niby klasyczne zagranie ale patrzac na to co sie dzieje z ta spolka od dluzszego czasu to bez zadnego dobrego infa to raczej nie mamy szans na wybicie w najblizszym czasie
niektórzy stosują właśnie takie zagrywki żeby złamać techników. technika również do tego służy. wyłamią ci wsparcie i pod wsparciem pozbierają, proste. ale trzyma się. dzisiaj patrzą trochę na Wig20, szkoda że nie patrzyli jak wig20 szalał a dga ani drgnęło...
też i tak bywa, to dobre miejsce na walkę między popytem a podażą, więc musi szybko wrócić ponad linię szyi jak to nie zrobi będzie wiadomo iż popyt jest marny.. jak zwykle za 1-2 sesje będzie wiadomo bo każdą formację można zanegować lub potwierdzić
iż wyszedłem z papierka bo mnie wnerwiał na papierze sternik oraz iż technicznie lecimy na 3,60 tylko nie spodziewałem się że aż tak szybko.. nie kupuje śmiecia już więcej
no ja zrobiłem to wtedy i zostało mi więcej w portfelu ok.10% ale będąc szczerym nie wchodzę znowu w coś co mi nie pasuje, sternik znowu będzie sobie pogrywał bo: tutaj nie ma obrotów i większy kapitał robi z kursem co chce
Piszę o tym nie od miesięcy, ale od czasu jak ten syf zaczął spadać z 10zł. Jak nie przebiło wideł na 10,19zł to juz wtedy było 99,99% pewne, że syf wraca do punktu wyjścia. No i wraca jak widać. Po drodze są drobnniuteńkie podbitki, ale finał to będzie 2,50zł.