• LSI a S4H Autor: ~rubens [83.18.185.*]
    czy ktoś orientuje się jak wygląda obecnie sytuacja między S4H a LSI. Były ruchy ze strony LSI w celu ukrócenia ich działalności, dostaliśmy nawet od LSI pisma o tym, że oprogramowanie S4H jest nie legalne i jak to własciwie teraz jest?

Robert
  • Re: LSI a S4H Autor: ~XXX [83.25.144.*]
    bez znaczenia....Jeśli mimo to się interesujesz jedż do Lodzi albo Kołobrzegu czyli do żródeł ;))
  • Re: LSI a S4H Autor: ~rubens [83.18.185.*]
    No jak bez znaczenia?? Niechce zeby mnie ktoś później po sądach ciągał.
  • Re: LSI a S4H Autor: ~re rubens [83.25.144.*]
    a ja nie chcę żebyś myślał że tanio się obkupisz ;))
  • Re: LSI a S4H Autor: ~Marek [87.105.131.*]
    Widząc po komunikatach na stronie s4h jest grubo a prezes LSI chyba nie odpuści i jak czytałem kiedyś na forum onetu że mają już pozamiatane i tylko kwestia czasu co prokurator powie. Pytanie czy te ich certyfikaty o autentyczności programu cokolwiek znaczą ?
    No chyba, że LSI odpuszcza wychodząc z założenia że S4H to żadna konkurencja...
    ja osobiście w nic niepewnego bym się nie pchał.
  • Re: LSI a S4H Autor: ~piotr [83.14.50.*]
    Dnia 2011-02-01 o godz. 10:25 ~rubens napisał(a):
    > czy ktoś orientuje się jak wygląda obecnie sytuacja między
    > S4H a LSI. Były ruchy ze strony LSI w celu ukrócenia ich
    > działalności, dostaliśmy nawet od LSI pisma o tym, że
    > oprogramowanie S4H jest nie legalne i jak to własciwie
    > teraz jest?

Robert

LSI od lipca trąbi o tym ,że S4H to bandyci i prokurator ich pozamyka. Gdyby to była prawda to prokurator by juz chyba coś zrobił . Z tego co ja wiem to mandat za przekroczenie prędkości dostaje się w tydzień, a tutaj przy milionowych przekrętach, kradzieży sprzętu,kradzieży kodu firma sobie dalej działa i sprzedaje programy.To co najmniej dziwne.
[x]
LSISOFT -0,72% 27,40 2025-09-19 16:32:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.