• foneco-walne Autor: ~oset [62.141.207.*]
    walne zgromadzenie 27.01.11 godz 13.00 propozycja nowej emisji ,w stosunku 1:2
  • Re: foneco-walne Autor: ~doczekam się 2 zł ?? [95.40.178.*]
    Oczywiście pp
  • Re: foneco-walne Autor: ~doczekam się 2 zł ?? [95.40.178.*]
    Oczywiście pp ,,,,,
  • Re: foneco-walne Autor: ~zigi [95.160.215.*]
    to będzie jazda na furmance bez konia
  • Re: foneco-walne Autor: ~fisz/ [46.113.205.*]
    jutro walne!!! jak waszym zdaniem wplynie to na kurs?
  • Re: foneco-walne Autor: ~bolek [95.160.215.*]
    będzie jazda bez trzymanki
    fajnie:)
  • Re: foneco-walne Autor: ~oset [62.141.207.*]
    ciekawe w którą stronę?
    w dol to raczej nie! tylko w gore, albo nadal stoimy i czekamy.
  • Re: foneco-walne Autor: ~org [95.160.215.*]
    i co będzie po 13,00
  • Re: foneco-walne Autor: ~mar [79.188.237.*]
    jakaś decyzja będzie,więc w którąś stronę na pewno. Boję się że zaczną spychać kurs po infie o emisji. Będą chcieć jak najwięcej skupić tanio akcji serii c a za jakiś miesiąc lub kilka ekstra info o inestycjach i kurs mocno do góry. Albo nie przegłosują nowej emisji i teraz już kurs poszybuje.Oczywiście w ten sposób też będą zarobieni. A inwestycje w nowe elektrownie będą z pewnością i to jeszcze w tym roku.Patrowicz za dużo uwagi poświęca tej spółce,jest ciągle na dużym plusie netto i kurs ciągle spada. Jedyna spółka która nie była sztucznie pompowana. Nie ma bata,kiedyś wystrzeli i to strasznie wysoko.
  • Re: foneco-walne Autor: ~smyk [163.244.62.*]
    walne o 13:00 informacje podadza po 18:00. Wiec dzisiaj nic sie nie wydarzy, chyba ze pod koniec sesji cos sie ruszy ale watpie! obawiam sie ze kurs tak szybko z miejsca nie ruszy! chyba ze jakies bardzo dobre informacje o spolce i jej niby inwestycjach! No ale to sie zobaczy, poki co czekamy i obserwujemy!
  • Re: foneco-walne Autor: ~Balbina [87.205.160.*]
    Już ktoś próbuje zbijać kurs? Skąd nagle te 36 gr?
  • Re: foneco-walne Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Nie wiem dlaczego ale myślę że nie przegłosują tej emisji akcji na FONECO oraz ATSENERGY (zobaczymy już wkrótce)...
  • Re: foneco-walne Autor: ~antek_mrówka [89.76.36.*]
    Przegłosowali ... nie wiem dlaczego liczełeś że będzie inaczej... Fajna spółka powinna kosztować 2-3 zety. Ale jeszcze kilka emisji i będzie chodzić po 5 groni a Patro i tak bedzie zarobiony.... Co za pseudo inwestor z tego pana P., jemu KNF powinien zakazać inwestować choćby złotówki na GPW. Choć niestety tego KNF nie może...
  • Re: foneco-walne Autor: ~ekolog [87.205.160.*]
    A to dobre... jeśli głosowali, to "przegłosowali", ale to nie mówi, czy na tak, czy na nie... Tego dowiemy się dopiero po zakończeniu sesji. Proszę nie manipulować!
    a niby skad wiesz? przeciez jeszcze sie walne nie skonczylo!
    no panie antek,takie nie potwierdzone wieści podpadają pod paragraf:)
  • Re: foneco-walne Autor: ~Tom [83.9.224.*]
    A nie mówiłem - emisji nie będzie !!! FONECO i ATSENERGY !!
  • Re: foneco-walne Autor: ~do góry [87.205.160.*]
    Hurrraaaa????
  • Re: foneco-walne Autor: ~rupi [83.7.61.*]
    na 100% nie uchwalili?
  • Re: foneco-walne Autor: ~mateo [84.10.246.*]
    nie ma emisji, maja sie jeszcze zastanowic. emisja miala by sens jakby kurs byl wyzej. wczesniej musza go podbic i dopiero emisja ;)
  • Re: foneco-walne Autor: ~rupi [83.7.61.*]
    to rozumiem ,że 70 gr możę być realne
  • Re: foneco-walne Autor: ~Tom [83.9.224.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=243465&_DocID=454769&_Site=ESPI&_CheckSum=1293962500
  • Re: foneco-walne Autor: ~teem [77.112.250.*]
    co wy to dupicie,jest emisja z pp i to jest bardzo dobra infuormacja ,pod nią tutaj jestem zapakowany i sobie grzecznie czekam
  • Re: foneco-walne Autor: ~teem [77.112.250.*]
    sorry,pomyłka, jeszcze nie podjeli decyzji o pp.
  • Re: foneco-walne Autor: ~ggg [78.8.129.*]
    O czym wy wszy tutaj gadacie - 'uchwalili, nie uchwalili, emisje, inwestycje...'
    czytać nie umiecie, czy jak? wiecie jak wyglądało to "WALNE" - w biurze były 3 osoby: pani prezes Szwed, pan notariusz Szczepaniak i 1 (słownie jeden) przedstawiciel akcjonariuszy dysponujący 1mln akcji o wartości 37 tys zł!
    Być może niejeden z was więcej wtopił w tą spółkę, ja przyglądam się temu z boku i nie mogę się nadziwić ludzkiej naiwności.
    Pani Szwed chociaż jest również prezesem FON'u nie wystąpiła na walnym jako przedstawiciel z 50% udziałem bo właścicielem większościowym FON'u jest jakiś holding z Cypru...
    W sumie lepsze to niż nie jeden serial... kryminalny :D
    Żałosne,ale prawdziwe,kolego:( tym trzecim był p.Patrowicz:)
  • Re: foneco-walne Autor: ~ggg [78.8.129.*]
    nie, nie, nie, nie Patrowicz tylko jego szwagier Koralewski ale to tylko w papierach tak napisane a te papiery....
    aż mnie korci żeby kupić 10 akcji i wybrać się na kolejne WZA, gdybym miał bliżej to na pewno bym tak zrobił :)

oprócz siostrzanej Atlantis Energy SA trafiłem też jeszcze ELKOP Energy SA - panu Patrowiczowi i spółce tak zapały słowa z filmu "Wall Street, pieniądz nie śpi" o tym, że następna bańka spekulacyjna nie wiadomo kiedy będzie ale będzie miała kolor zielony, że robi 3 zielono-energetyczno-odnawialne-ekologiczne interesy na raz - nawet dokumenty i raporty są przerzucane z jednej spółki do drugiej metodą "kopiuj/wklej" (W dokumencie w raporcie bieżącym FNE p. Szwed zapomniała zmienić kodu spółki zmieniła tylko numerek na końcu a kod został atlantisa energy PLATLEN00017 https://www.bankier.pl/wiadomosc/FONECO-Informacja-dla-Akcjonariuszy-Wyznaczenie-pierwszego-dnia-notowania-dla-akcji-serii-C-2279068.html

A tutaj mamy całe towarzystwo w jednym dokumencie założycielskim
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FONECO-Zawiazanie-Spolki-zaleznej-Elkop-Energy-S-A-podjecie-staran-w-kierunku-debiutu-na-rynku-NewConnect-2229822.html
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.