Dziś kolejny trzeci dzień wszyscy ci,którym wystarczyło to co osiągnęli od chwili startu-wyprzedawali.Nawet konserwatywni analitycy giełdowi piszą,że rajd mikołajkowy rozkręca się.Więc z logiki wychodzi,że ci co wyprzedali się,kupią dopiero gdzieś międzyy świętami a pierwszą dekadą stycznia 2011 roku.Chyba,że zaczną kupować po wyższej cenie.Wszystko to może zniweczyć Ameryka ale raczej na to się nie zanosi.Ci co do dzisiejszego dnia wyprzedawali,napewno zarobili (pomijam leszczy),będą jednak musieli czekać,chyba że znajdą coś innego ale to jest normalność na giełdzie.Giełda to jest czar pieniądza.Ma człowiek tej spółki tylko kilkanaście tysięcy a ile to wrażeń.Tylko jeden grosz w lewo czy w prawo to 170 zł dla mnie do przodu albo do tyłu.Dobrze jak do przodu a ile złości jak do tyłu.A jakie mają wrażenia ci,co mają po kilkadziesiąt tysięcy.Tam to są skoki.Czytam tych panów co jak sami piszą,że mają za małą sumkę i wiedzą kiedy mają wyjść.To też gracze ale czy im naprawdę nie jest wstyd pisać tu i pouczać tych co mają np. od 17 tysięcy wzwyż?A piszą rozmaicie (wodospad,uciekajmy,masakra) niczym antek_emigrant na forum politycznym.Tak czy siak może jeszcze nie jutro ale zacznie się jazda dla tych co mają bo ci co będą chcieli a nie mają i nie zyskali będą musieli z natury rzeczy gonić ten rajd.
witaj
ja co prawda nie mam tysiecy a ponizej jednego
i nikogo nie pouczam
ale od kiedy to ci ktorzy maja wiecej akcji musza byc madrzejsi od tych z mniejsza iloscia ?
ja tu widze nude, wyskoczyla do gory ,kto powskakiwal ten powskakiwal ci co zarobili to sobie poszli lub czekaja na dwa razy wyzej
a duza ilosc 'chwilowych sympatykow' szuka czegos co wlasnie sie szykuje do loty
ja sie im nie dziwie, sas niecierpliwi i szukaja okazji
pytanie czy wiekszy zysk przyniesie szukanie pociagu ktory zaczal pedzic czy czekanie na zwiekszenie tempa ekspresu :)
Przy okazji przepraszam.Pisałem to na wątku AIRMarket i z automatu skopiowałem na Remedis (też mam sporo ale nie kilkanaście tysięcy),dlatego to wyglądało na Remedis mało wiarygodne.Tak zwanych leszczy też serdecznie przepraszam jeżeli uraziłem państwa dumie.
Dnia 2010-12-09 o godz. 13:55 ~yarocio napisał(a):
> nie o to chodzi bo można 100 obracać tylkoo to jakie
> pierdoły oiszesz kiedy co i za ile kupiłeś/sprzedałeś co
> mija się kompletnie ze stanem faktyczny,