• PHOTON Autor: thjonn [83.21.241.*]
    Dobrałem dziś po 3.65,aż mi się wierzyć nie chce.Spółka o najwyższym zysku netto na NC(nawet jeśli wejdzie podatek od dotacji na odnawialne źródła energii).W perspektywie przejście na GPW(zapowiadane),wyjście na rynek europejski.
  • Re: PHOTON Autor: ~fellah [217.113.228.*]
    ja też nie wierzę, ale PHO ciągle spada. sprzedać nie sprzedać?...
  • Re: PHOTON Autor: thjonn [83.21.241.*]
    rsi 28,7 sts 23,7 to samo było latem na PSW,zdecydowanie dobierać,tu jest złotówka zysku na akcję,nie ma drugiej takiej spółki.
  • Re: PHOTON Autor: ~igor [109.231.49.*]
    przestancie gadac głupoty, 2 zelka jak nic w niedługim czasie, nie umiesz czytac AT, a po drugie zobacz wyniki nie te przed korekta tylko te po sa do bani
  • Re: PHOTON Autor: ~tomi [79.191.107.*]
    zysk netto się nie zmienił po korekcie ( jedynie TCI ) - jeśli dobrze pamiętam
    tak Igor,do bani.Wątek się nie klei,więc pewnie zginie zaraz,odświeżę go za jakiś czas.
  • Re: PHOTON Autor: ~igor [109.231.49.*]
    i nie bedzie sie kleil, jak widac nikt tej spółki nie lubi oprócz paru ludzi a toba włącznie
  • Re: PHOTON Autor: ~zuzia [57.66.65.*]
    Nie porownuj Krawcow do Georga czy Michaela...Krawce nie sa warci im butow czyscic, to inna klasa prowadzenia biznesu.
    U Krawcow jeszcze zobaczysz fundamenty...polecam napisac do Vatenfalla i samemu badac jeden z fundamentow...predzej czy pozniej gowno wyplywa na wierzch, a ze pospekulowac mozna, czasem mozna, jak ktos szmata zakreci.

z wyrazami szacunku
    zuzia
  • Re: PHOTON Autor: ~ghu [80.48.231.*]
    igor ma racje - lecimy na 2 zł - niestety
  • Re: PHOTON Autor: ~ROCCO [83.25.209.*]
    Na jakie 2 na 1 conajmniej....brak slow
  • Re: PHOTON Autor: ~jacenty [79.163.239.*]
    Dnia 2010-12-06 o godz. 21:29 ~ROCCO napisał(a):
    niech czeka nawet na 0,20 gr bo raczej sobie nie odpowie na pytanie jak spolka o lepszych wynikach niz sprzed roku , rozwijajaca sie ,perspektywiczna moze kosztowac tyle samo co rok temu
  • Re: PHOTON Autor: ~nicpon [89.161.39.*]
    dobieram i ja ..pozdrawiam akcjonariat
    początek sezonu to koniec stycznia(analogia do roku zeszłego),nowe kontrakty,wyjaśniona sytuacja z dofinansowaniem.Przypomnę,że Krawczykom na PSW też nikt niw wierzył latem,sucha nitka na nich nie została,a fundamenty z fobią wygrały.Tu jest dokładnie ta sama sytuacja.Będę spokojnie patrzył na korektę na szerokim.Photon pójdzie własną drogą.
  • Re: PHOTON Autor: ~Sławek [85.14.117.*]
    A w jakiej wysokości ma być ten podatek od dotacji na odnawialne źródła energii i w jakiej wysokości są te dotacje ?

p.s. Pisanie o fundamentach w kontekście New Connect zakrawa na kpinę.
    Kupiłem w ciągu ostatnich dwóch miesięcy 3 fundamentalnie mocne spółki z New Connect: SZAR, GOADVISER i PHOTON.
    Zarobiłem na SZAR, na PHOTONIE jestem do tyłu ok. 10% a GOADVISER ponad 20%.

New Connect to ruletka, tutaj fundamenty nie mają większego znaczenia.
    Spójrz jak mocno w górę poszła śmieciowa AIRMARKET :-)
  • Re: PHOTON Autor: ~fds [87.206.252.*]
    swoim pytaniem tylko wykazałeś swoją ignorancje więc moze nie wysuwaj tak autorytatywnych tez pod tytułem że na NC fundamenty nie mają znaczenia....
    A może zamiast arogancji odpowiesz na moje pytanie ?
  • Re: PHOTON Autor: thjonn [83.21.230.*]
    26% od dotacji,i tak zarobią horrendalne kwoty,ta spółka będzie potentatem w branży.
    Słabiutkie zainteresowanie PHOTONEM po wprowadzeniu podatku mimo bardzo dobrych dotychczasowych wyników kwartalnych i niskiego C/Z.
    Czy rynek obawia się znaczącego pogorszenia sytuacji PHOTONA ?
  • Re: PHOTON Autor: ~ kuchcik77 [83.27.114.*]
    podatek uchwlony, proponuje poczytac konkurencje lub ct.24.cz lub idnes.cz
    gorsze warunki na wilu frontach-trzeba dokladnie przetlumaczyc tekst ustawy...
    to nie tylko podatek..

http://www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/htmlhled?action=doc&value=57387

tresc ustawy
  • Re: PHOTON Autor: ~green [195.116.222.*]
    Dnia 2010-12-08 o godz. 20:22 ~ kuchcik77 napisał(a):
    > podatek uchwlony, proponuje poczytac konkurencje lub
    > ct.24.cz lub idnes.cz
    gorsze warunki na wilu
    > frontach-trzeba dokladnie przetlumaczyc tekst ustawy...
    to
    > nie tylko podatek..

Nie rozumiem jakie znaczenie mają gorsze warunki na wielu frontach, skoro i tak rynek czeski nie istnieje dla photona (może jeszcze instalacje dachowe, ale też do końca nie wiadomo) - liczy się tylko zagranica...

• Re: PHOTON Autor: ~zzr [83.168.108.*]
    4 od nowego tygodnia.
    to plan minimum
    Po przegłosowanej ustawie dotyczącej opodatkowania dotacji UE na kursie PHOTON mamy do czynienia z przyspieszeniem spadków.
    Wygląda na to, że urwało się dno i kurs spadnie sporo poniżej 3 zł.
    Ja w piątek uciąłem starty i wyszedłem z PHOTONA bo tutaj póki co nie ma żadnych widoków na zatrzymanie zjazdu.
  • Re: PHOTON Autor: ~Monika [87.206.24.*]
    Myślicie, że warto jeszcze teraz uciekać, żeby odkupić niżej?
    Mam ładnych kilka tysięcy i jak tak po prostu rzucę na sprzedaż to zbiję kurs do 3 zł chyba, bez senu Tragedia jakaś. Jak mam z tego wychodzić? Dokładać po kilkaset sztuk, czy może ukryte S złożyć? Jak wy wychodzicie?
  • Re: PHOTON Autor: ~kostucha [79.186.140.*]
    10% no ładnie , nie powiem .
  • Re: PHOTON Autor: thjonn [83.21.235.*]
    Monika,absolutnie nie pozbywaj się tych akcji,nie patrz w ogóle w notowania.Jeśli je wystawisz tanio to ja je wezmę.
[x]
PHOENIX -6,67% 0,12 2014-01-13 16:49:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.