• Dlaczego spada ???? Autor: ~Ben [83.145.190.*]
    Mialy byc wzrosty a tu kicha dlaczega dzis -5 % porazka
  • Re: Dlaczego spada ???? Autor: ~dudi [86.111.98.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=240361&_DocID=450895&_Site=ESPI&_CheckSum=82377536
    To coś złego, że tak dupnęło? Bogaci coś knują a nam szaraczkom pozostaje obserwować...
  • Re: Dlaczego spada ???? Autor: ~Podejrzliwy [149.226.255.*]
    Czyli nie wszystko złoto co się świeci. Czyżbyśmy byli świadkami kolejnych przekrętów w białych rekawiczkach. To było zbyt piękne zwłaszcza w kontekście kursu który wcale nie potwierdzał tych Ochów i Achów. Skąd zarząd weźmie 14mln w niecałe dwa miesiące? Mam nadzieję że te 14baniek to jest jawnie pokazane w sprawozdaniu a nie jakieś ukryte gówno.
  • Re: Dlaczego spada ???? Autor: ~Exciter [77.237.15.*]
    Nie rozumiem dlaczego jakiś debil tyle dzisiaj wywalił no chyba, że właśnie mamy do czynienia z kontrolowaną zwałką. Co do informacji o kredycie to tylko kwestia dogadania się i być może nawet lepszych warunków dla firmy. Całe zadłużenie firmy to niecałe 53mln
    i jest o 5mln niższe niż w 2009. Jeżeli firma wypracuje dobry zysk w 4kw to będzie mogła znaczną część z tych 14mln spłacić i dzięki temu obniżyć jeszcze koszty obsługi a to dodatkowa kasa netto "za nic". Mam nadzieję że ten ING nie szantażuje naszego Tfonika żeby wydrukowali dla nich akcje po nieuczciwej cenie. Mam nadzieje że zarząd wyjaśni o co chodzi z tym długiem dokładniej. Ja za chwilę zrobię ładny przelewik na nadchodzący tydzień:) Drobnica górą!
  • Re: Dlaczego spada ???? Autor: ~ona [83.26.231.*]
    Mi to nie wyglądało na wywalanie, raczej wymiana pakietów po określonej cenie. Kiedy kurs osiągał minimum wtedy zaczęły się pojawiać większe pakiety. Gdyby ktoś tylko pozbywał się walorów to minus byłby znacznie większy patrząc na popyt na tej spółce. A -40% na tej spółce to nie nowina :).Teoretycznie kurs ma zadatki aby rosnąć no cóż praktyka pokazuje coś innego. Niektórzy piszą że wystarczy ujawnienie się funduszu w spółce a z drugiej strony są spółki mające po kilka funduszy i się kiszą
  • Re: Dlaczego spada ???? Autor: ~cola [87.239.75.*]
    a kiedy dojedziemy do ceny debiutu ja cały cas czekam na 28zł. pozdrowienia dla wytrwałych
    mam nadzieję że obejdzie się bez drukowania nowych akcji przez zarząd
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.