• Jestem skończony :( Autor: ~eskulap [77.112.77.*]
    Dzwonię do KNF
  • Re: Jestem skończony :( Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    zapytaj sie odrazu dla potwierdzenia czy to 1wC :)
  • Re: Jestem skończony :( Autor: ~marre [85.238.204.*]
    a kto tu sobie kreski rysuje? aaaa? :)) przyznawac sie
    ja :)
    kreski sa fajne - chociaz nie do konca bo ostatnimi czasy spełniaja sie 100%

a najblizsze dni nie rysuja sie "kolorowo" :/ niestety

• Re: Jestem skończony :( Autor: ~koliber [83.3.95.*]
    kreski sie spelniaja bo ktos bardzo chce zeby sie spelnialy, to jest jedyna szansa zeby zrobic jaskis ruch w interesie, jak nie ma zbyt duzo sprzedajacych to kupujacy musza cos zrobic jak chca kupic nie po cenie +20%.
    wykresy sa ok w stosunku do spolek typu pko, kghm itd wiadomo co robia kto jest kto itd.
    taki beefsan v pbsfinanse to twor gdzie z uboju prosiakow przechodza na inna planete, tu nie wykresy, nie matematyka, nie finanse, nie zysk i strata graja pierwsze skrzypce ;)
    pozdrawiam
    tw
    marne ale tez tłumaczenie :)
    wiesz ze jezeli wykres jest jedyna prawda objawiona to najlepszym inwestorem na gieldzie bylby srednio zaawansowany komputer z programem obliczeniowym?
    wiesz
    i dlatego stosujesz go TYLKO jako pomocne narzedzie w podejmowaniu decyzji.
    i nie przekonuj nas ze trzymasz sie tylko wykresow bo nie wierzymy w to:) (kurde, kto dal mi prawo do uzywania liczby mnogiej.... ups przepraszam tych co nie uwazaja tak jak ja :))
    a czym mierzysz emocje? pazernosc? bezpieczenstwo?zaufanie? marzenia? itp?
    a przeciez wiesz ze na takim rynku i takich spolkach to czesto ma wiekszy udzial niz analityka
    milego dnia
  • Re: Jestem skończony :( Autor: ~eskulap [77.112.77.*]
    A ja powiem bez patrzenia w kreski. Spółki już są drogie, a beefsan bardzo drogi. Oscylator wiecznie nie będzie taki radosny i przyjdzie czas korekt, czego sobie i państwu życzę.
    ja gram na giełdzie po to aby zarabiac ....emocje zawsze były złym doradca...patrze głownie na AT tak jak fundusze itd... zawsze sa małe odchylenia od kresek bo nic prosto nie idzie wazne ze sens jest zachowany.... nie mam czasu na bujanie w obłokach o dalekiej przyszłosci max gdzie ona siega to poł roku do przodu...marzenia mam bo człowiek jest suchy bez nich...i własnie na nie zarabiam na GPW...

nie denerwuj sie :)
    znaczy sie sprzedales i czekasz nizej Jony :) kazdy inwestuje jak uwaza oby to dawalo zyski... jeden wiecej drugi mniej ale cierpliwosc poplaca bo bez latania mozna miec hohoho :)
    a kreski? hmm... jakas mania panuje w kraju na to :) i nie jednych przewiozla juz bo zbyt piekne aby bylo prawdziwe
    ... jak z systemem do LOTTO dla eskulapa
    przeciez wiesz ze cie lubie :)
    i nie denerwuje sie
    tak dla sportu przedstawiam inne, tez mozliwe, spojzenie
    :)
    ta metoda dała mi juz bardzo duzo zarobic :) wiec trzymam sie jej.....kazdy robi jak chce

z rynkiem a moze poza rynkiem :) zostawie to dla siebie zeby pozniej nie czytac złosliwców.... :)
  • Re: Jestem skończony :( Autor: ~eskulap [77.112.77.*]
    KNF nie chce ze mną gadać, pewnie mają inne problemy. Pewnie dla nich taki beefsan i ta spekuła to mały pikuś.
  • Re: Jestem skończony :( Autor: ~zz [89.186.16.*]
    zaraz 1.84 kreski rysuja po fakcje ktos chciał wyjsc i to zrobił a teraz zapora i zbieranie
    no zobaczymy ;) czy mamy lud strachliwy i podatny na Beefsanie :))) co idze jak owieczki za swoim Panem
    :) :) :) pozyjemy zobaczymy :):):)
[x]
PBSFINANSE -6,78% 0,55 2025-11-13 15:00:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?