Witam
Ja w tytule brac , kupowac to jest dobra spolka,po cenie nie samowicie smiesznej
to jest skrajosc w cenie , spolka dobra fundametalnie i perspektywami
podpisanie umowy rozne dobre wiesci z spoki przez rynek
niedocemniane
powiem wprost analizowalem spolke i widze ze przyszlosc rysluje sie dobrze
byly trudnosci ale spolka powili wychodzi na prosta i nastepny rok a moze i ten rok znacznie poprowi sie , jakies umowy nowe tez mozliwe
wiec spolka w takiej cenie, mojm zdeniem jest skrajnie niedowartosciowana
ana;liza techniczna pokazuje ze spolka spadla do wsparcia bardzo mocnego
i tutaj ten spadek oczywiscie byl czysta manpulacjia , no ale nie wnikajmy w to
widzimy wsparcie i widzimy jak spolka jest brana przez manipulatora
on dobrze wie ze cena do jakiej doprowadzil jest smiesznie niska
a wiec technicznie wszytko wskazuje na przesilenie
i zmiane tendu w nidlugim czasie moze nastapic sily wrost
manipulator kursem posunol sie za daleko ,
taka jest moja ocena sytuacji , drobni akcjinariusze nie sprzedawac bo cena
jest skrajnie niska , w stosunku do przyszlosci
spolka kosztowala w 2007 roku 14 zloty dzis 2 zlote , skrajnosc wielka
a prezes zapowiedzial powrot do zyskow przychodow z roku 2007 nastpi w ciagi 1 roku lub 2 lat a wiec dzis ta cena jak widzimy jest smiesznie niska
skrojnosc w cenie
rynek kupuje przyszlosc , a przyszlosc spolki jest dobra z perspektywami
dzis kupisz za 2 zlote a za rok sprzedasz za 8 zloty za dwa lata 12 zloty
nastepna fala wrostowa bedzie fala mniejszych spolek , i fala szeroka
wtedy wszytkie spolki prawie wszytkie beda wrastac , fala ta bedzie fala 3
ktora wywiduje spoki do cen bardzo wyskoich , dlatego juz dzis
warto spojrzec na perspektywy mniejszych spolek i kupowac wlasnie
takie peraleki jaka jest spolka wandalex
polecam spolke , bo cena jest skrajnie niska a spolka ma przed soba dobre perspektywy
zapraszam do dyskusji akcjinariuszy
pozdrawiam romek
taa, takich spółek skrajnie niedowartościowanych jest od pyty- ecard, swissmed, atlasest, unima, vindexus. Wszystkie teiretycznie mają wielkie perspektywy przed sobą. Ale dopóki nie wykreuje sie zainteresowanie na nie to będą w dupie jak wandalex i tyle.
Dnia 2010-12-29 o godz. 12:19 ~romek napisał(a):
> Witam
Ja w tytule brac , kupowac to jest dobra spolka,po
> cenie nie samowicie smiesznej
, bo cena jest skrajnie
> niska a spolka ma przed soba dobre perspektywy
zapraszam
> do dyskusji akcjinariuszy
pozdrawiam romek
trudno się nie zgodzić. Pytanie po co ta zwała. Jedna, to tarcza podatkowa, ale skala i determinacja ukrytych zleceń może wskazywac na inną interpretację. Otóż przez długie miesiące wymiana odbywała się raptem miedzy 2,3ma inwestorami. I to czywiście z jednej strony grozi wycofaniem z ciągłych, ale z drugiej kompletnym marazmem. Byc może właściciele dogadali sie z tymi którzy mają akcji więcej by po prostu zwiekszyc płynność obrotu (niektórzy nazywaja to spekulacją). Nikt nie chcial braćprzy 2,8, potem przy 2,3, więc zaczęli spuszczać cenę. Gdyby zwałka skończyła się wczoraj, to byłaby to tarcza podatkowa. Jesli dzisiaj, to zwiększenie płynności (nożna to zwac dystrybucją, ale klsyczna dystrybucja ma miejsce na górce, nie w dołku. Zobaczymy/ C/WK <0,5!!!!
dla mnie kolego to jest celowe zbijanie kursy az do bolu , czyli czysta manimulacjia kursem, dlatego kolego ze jak ktos chialbym wychodzic z tego naprawde to zrobil by to duzo wczesniej duzo , zostala zrobiona wielka akumulacjia , i teraz trwa
czyszczenie resztek akcji , a by nasteponie jeddnym skokiem wynies kurs wysoko
i pozbyc iie reszty drobnicy , a potem dykotowac cene, ale juz wyzej i wyzej
tak sie robi , potem jak juz cena bedzie 6 zloty to beda ciprodukowac swietne informaccjie wsniepo to abys kupowal wysoko i cie cieszyl ze rosnie jeszcze wyzej
ale w tym czsie ci manipulatorzy korzzy teraz sa zapakowani po tyuch cenach
beda cieladnie czestowac wyzej i wyzej beda czestowac
tak bylo tak jest i tak bedzie , to juz stare i znane dzialnie
Apropos dzisiejszego wzrostu to zwyczajna podbitka aby zapakować w papier paru wyrywnych leszczy, śmieszne obroty w śmiesznej spółce. Do końca środy powrót na max 1,81 albo niżej. Spółka jest zaiste licha, kto z Łodzi to wie i nie trzeba przekonywać (lichy model, licha jakość, słoma). Jeśli ta spółka wg kolegów to perełka to ja wybieram biżuterię z kapsli od butelek. Szczerze odradzam na średni i długi.