Do maxow to jeszcze hohoho :) chociaż patrząc w arkusz zleceń to komuś komu by zależało na podciągnięciu kursu niezbyt musiałby sie wysilić :))
a czy komuś zależy na podciąganiu kursu? dzisiaj ostatnia sesja rozliczeniowa w 2010 r ktos tam we wrzesniu przekroczył próg 5% dla nich to pikuś :))chociaż "pan pikuś" to nie ich reklama :)
Dzisiaj dodatkowo ciekawy dzien
sprzedajac dzisiaj placimy podatek w 2011 a jutro to dopiero w 2012 :)
czy warto wogole teraz sprzedawac? ale to już oczywiście kazdego indywidualna decyzja
I znowu dzień jak co dzień małymi kroczkami do góry dzisiaj naruszenie oporu na 21.65 a dalej to juz odyseja kosmiczna :))
martwi mnie ;) tak mała popularność spółeczki w rankingu Bankiera szkoda .....co innego Petrolinvest -lider ...to musi być super spółka ...tyle wątków .....można z ciekawymi ludźmi pogadać .......kurs też chyba sobie nieźle radzi.... ;)))))
no dobra nie ma co się smiać mase ludzi tam kase potraciło...
Cenie sobie ta spółkę kupiłem po 16 zł i trzymam, dalej nie ma tu takiego szamba na forum jak na midasie czy Petrolinvest który sprzedałem z 8 gr. zyskiem to nie na moje nerwy .. Tu nie rzadzi ulica i banda szulerów .. Liczę ze przebijemy 22 zł
Dnia 2010-12-30 o godz. 10:56 ~mario100P napisał(a):
> Cenie sobie ta spółkę kupiłem po 16 zł i trzymam, dalej
> nie ma tu takiego szamba na forum jak na midasie czy
> Petrolinvest który sprzedałem z 8 gr. zyskiem to nie na
> moje nerwy .. Tu nie rzadzi ulica i banda szulerów ..
> Liczę ze przebijemy 22 zł
Dokładnie
tam jeden drugiego robi w ..... a chwilowa euforia i tak wiadomo jak sie skonczy....
tutaj są 3 powody by papier trzymać nawet jak pojawiłaby się korekta
AVIVA
PKO
ING
prędzej czy później 22 bedzie wspomnieniem
wystarczy wziąć pod uwagę coraz większą ilość oddawanych mieszkań przez developerów w przyszłym roku ma być jeszcze więcej co oczywiście przełoży sie na większą sprzedaż Decory są jeszcze inne powody by papier trzymać ale każdy powinien sam to ocenić
Dnia 2010-12-31 o godz. 12:05 ~Flacha napisał(a):
> Dzisiaj na sesji widzę, że od rana drobni się wyrzucają.
> Grubi się czają. Mam nadzieję, że niebawem zgłodnieją.
Za dużo nie wyrzucają ale im szybciej to zrobia tym dla kursu lepiej
niby za dobrze nie wyglada bo jest teraz -4,74% ale zawsze należy zwrócić uwagę na obroty ....... a przy takim free float takie "skoki" działaja i w drugą stronę jak to było można zaobserwować na ostatnich sesjach.... do "zobaczenia' już w nowym roku spadam juz na sylwka takie wiecie przedbiegi hehe \%/