A tak powaznie to powinnismy sie spodziewać sporego odreagowania. Spółka od debiutu praktycznie jeszcze nie grana a w niej dzieją sie same pozytywne rzeczy, nie wspominając o nowym inwestorze ale oczywiście i ta informacja przeszla tutaj bez echa.
Dnia 2010-12-09 o godz. 12:46 elevenbit napisał(a):
> Młotkiem :))))
A tak powaznie to powinnismy sie spodziewać
> sporego odreagowania. Spółka od debiutu praktycznie jeszcze
> nie grana a w niej dzieją sie same pozytywne rzeczy, nie
> wspominając o nowym inwestorze ale oczywiście i ta
> informacja przeszla tutaj bez echa.
Zwykłym czy penuematycznym ??
Chyba masz racje , że coś może być na rzeczy bo obroty rosną ..
Wszystko jest mozliwe bo to giełda ale zwracam uwage że cena która teraz mamy jest grubo ponizej emisyjnej. Przeczytajcie uwaznie ostatnie komunikaty o nowych kontraktach i inwestoerze z Niemiec. Mysle ze to spółka godna szerszej uwagi i zainteresowania
a no dno ubite. z obrotem problemu nie ma, zrobil się ładny. wystarczy wzrostowa sesja i mamy piękny sygnał STS przy wysokich - jak na partex - obrotach. moim zdaniem dno ubite
Kiedyś, jakieś 1,5 tyg. temu, Waćpan przegonił mnie, kiedy zwróciłem uwagę na PARTEX i MALKOWSKI na wątku ABAK. Obiecałem więcej na ABAKU o tej spółeczce nie wspominać, ale nie odwrotnie...
Pytanko więc przy tej okazji: zakładając że w portfelu ABAK jeszcze jest, jakieś przewidywania co do wzrostu, Ten tydzień, czy jeszcze będzie trzeba poczekać troszkę? pozdr.
Dnia 2010-12-09 o godz. 12:16 elevenbit napisał(a):
> RUSZAMY!!!!
Ładnie idzie co fakt to fakt i do tego są obroty!!
Ciekawe jaki jest zasięg wzrostów??
Ja obstawiam lekko przebite 1 pln, a czy coś wyżej??
Wszystko jest mozliwe!!!
Papier dobry i bardzo perspektywiczny.....niedługo info za infem o zwiekszeniu zysków i przekroczeniach prognoz... do tego Doellken!!!!!!!!!!
Jeszcze w grudniu po 1 pln będzie!!!!!!!!!!