• Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~eskulap [95.41.12.*]
    Ale łatwo nim manipulować. Haha wystarczyło troszkę postawić z lewej i już jesteśmy na plusie. Haha jeżeli ma ochotę oddać niech się spieszy bo o 13.00 zdejmuję zlecenia.
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~mis malinowy [87.96.36.*]
    dziwne ze nikt sie tym nie zainteresuje tak sobie dryfujemy i dryfujemy... przyszedlby jaki rekin wyzbieral wolne elektrony i po sprawie...
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~eskulap [95.41.12.*]
    Po dzisiejszych doświadczeniach wiem, że trzymają mocno rękę na pulsie. Teraz aby wyjąć bez podejrzeń muszą mi zrealizować zlecenia kupna. Cholera zbieram na jacht, a znowu giełda zeżre.
    chyba zostalismy tu sami ...obroty male nikogo nie ma kiblujemy
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~eskulap [95.41.12.*]
    jest dosyć zleceń po lewej stronie, te parę sztuk oddam i zapominam o temacie.
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: hanys705 [94.251.159.*]
    Jeszcze chwilę poczekajmy.
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Podpuszczam łosi, myślałem, że wycofają wszystkie do 1,03.
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Ty cały czas dryfujesz w jakiejś wirtualnej rzeczywistości........

myślisz, że przyjdzie sobie rekin, wpakuje balona albo pięć i co dalej? Wyobraź sobie mieć 5 balonów w NTT, chyba bym się pochlastał......

Co innego jak masz na nazwisko Kurek albo Lomba (przepraszam jeśli przekręciłem nazwisko). Wtedy cała zabawa w giełdę ma inny wymiar. Zsumujmy ich udziały i rozpatrzmy ich jako jeden twór, powiedzmy osobę inwestycyjną. Masz sobie złotówkę, albo lepiej półtora złotówki. Przychodzi INWESTOR i obok tej złotówki kładzie 4,5zł. Razem macie 6zł, kręcicie za to interes, udział w tym interesie jest taki sam, z tym że ty masz kontrolę nad tym biznesem, a twój INWESTOR nie, co to za sobą pociąga domyśl się sam.

Świetny interes prawda?

Wróćmy do twojego wymarzonego rekina! Jak myślisz, jak wyglądałoby wycofywanie 5 balonów z takiego śmiecia jak NTT?! Skoro tak marzysz o tym rekinie to sam dopisz scenariusz.....

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA.....
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    W sumie jak kghm będzie po 200 zł to my powinniśmy minimum 20 kosztować. Policzcie ile miedzi i srebra jest w komputerach.
    esqulapku usmialem sie jak nigdy w sumie po czesci masz racje... ale 20 to bil gates musialby wejsc w entka:)

ps. hanys co do czekania to ja bede czekal az odbije niewazne ile... dziala mi to troche na nerwy ze kazdy ma w du... te spolke ale mam dobre przeczucie...
    Cierpliwość jest cnotą,tylko nie zawsze dobrą.Trochę grosza wpadło na podbicu,to mogę się tutaj pokisić,tylko nie wiem czy jak małosolny,czy normalnie dosolony.
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~mis malinowy [79.162.91.*]
    skoro 20 lat w tym biznesie jak mowia generowali zyski to w koncu nie zapomnieli jak sie to robi i kiedys to zatrybi .. teraz nikt tego nie chce a potem beda sie bic o to tak jest zawsze ta spolka to nie jest jakas pipidowka ... no chyba ze jest cos czego my drobni nie wiemyale na kota urok nawet polrest odbija...
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~mis malinowy [79.162.91.*]
    gdyby nie bylo gry na spadek tylko akcjonariusze ktorzy sobie kupuja... to mielibysmy fundusz ochrony kapitalu z mozliwoscia zysku akcyjnego a jak spadki na gieldach i nie ma gry na spadek to ochrone...:) wiecie o co mi chodzi...
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~eskulap [77.112.41.*]
    Atmosfera robi się napięta jak baranie jaja. Niech zdejmą troch to lecimy na 1,02. Jak nie rośnie to wiadomo, że spadnie.
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Ty cały czas dryfujesz w jakiejś wirtualnej rzeczywistości........

myślisz, że przyjdzie sobie rekin, wpakuje balona albo pięć i co dalej? Wyobraź sobie mieć 5 balonów w NTT, chyba bym się pochlastał......

Co innego jak masz na nazwisko Kurek albo Lomba (przepraszam jeśli przekręciłem nazwisko). Wtedy cała zabawa w giełdę ma inny wymiar. Zsumujmy ich udziały i rozpatrzmy ich jako jeden twór, powiedzmy osobę inwestycyjną. Masz sobie złotówkę, albo lepiej półtora złotówki. Przychodzi INWESTOR i obok tej złotówki kładzie 4,5zł. Razem macie 6zł, kręcicie za to interes, udział w tym interesie jest taki sam, z tym że ty masz kontrolę nad tym biznesem, a twój INWESTOR nie, co to za sobą pociąga domyśl się sam.

Świetny interes prawda?

Wróćmy do twojego wymarzonego rekina! Jak myślisz, jak wyglądałoby wycofywanie 5 balonów z takiego śmiecia jak NTT?! Skoro tak marzysz o tym rekinie to sam dopisz scenariusz.....

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA.....
  • Re: Pozdrawiam sternika błahahaha Autor: ~mis malinowy [79.162.33.*]
    co chcesz przez to powiedziec kochany heraklesku ze po co kupowac skoro kontrole i tak ma kto inny, i moze zrobic co zechce...? a przy tym mala plynnosc ...
    Proszę,herakleksik siedział pół nocy i coś wymyślił.
[x]
NTTSYSTEM 3,95% 11,85 2026-02-23 15:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.