• TECHMEX Autor: ~marco9691 [83.9.175.*]
    WYGLADA na to ze KNF nie zawiesi techmexu na rok, bo i po co, choc logiki w dzialaniu KNF bym sie nie dopatrywal, jak widac po wczorajszych komunikatach, wszystko idzie ku temu by pozbyc sie majatku i nici z ukladu, a gdzie pieprzony zarzad Techmexu???
    na Monnari pewien gosc wykoanl solidna robote i skutki mamy Monnari wrocilo do gry,
    czy ktos ma tel. do prezesowej, ktora tak 3, 4 miesiace sie zarzekala w tvn ze bedzie OK. z checia zadalbym jej kilka pytan, co z pieniedzmi ktore Techowi winien jest skarb panstwa i nie wyplaca ich??????
    a moze by tak zatrudnic tego jegomoscia, powolac do rady nadzorczej i odpowiednio wynagrodzic go???
    w poniedzialek trzeba uciekac z tego co sie ma, bo widze ze mnie i pewnie "kilku" akcjonariuszom zalezy na poprawie rzeczy na techu, niestety nastepna spolka do odstrzalu
  • Re: TECHMEX Autor: ~Kobra [188.146.149.*]
    Pani prezes ma głęboko w d.... takich akcjonariuszy jak my.Ona swoją kasę dostała.Wierzyciele jeszcze na tym intersie zarobią.Siedzą w górach i sie śmieją.A nam co-kap kap kapią łzy............ Ja im moich akcji nie oddam.Żyję nadzieją że panią prezes kiedyś znajdę.
  • Re: TECHMEX Autor: ~s_T [85.193.194.*]
    znajdziesz, ...i ożenisz się z nią???
  • Re: TECHMEX Autor: ~tomek [188.33.94.*]
    lecz sie stary bo to nie wina pani prezes tylko twoje ze kupiles bankruta i grasz goszami. nikt ci na sile nic nie sprzedawal sam jestes sobie winny. i uwazaj co piszesz nie mam w tam zadnego interesu ale ktos kiedys przeczyta te glupoty co piszecie ze ja znadziecie itd. i wyladujesz na przesluchaniu...
  • Re: TECHMEX Autor: ~mm [194.146.255.*]
    Musiałbyś popracować z prezesem albo prezesową z miesiąc to byś wiedział, że nawijanie makaronu na uszy to ich specjalność :) Moim zdaniem wprowadzeniem techmeksu na giełdę było zaplanowanym działaniem które miało na celu wyłącznie wyciąganie kasy od akcjonariuszy nie posiadających wiedzy o faktycznym stanie firmy.
  • Re: TECHMEX Autor: ~lolo [188.146.219.*]
    witam. małe szanse aby techmex podniósł sie z kolan ,spółka nic nie produkuje chyba że wyciągną asa z rękawa w ostatniej chwili.teraz grany będzie igr pod nowa rade nadzorczą ściślej dwóch członków a co z tego wyjdzie w nie długim czasie się akcjonariusze dowiedzą .pozd
  • Re: TECHMEX Autor: ~inka [95.40.59.*]
    No i mamy poniedziałek;) A co dzis spadek czy wzrost?
  • Re: TECHMEX Autor: ~marco9691 [83.7.195.*]
    a jakie to ma znaczenie, istotniejsze jest jaki komunikat wydusi z siebie KNF jutro lub w srode, nie mialem czasu pozbyc sie smieci, poczekam do komuniaktu
  • Re: TECHMEX Autor: ~myśliciel [193.200.150.*]
    myślę że nic się nie zmieni :))
  • Re: TECHMEX Autor: ~kerim [79.191.9.*]
    Chyba,że na gorsze.
  • Re: TECHMEX Autor: ~marco9691 [83.5.158.*]
    juz po posiedzeniu knf a cisza jak zwykle, co to ma byc zerio komuniaktow, jak zawieszali to jeszcze tego samego dnia po posiedzeniu bylo info,
    frajerzy
  • Re: TECHMEX Autor: ~inka [95.41.19.*]
    Dnia 2011-01-27 o godz. 15:29 ~marco9691 napisał(a):
    > juz po posiedzeniu knf a cisza jak zwykle, co to ma byc
    > zerio komuniaktow, jak zawieszali to jeszcze tego samego
    > dnia po posiedzeniu bylo info,
    frajerzy

To pewnie tendencyjna zagrywka, tylko pod co?
    Jedni chcą odzyskac choć swój wkład inni chcą grubo zarobić, a inni chcą grubo przedłużyć...Zbyt wiele niewiadomych, żeby móc powiedzieć koniec...
    Narazie posiadacze (wytrwali) musimy wzajemnie się wspierać choć słowem, i czekać-a mam nadzieję na pozytywny rozwój sytyuacji;)
  • Re: TECHMEX Autor: ~marco9691 [83.5.158.*]
    i gdzie tu uczciwosc i transparentnosc w postepowaniu knf, ????
  • Re: TECHMEX Autor: ~inka [89.72.96.*]
    Dnia 2011-01-27 o godz. 17:44 ~marco9691 napisał(a):
    > i gdzie tu uczciwosc i transparentnosc w postepowaniu knf,
    > ????

Polska rzeczywistość, "ręka, rękę myje.."
  • Re: TECHMEX Autor: ~bank [77.87.0.*]
    knf - wpisuje sie w zachowanie TEX - a nie informuje i daje szanse na przecieki
    Ja jestem ciekawy o wniosek zlozony przez P. syndyk do sadu -- jak z syndyk rozmawialem nie chciala nic powiedziec o sytuacji akcjonariuszy a nikt nie jest naiwny w planie musi byc dokladnie co zrobia z akcjonariuszami
    W radzie wierzycieli nie ma osoby ktora by mogla udzielic info.
    NO maja nas w D....e
    Skoro poszlo cos do SADU to musi byc rozprawa
    Szkoda ze my nic nie wiemy
  • Re: TECHMEX Autor: ~takitam [79.163.118.*]
    Gdyby wszyscy, wszystko wiedzieli, nie byłoby miejsca na spekulacje.
    A swoją drogą, to KNF powinien sam siebie ukarać.
  • Re: TECHMEX Autor: ~marco9691 [83.26.87.*]
    farsy knf ciag dalszy, co oni tam robia, lakoniczny komunikat nie rozni sie niczym od tego z grudnia, ze decyzja zapadnie w styczniu, czyzby nie wyszli jeszcze zainteresowani z resztek akcji Techmexu, albo sie ma podstawy do wycofania albo nie i sprawe sie konczy, takich jak komuch Miller jest u nas wiecej, nie wiedza jak skonczyc
  • Re: TECHMEX Autor: ~marco9691 [83.26.87.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=243777&_DocID=455149&_Site=ESPI&_CheckSum=640030019

bawia sie na calego i to ma byc komisja nadzoru finansowego, SMIECH PANOWIE, SMIECH
  • Re: TECHMEX Autor: ~naprzód [178.36.56.*]
    idzie
  • Re: TECHMEX Autor: ~ktoś [178.36.56.*]
    ktos zbiera
  • Re: TECHMEX Autor: ~maciej6812 [83.26.112.*]
    jakiś grubas za 4tyś poważny gość kamikaze
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać