymam,
    pozdrawiam cierpliwych i spokojnych
    PS . Co takiego ciekawego wiesz poza zgranym już i niepotwierdzającym się rubikonem, puść farbę to się ruszy i wszyscy rzucą się na enap, bez popytu nie zarobis!
  • Re: do spokojnego Autor: ~wlodekeu [79.184.184.*]
    ...kluczem do wszystkiego są akcje przeniesione na cypryjską spółkę...w tle tej operacji są na pewno jakieś poważne rozmowy,które powinny się zakończyć do połowy stycznia....widocznie sprawa się przeciąga i stąd brak informacji o objęciu nowych 5mln akcji...to są tylko moje przypuszczenia i proszę się nimi nie kierować przy ewentualnej decyzji o zakupie bądź sprzedaży....pozdrawiam
  • Re: do spokojnego Autor: ~wlodekeu [79.184.254.*]
    Po dzisiejszym komunikacie jasne jest,że dopóki Zarząd Enapu nie obniży ceny,to będziemy się kisić z kursem,a te pieniądze są bardzo potrzebne (myślę,że nie tylko na spłatę długów)....pytanie tylko kto może dłużej czekać....
  • Re: do spokojnego Autor: ~ela [83.10.100.*]
    dlugow do splaty nie ma za duzo wszystko z biezacej dzialalnosci jest wystarczajace, problem to nowe inwestycje a na nie nie ma kasy i tylko taka wegetacja bedzie. Rozwiazania sa dwa albo ktos ich przejmie albo jaro musi wylozyc kase jak chce nadal kontrolowac spolke i liczy na zyski z niej. bo pomysly napewno sai tylko czekaja z realizacja ich.
[x]
ENAP 0,00% 2,88 2025-10-23 15:15:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.