• drobni Autor: ~ds [79.191.82.*]
    są tu jeszcze jacyś drobni
    ??
  • Re: drobni Autor: ~dario [178.37.40.*]
    ja jestem :)
  • Re: drobni Autor: ~ds [83.30.169.*]
    do kiedy? :) albo do ilu? :)
  • Re: drobni Autor: ~drobny01 [64.53.180.*]
    Cicho, te akcje lubia cisze.... Troche nerwowo sie zrobilo po ostatnich wzrostach ale wydaje sie, ze przed 250 malo kto wyskoczy. W dodatku instytucjonalni beda ciagnac kurs na koniec roku.
  • Re: drobni Autor: ~due [85.222.88.*]
    zgadzam się fundy będą ciągnąć kurs, rozumiem ciszę wokół papieru, to taka klubowa inwestycja dla instytucjonalnych, spokojne zarabianie w tempie 1 procent tygodniowo, a kiedy już masa się zorientuje to jeszcze podciągnie wycenę.
    Dziwi mnie jednak jakikolwiek brak zainteresowania analityków (w końcu obroty na poziomie 1,5 mln i kapitalizacja 2 mld to nie jest mało), przy tym muszą analizować PZU, mogliby wycenić TUE nawet tak dla sportu porównując z PZU...
  • Re: drobni Autor: ~hmm [64.53.180.*]
    Coś instytucjonalni odpuścili sobie ...
    Co do porównywania z PZU to był tu post co szacował "regułą kciuka" kurs na 235 PLN.
    Niestety, dziś grawitacja dała znać o sobie :-)
  • Re: drobni Autor: ~hmm [64.53.180.*]
    Jak by na to nie patrzec to TUEuropa byla jedna z lepszych spolek na GPQ w 2010.
    Poza tym ma jeszcze co najmniej 10% potencjal wzrostu :-)
  • Re: drobni Autor: ~DJ [213.241.123.*]
    Jam Ci drobny... i jestem tu na lata:P
  • Re: drobni Autor: ~alabama [79.110.195.*]
    drobnych jest chyba wcale nie tak mało jakby mogło się wydawać - ale zdecydowana wiekszośc z nich to długoterminowcy. Po ostatnich dobrych wynikach za 2010 r i popyt ożył - może niedługo uda się przebić poziom 220 zł.
  • Re: drobni Autor: ~as [86.63.94.*]
    wyniki dobre, prawdopodobna dywidenda a kurs prawie nie drgnął
[x]
TUEUROPA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.