WYGLADA na to ze KNF nie zawiesi techmexu na rok, bo i po co, choc logiki w dzialaniu KNF bym sie nie dopatrywal, jak widac po wczorajszych komunikatach, wszystko idzie ku temu by pozbyc sie majatku i nici z ukladu, a gdzie pieprzony zarzad Techmexu???
na Monnari pewien gosc wykoanl solidna robote i skutki mamy Monnari wrocilo do gry,
czy ktos ma tel. do prezesowej, ktora tak 3, 4 miesiace sie zarzekala w tvn ze bedzie OK. z checia zadalbym jej kilka pytan, co z pieniedzmi ktore Techowi winien jest skarb panstwa i nie wyplaca ich??????
a moze by tak zatrudnic tego jegomoscia, powolac do rady nadzorczej i odpowiednio wynagrodzic go???
w poniedzialek trzeba uciekac z tego co sie ma, bo widze ze mnie i pewnie "kilku" akcjonariuszom zalezy na poprawie rzeczy na techu, niestety nastepna spolka do odstrzalu
Pani prezes ma głęboko w d.... takich akcjonariuszy jak my.Ona swoją kasę dostała.Wierzyciele jeszcze na tym intersie zarobią.Siedzą w górach i sie śmieją.A nam co-kap kap kapią łzy............ Ja im moich akcji nie oddam.Żyję nadzieją że panią prezes kiedyś znajdę.
lecz sie stary bo to nie wina pani prezes tylko twoje ze kupiles bankruta i grasz goszami. nikt ci na sile nic nie sprzedawal sam jestes sobie winny. i uwazaj co piszesz nie mam w tam zadnego interesu ale ktos kiedys przeczyta te glupoty co piszecie ze ja znadziecie itd. i wyladujesz na przesluchaniu...
Musiałbyś popracować z prezesem albo prezesową z miesiąc to byś wiedział, że nawijanie makaronu na uszy to ich specjalność :) Moim zdaniem wprowadzeniem techmeksu na giełdę było zaplanowanym działaniem które miało na celu wyłącznie wyciąganie kasy od akcjonariuszy nie posiadających wiedzy o faktycznym stanie firmy.
witam. małe szanse aby techmex podniósł sie z kolan ,spółka nic nie produkuje chyba że wyciągną asa z rękawa w ostatniej chwili.teraz grany będzie igr pod nowa rade nadzorczą ściślej dwóch członków a co z tego wyjdzie w nie długim czasie się akcjonariusze dowiedzą .pozd
a jakie to ma znaczenie, istotniejsze jest jaki komunikat wydusi z siebie KNF jutro lub w srode, nie mialem czasu pozbyc sie smieci, poczekam do komuniaktu
juz po posiedzeniu knf a cisza jak zwykle, co to ma byc zerio komuniaktow, jak zawieszali to jeszcze tego samego dnia po posiedzeniu bylo info,
frajerzy
Dnia 2011-01-27 o godz. 15:29 ~marco9691 napisał(a):
> juz po posiedzeniu knf a cisza jak zwykle, co to ma byc
> zerio komuniaktow, jak zawieszali to jeszcze tego samego
> dnia po posiedzeniu bylo info,
frajerzy
To pewnie tendencyjna zagrywka, tylko pod co?
Jedni chcą odzyskac choć swój wkład inni chcą grubo zarobić, a inni chcą grubo przedłużyć...Zbyt wiele niewiadomych, żeby móc powiedzieć koniec...
Narazie posiadacze (wytrwali) musimy wzajemnie się wspierać choć słowem, i czekać-a mam nadzieję na pozytywny rozwój sytyuacji;)
knf - wpisuje sie w zachowanie TEX - a nie informuje i daje szanse na przecieki
Ja jestem ciekawy o wniosek zlozony przez P. syndyk do sadu -- jak z syndyk rozmawialem nie chciala nic powiedziec o sytuacji akcjonariuszy a nikt nie jest naiwny w planie musi byc dokladnie co zrobia z akcjonariuszami
W radzie wierzycieli nie ma osoby ktora by mogla udzielic info.
NO maja nas w D....e
Skoro poszlo cos do SADU to musi byc rozprawa
Szkoda ze my nic nie wiemy
farsy knf ciag dalszy, co oni tam robia, lakoniczny komunikat nie rozni sie niczym od tego z grudnia, ze decyzja zapadnie w styczniu, czyzby nie wyszli jeszcze zainteresowani z resztek akcji Techmexu, albo sie ma podstawy do wycofania albo nie i sprawe sie konczy, takich jak komuch Miller jest u nas wiecej, nie wiedza jak skonczyc