Ktoś powiedział
"dobry analityk/inwestor powinien zmieniać zdanie jeśli się pomyli (mistrzem w tym jest Soros), a nie upierać, że musi mieć rację, więc jeśli się chce wiedzieć, co myśli to trzeba go czytać codziennie."
Siedziałem z jedną od jesieni 2006, od lipca 2007 do wiosny 2010 uśredniałem w dół. Później już tylko śmietana :)
A tu, qźwa ni w prawo ni w lewo. Jedynie te batony dla niepoznaki brane po infach - niby że ulica.
To Ci, sobie i innym współczuję. Można się pochlastać. Po piątkowym wybiciu śladu nie zostało.
Jeszcze ten dog
http://www.stockwatch.pl/forum/Default.aspx?g=posts&t=420&p=4
O beefsanie pisał w maju i dzisiaj pewnie go kreski zaskakują. Tu może być podobnie, tylko to czekanie.
bedziemy czekac ... oczywiscie wkur... tez sie bede i zaklne czasami siarczyscie bo taki mam charakter ale mnie stad nie wyleszcza :) przychody rosly a kurs walut byl na podobnych poziomach tylko teraz ostatnio powariowaly , eksport tez sie rozwija sprzedaz na allegro tez ruszyla, deweloperka, umowy... cos sie dzieje w pozytywnym kierunku takie mmam przynajmniej odczucie. na nc byle jakie go... na ponad 100 mln wyceniaja a tutaj jest jakas perspektywa i wszyscy to maja ...... oprocz nas:)