jestem klientka prima mody juz od paru lat mam duzo butow tej firmy.
no coz , ludzie ktorzy maja jedna pare butow i przynosza je po 2 m-cach w takim stanie , ze ja po 3 sezonach nie mam w takim stanie butow.
mnie by bylo wstyd przyniesc brudne , przemoczone , rozklejone ( na sile ) buty - a ci co przynosza - a bylam swiadkiem , maja nie zly tupet. pozniej opisuja takie bzdury , bo musza gdzies sie wyladowac a psychiatra kosztuje ......:)
co do obslugi powinna byc nagrodzona. pochodze z zchodniej czesci i terz jest przyjemnie tam wchodzic.
Dnia 2010-12-06 o godz. 23:21 ~karola napisał(a):
> jestem klientka prima mody juz od paru lat mam duzo butow
> tej firmy.
no coz , ludzie ktorzy maja jedna pare butow i
> przynosza je po 2 m-cach w takim stanie , ze ja po 3
> sezonach nie mam w takim stanie butow.
mnie by bylo wstyd
> przyniesc brudne , przemoczone , rozklejone ( na sile )
> buty - a ci co przynosza - a bylam swiadkiem , maja nie zly
> tupet. pozniej opisuja takie bzdury , bo musza gdzies sie
> wyladowac a psychiatra kosztuje ......:)
co do obslugi
> powinna byc nagrodzona. pochodze z zchodniej czesci i terz
> jest przyjemnie tam wchodzic.
jasne buty trzydniowe całkowicie wypaczone a panie z reklamacji odkładają słuchawke lub z dyrekcji nie łączą w banalnych sprawach aby dyrektora przed świętami nie niepokoić. jest świetnie tylko jnie ma ani kasy ani butów które dziwmy, trafem gdzieś zalegają ale co to za zima w tym roku !!!
Nie ma też miejsca ani adresu gdzue taką reklamacje można złożć bo możęcie sobie napisać .... i może wsa.....
Jetem fanką Prima Moda. Najczęściej kupuję buty w warszawskiej GM. Obsługa przemiła i bardzo pomocna. Same buty oczywiście prześliczne i porządnie wykonane. Polecam:)
Jestem zadowolona z obsługi PM. Pomagają w wyborze aby torebka była jak najbardziej funkcjonalna i trafiała w gust klientki. Sprzedawcy prezentują towar manualnie, nie jest dla nich problemem zdjęcie torebki z najwyższej półki. Wszystko robią z uśmiechem. Polecam