• grunt to ruch w interesie Autor: ~rel [77.255.77.*]
    chyba raczej następny przekręt a nie biogazownia albo nowy zakład
    co oni mogą w nowym zakładzie produkować? sprzedaż im spada więc obecny zakład ma rezerwy
    wraca pożyczka z fasingu z pożyczki to trzeba ją zagospodarować
    moj ma dużo własnego terenu na załężu - do wykorzystania jest ok 40% gruntu pod firmą
    pozdro naiwniaki
  • Re: grunt to ruch w interesie Autor: ~benek [188.47.192.*]
    Przypomnę Ci to jak będzie 4 z przodu
  • Re: grunt to ruch w interesie Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    dawno tu nie bylem ale widze ze moj udowadnia co niektorym ze ma gotowke i to nie mala-ciekae co oni tam chca robic-treba bedzie troche skubnac moja-bo widze dalej promocyjna cena/pozdro
  • Re: grunt to ruch w interesie Autor: ~kk [79.185.195.*]
    Dużo już im wybrali (też wziąłem),a oni z uporem maniaka schodzą jescze niżej z ceną.Właściwa uczciwa cena to przy tej spółce c/wk 1,4 . Ile to X wynosi nie sprawdzałem,bo widzę blokują na okrągło i to na chama >
  • Re: grunt to ruch w interesie Autor: ~myślący [150.254.174.*]
    Wg wyliczeń :
    wk = 3,7zł, jeżeli c/wk =1,4 to wówczas c = 5,18 zł.
    Czyli cena spółki powinna oscylować w granicach 5 zł.
  • Re: grunt to ruch w interesie Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    dzisiaj dobralem po pewnej przerwie moja-po wczorajszym infie widac ze prawdopodobnie trwa sciaganie niemalej pozyczki ktorej udzielil moj fasingowi-kupili grunt wkatowicach i raczej nie przeplacili-tylko po co-czy jako lokata gotowki czy pod rozbudowe zakladu bo z tego co wiem aktualna zaklady moj sa sa wiekowe i czas zmienic wizerunek/pozdro
  • Re: grunt to ruch w interesie Autor: ~zbieracz [83.15.142.*]
    Na pewno nie zasieją pszenicy. Moj to spółka, która przynosi marginalne przychody nawet dla takiej małej grupy jaką jest fasing. Przy braku zadłużenia i sporej gotówce nadaje się idealnie jako wehikuł dla nowej działaności i z tym związane są zakupy gruntów. Strategia, którą ma ogłosić Fasing chyba będzie miała z tym związek.
[x]
MOJ -1,36% 1,45 2025-12-12 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.