• CERABUD Autor: ~adam [83.30.104.*]
    moi drodzy oczywiscie niekupiłem cerabudu ale napewno to zrobie 11moze ci co dzisiaj kupili oddadza w poniedziałek bochyba nikt odnich niekupi ? dzisiaj był dobry dzień na pozbycie się śmiecia jest duży opór 13, 14 15 2mln a trzeba się z tym liczyć że drugie dwa melona jak nie więcej na ukrytych zaóważcie że po jednej z tranzakcj pan prezes niekupił chociaz 100 akcij po13 czyli co nikt niebroni tego na fixie wywalili po12 niebyło 13 animator ,mnie lub kogoś innego poprostu ten kto miał sprzedać to zrobił napewno wezme za 11 bedzie to wachniecie wtedy monitory wykarza duzy spadek wszyscy oczy minus 20% i zaraz ktos wezmie za 12 (Tylko jest jeden szczeguł jak będzie to zwała konkretna to bede miał problem ) i opier..... to za 12 ps . troche piwkuje giełda jest bardzo meczaca ( od 8 do 17 35) piwko mnie troche przymuliło i moge byc niezrozumiały bardzo za to przepraszam relax
  • Re: CERABUD Autor: ~tomasz600 [77.254.205.*]
    Proponuje nie wypowiadać się na forum. Nie dość, że od dawna piszesz jak jakiś dzikus z innej planety to nawet ostatnie wypociny niczego nie wnoszą na forum, do głów inwestorów czy nawet w kursie akcji. Od Ciebie nie zależy nic wiec nie naganiaj na spadki bo do niedawna naganiałes na wzrosty i nic z tego nie wyszło, wiec na spadki nie wyjdzie tym bardziej. Każdy kto śledzi tą spółke wie co bedzie z kursem, pytanie tylko kiedy. Pij to piwko przed kompem (podejrzewam że z taniego marketu typu biedronkowego) bo nim na prawdziwy alkohol z zysków giełdowych zarobisz, wiele wiosen minie.
  • Re: CERABUD Autor: ~zenit [217.153.50.*]
    Wpierw i jakims Katarze piszesz, ze niby za pozno bedzie na kupno, a pozniej ze kupisz na spadkach po 0.11
    Wez sie chlopie ogarnij i porzadnie przyp.... pusta glowa w sciane.Tu juz Tobie te piwko nie pomoze - tylko dobry psychiatra.
    Pozdrawiam
  • Re: CERABUD Autor: ~art [83.0.220.*]
    śliczne moje kochane misiaczki ustawiłem zlecenie na 9 gr i bedziecie oddawac jak swieże bułeczki a dlaczego przekonacie sie juz niedługo co bede wam pisał sami niedługo przeczytacie lepiej teraz sprzedajcie bo gwarantuje wam ze po 9 kupicie bez problemu wiadomosc warta 100 tys zł a ja wam ja daje za darmo bo mam gest
  • Re: CERABUD Autor: ~tomasz600 [77.254.131.*]
    Extra, dokupie ile wlezie jak bedzie po tyle :) pozdrawiam misiaczka kolorowego...wieszcza naszego i proroka. Och i dziekujemy za okazaną łaskę za wiadomość wartą 100tyś :)
  • Re: CERABUD Autor: ~cerinwestor [46.112.219.*]
    tu wkrótce może być duuuży odpał. Kto teraz wywala tego nie rozumiem,ale miło dokupić
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.