• dlaczego tak polecialo ? Autor: ~chabry z poligonu [83.10.73.*]
    jak myslicie
  • Re: dlaczego tak polecialo ? Autor: ~marre [85.238.204.*]
    bo ktos tak chcial... bedzie mial srednia lepsza od BS w Brodnicy
  • Re: dlaczego tak polecialo ? Autor: ~Zbych [212.244.6.*]
    Na wirtualnej Polsce ukazał się film propagandowy .
    Zobacz - www. wirtualna polska - film / Nigdzie nie ma tak dobrze , jak w Lasach
    Państwowych .
    Jak dobrze to przemyślisz to zrozumiesz / około 300 tyś zatrudnionych
    2 mld zł w Bankach Spółdzielczych /
    jedną z przyczyn spadku spółki .
    no to ile jutro zaliczamy? ;) ruszamy z konkursem
  • Re: dlaczego tak polecialo ? Autor: ~jeszcze się zdziwisz [88.199.150.*]
    1,34 zł
    Moim zdaniem rano spadek do 1,48 zł a następnie odbicie do setki tj. około 1, 60 zł .
    a co dalej to zobaczymy .
  • Re: dlaczego tak polecialo ? Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    intadejowo 1,60-1.62 pozniej konczymy ponizej 1,53 ewentualnie rowno z 1,53 patrzc na obroty na dzisiejszej duzej czarnej swiecy :/ ( miazga) 3 razy wieksze niz na buałej szczytowej :)
    sorki "białej" :) jak rabnie jutro tak samo jak dzisiaj - to sodoma i gomora krótko mowiac :)
    Moim zdaniem winno być odreagowanie po tak dużym spadku .
    Bardziej mnie martwi to że jeżeli doprowadzą do destabilizacji Lasów Państwowych
    to tysiące Polskich rodzin zostanie bez środków do życia i nie będzie gdzie chodzić
    na grzyby- chyba że do parku .
  • Re: dlaczego tak polecialo ? Autor: ~juzor [87.105.50.*]
    myśle że bedzie do 11 lekkie odbicie
  • Do: Zbych Autor: ~Pretendent [77.65.141.*]
    O jakich lasach państwowych ty mówisz, przecież to firma mięsna
  • Re: Do: Zbych Autor: ~Zbych [212.244.6.*]
    To nie jest firma mięsna , to Podkarpacki Bank Spółdzielczy - Finanse .
    Masz mój wpis z godz 20 ; 33 , przeczytaj , posłuchaj to zrozumiesz jeżeli nie zrozumiesz
    to poproś któregoś z kolegów to ci wytłumaczy .
    zbychu nie oglądaj za dużo tv bo cie za bardzo nakręcają.kiedyś muniek śpiewał o telewizji posluchaj sobie utworu KARUZELA
    Ja już dzisiaj posłuchałem i zobaczyłem - ponad 20 tyś . w plecy .
    eeee tam... juz nie raz tyle bylo w plecy wirtualnie... a przeciez wiesz ze jak masz maly pakiet to latwiej nim operowac z wiekszym juz trudniej ale gdybac zawsze mozna... np. gdybym sprzedal to bym odkupil teraz o 20tys taniej... fajnie sie mowi po fakcie

inaczej by to wygladalo jakbys sie podlaczyl na S w rzeczywistosci przy takim popycie
    To nie zazdroszcze ja jestem jeszcze do przodu 1,15 zakup nie dużo 15k
    same rekiny giełdowe :) .....

Ps a podobno polacy to biedny naród = D
  • Re: dlaczego tak polecialo ? Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    gazet Jony nie czytasz... w parkiecie podawali... w ubiegłym m-cu ile rachunków w DM-ach sie pootwierało... ;-)

zaraz zastrzegali, że cześć z nich jest owierana ale nigdy nieaktywna... ale zawsze... :-)

troche masz racji bo sam mam 2 :) drugie uzywam jak sa zapisy na akcjie :D hehe
  • Re: dlaczego tak polecialo ? Autor: ~zz [89.186.16.*]
    czas na prawde ,poleciało i poleci ,spólka poszła z 0.3 gr banki maja zyski i wywalaja ,nikt tego nie chce po tej cenie ponizej 1zł ,a wy trzymajcie niech was karmia opowiesciami o bankach itd ,obudzicie sie z duza strata
    bleblebleble dzieki wujku dobra rada :)

Ps nie mam akcji zeby nie było - jestem bezstronny
    ooo ku....a wrozka!!! :)
    super... widze przebłysk... tylko wytłumacz mi, żuczku, po kiego banki tyle trzymają... w sierpniu mogły wsio wysypać przy 1,8 PLNw ciągu 3 - 4 dni...

