Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: foneco-walne

O czym wy wszy tutaj gadacie - 'uchwalili, nie uchwalili, emisje, inwestycje...'
czytać nie umiecie, czy jak? wiecie jak wyglądało to "WALNE" - w biurze były 3 osoby: pani prezes Szwed, pan notariusz Szczepaniak i 1 (słownie jeden) przedstawiciel akcjonariuszy dysponujący 1mln akcji o wartości 37 tys zł!
Być może niejeden z was więcej wtopił w tą spółkę, ja przyglądam się temu z boku i nie mogę się nadziwić ludzkiej naiwności.
Pani Szwed chociaż jest również prezesem FON'u nie wystąpiła na walnym jako przedstawiciel z 50% udziałem bo właścicielem większościowym FON'u jest jakiś holding z Cypru...
W sumie lepsze to niż nie jeden serial... kryminalny :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.