O 14:25 poszło ponad 6K po 20 zł. Ciekawe, czy dla takich sztuczek trzymają kurs (nie chodzi mi o tą jedyną transakcję) i kiedy się skończy ten festyn. Macie jakieś koncepcje w tym temacie?
ktos zbiera wiec nie pozwala by kurs wyskoczył
ile chce zebrać kto wie
ale po 19-20 zeta nie sądzę by mu tak łatwo wpadało
przecież to 30-40% nizej niez jakakolwiek godziwa cena
no cóż ja jestem ustawiony na 19,80 jezeli tylko dotknie to sma wezmę ok 800-900 akcji
O ,O dobrze ,że zauważyłeś Wg mnie to niedobra sprawa,pewnie bloker ma problemy to koledzy z branży podrzucili jemu papieru ?? Aby obstawić cały arkusz sprzedaży i zonglować zleceniami i transakcjami to musi mieć zabezpieczenie? Taką ilość to nikt poważny w pakietówki się niw bawi. Wynika z tego ,że niezauważalnie jedno biuro podrzucilo drugiemu i pomogło w potrzebie???
Yamnik -tą wiadomością to mnie trochę wkurzyłeś ::))),bo w miarę systematycznie sprawdzam ,czy nie było pakietówek ? Dziś przegapiłem hm,hm ,bo to trzymanie kursów wybranych spółek to działalnoś zorganizowana (zmowa ).Spólki górnicze zaczynają być grane?Dziś tego od Patentusa prawdopodobnie ktoś połaskotał ? To boją się bo "ff"to jest minimalny ??
Myślę, że zaczną być grane, pod warunkiem że wyniki znowu nie zostaną zamiecione pod dywan. Na Pacie rzeczywiście ktoś połknął 40K papiera w jednym ruchu.
Może o nic nie chodzić - po prostu ktoś się chciał pozbyć większego pakietu a dm znalazł mu nabywcę w transakcjach pakietowych. Następne dni pokażą.
Pzdr
Ten nasz "sternik" to póki co Pan, akcje ma i arkusz sprzedaży zapełnia,topiąć papier i kasę. Po co on to robi? Tak i tak praktycznie jemu nikt nie sprzeda,wszyscy widzą jak ustawia się również na kupno. Co to za taktyka? Identycznie bawił się na Patentusie,ale teraz spasował (pewnie akcji zbrakło) ?