... co więcej... to banki jak sam piszesz... mogly podpompować równie dobrze i do 5-ciu PLN/szt i wyżej...

we wrześniu jakbyś pakował kanapki do szkoły i watpliwej świeżości tenisówki do worka to ludzie by to brali po 10 PLN/szt i nawet nie jęknęli, że drogo...

a tu widzisz GA na walnym wyłożył swoje 44%... a zatem nie sprzedał po 1,8 PLN... to co? woli poniżej 1,00 sprzedać?...

niemoty jakieś w tych bankach siedzą.... i to po 15 lat na stołkach prezesowych... tyś powinien nimi zarządzać... aby Polska rosła w siłę, a ludzie byli zadowoleni...

... na szczęście jest inaczej i aż strach się bać, co będzie jak od cyca cię odstawią i pełnoletność osiągniesz.... bo ty już tu na BANK urządzisz :-)
  • Re: dlaczego tak polecialo ? Autor: ~kk [79.185.192.*]
    Sadownik -tu już polałeś wodę aż mokro się robi ::))) Bank podciągnął to 1,8 i przerzucał akcyjki .Ty to tylko cyfry i liczby obserwowałeś :::)))Po 1.8 to oni mogli sprzedać 3000,ale nie 24 mln. i oni to doskonale wiedzą !!!!
    ciagle nie bierzecie pod uwage ukrytych zlecen....

rownie dobrze na pozycje "s" lub "L"

jakby bank, fundusz,tfi itd. miał operowac kursem to tylko takimi zleceniami !

i wywalił 30000 jawnie zeby ludzi poruszyc :)

tu większość zleceń WUJ-e... :-)
    co w arkuszu?... 1 na K, 3 na S...

bardziej mnie martwi, że mimo obecnego 1,55 SKW to ok. 1,52... haha... mniej ludzi do pogadania będzie na forum :-)

pozdr
    tiaaaa... udzial banku jest niepodważalny...

..."bank podciągał i przerzucał akcyjki"... kupił po 0,25 PLN... mielił kilkoma mln akcji do 1,9... a później na walnym 4 listpada wylegitymował się posiadaniem 24 mln akcji... no to se chłopaki zarobili... ciekawe jaka średnia zrobiła im się ze średniej 0,25 PLN ... 1,00 PLN? 1,50 PLN
    ... zakładamy, że przerzucał bez dokładania do interesu... czyli sprzedawał drożej kupował taniej tak?...
    ... bo w innym wypadku bank jest nieźle udupiony... i dodatkowo przez najbliższe lata będzie odpalał BEFowi po kilka baniek z uwagi na wykup przez tenże podmiot obligacji banku... haha

super... jakże ja strasznie lubię zwolenników spiskowej teorii dziejów... niestety rynek był tak napalony w sierpniu, że wywalenie zarówno 3k jak i 300k tudzież 3 mln akcji BEF w jeden dzień nie stanowiło by problemu... najmniejszego

o cenie akcji decyduje rynek... czyli m.in ty drogi kk ii nie ma opcji żeby, było inaczej... jak ,ktoś Ci w sklepie wciska śmierdzącego kurczaka, to za cholerę go nie kupisz... nawet jakby sklep robił mega promocję... i do jednego dokładał 5 kolejnych... chyba, że kolego kk ty masz inaczej... ale pogratulować wówczas smaku i powonienia... :-)

to że kurs spada to też rynek, tak samo jak to że rośnie... jakby sypacz trafił na opór to nie zbił by ceny... po prostu popyt by go zeżarł i przestał by sypać bo by mu brakło... a tak zobaczył biało na dole to sypnął... , a mali się pos... li za nim i zaczęli z akcji wyskakiwać... to teraz zbiera to co spadło

... popyt doszedł do pewnego pułapu... i nie przeskoczy... chyba, że okaże się, że produkt (w tym wypadku akcje) ma jakies ukryte, neznane dotychczas zalety (np. kolejny duzy akcjonariusz, duże zyski, promocje typu dywidenda... albo informacja, że za niewielkie dodatkowe pieniądze np. 15 groszy możesz stać się posiadaczem drugiej akcyjki)

to są proste zależności... 1 rok kierunków ekonomicznych i krzywa życia produktu się kłania... :-)

• do moderatora Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    dzieki za usuniecie mojego postu :) tyle sie naprodukowałem :)

• Re: do moderatora Autor: ~MM [83.18.10.*]
    Koniec końców co myślicie o tej spółce jakie mamy perspektywy w nowym roku dobije w końcu do 2,4 czy nie
[x]
PBSFINANSE -3,33% 0,58 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.