• Ciekawa analiza Autor: ~MZ [212.76.57.*]
    http://analiza-techniczna-gpw.blogspot.com/2011/01/pbs-finanse-beefsan-zmiana-firmy-co-na.html

Co o tym sądzicie? jeśli spełni się ten gorysz scenariusz to będzie kicha :(
  • Re: Ciekawa analiza Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    kicha to mało powiedziane...raczej 2 wariant wchodzi w gre... z tym ze chyba trzeciego szczytu nie bedzie - nastapi wybicie w gore :)
  • Re: Ciekawa analiza Autor: ~hipno [87.205.233.*]
    jakbyście nie zauważyli to ten gorszy wariant już się spelnia, zjazd na 90 groszy pozdrawiam ślepych
    jak by miał na celu 0,9 to przy takiej formacji dzisiaj powinno juz byc około 1.1 zł :)

a tu tak jak sadownik mowi marne obroty jak na taki zjazd :)

ukształtowana formacja ( patrz uwaznie moze zaówazysz) ma tez "haczyk" (patrz tez obroty) ...ciekawe ciekawe jak to dalej bedzie :D

• Re: Ciekawa analiza Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    kicha kaszana... haha

patrzcie na wolumen...
    kto gra?

najlepiej sięgnąć po Dziennik Ustaw - rok 2005, nr 184, poz. 1539 z dnia 2005-09-23

art.69 i 70 tegoż Dz.U... ustawa z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych

jak słupki wolumenu będą kończyły się na linii 2 lub 5 mln akcji dziennie to ja się zacznę zastanawiać... na razie GA zabunkrował swoje kwity, ANr2 swoje i do momentu kiedy wolumen nie wzrośnie to sobie tak może raz "UP", raz "DOWN"

a skoro oni, jako ci duzi zabunkrowali swoje, to ja swoje też zabunkruję... :-)

z ciekawostek:

patrzałem se ja ostatnio na taki indeks WIG BANKI... nie po szerokim bo z tym bywa różnie, ale na WIG BANKI właśnie i jak na jego tle zachowuje się PBF... nomen omen coś na kształt banku... i wieta wy co ja zobaczył...

np.
    w poniedziałek WIG BANKI down 1,3% bodajże, a PBF up 1,54 % (czy jakoś tak),
    we wtorek WIG BANKI 0,65% down, PBF 0,76% up...

i tak se kombinuję, jak to mondre ludzie se tak wymyślili, że spółki na tle branży oceniają, albo całego rynku... to znakiem tego z tym naszym PBF nie jest tak źle... :-)

analizujcie wykresy ale pamiętajcie o wolumenie i analizujcie je w odniesieniu do publikowanych informacji... kicha to będzie jak wolumen wzrośnie x 100, a SKW będzie malał... :-)

pozdr

• Re: Ciekawa analiza Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    noooo.... młodzieży... siódma sesja niespadkowa... wczoraj Macek dał nieśmiały znaczek... wzrosty przy małych wolumenach... hym... już coś takiego kiedyś widziałem

pozdr
  • Re: Ciekawa analiza Autor: ~mrlosiek [213.195.170.*]

:)
  • Re: Ciekawa analiza Autor: ~janusz61 [193.201.167.*]
    to ja wczoraj wyciągnałem kurs do 1,35 po 16 ,bo juz tez cos takiego zrobiłem 3 miesiace temu przy 1,39.Mam nadzieję że inni którzy komentują też to będa robili
  • Re: Ciekawa analiza Autor: ~xvc [79.185.242.*]
    raporty dopiero w marcu, chyba nie ma czym się chwalić narazie PBSik
  • Re: Ciekawa analiza Autor: ~grazyna [217.98.103.*]
    no ladnie, niech wraca tam gdzie jej miejsce, , dzisiaj calkiem przyzwoicie
  • Re: Ciekawa analiza Autor: ~grazyna [217.98.103.*]
    no i co nie widzę entuzjazmu?, moze nawet nie wiecie , ze dzisiaj spoleczka jest kochana
    hehehe pytanie czy tak do kona roku bedziemy mieli :) np jutro kolejne 11 procencików na wyzszym obrocie tak z razy 2 :)
  • Re: Ciekawa analiza Autor: ~vectr7or [87.205.211.*]
    http://analiza-techniczna-gpw.blogspot.com/2011/02/pbs-finanse-gowa-do-gory.html

wrzucil cos nowego, jak myslicie, bedzie jak mowi? W sumie ta rgr sie nie zamknela, wiec nie wiadomo co bedzie...
    dokładnie tak bedzie - walka rozegra sie na górze
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,83 2026-05-14 15:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.