co Ty z jakąś drobnicą, chłopie, co chwila wyskakujesz... drobnica to grała w sierpniu... tera nie wejdzie... nawet na 2,5...
masz papier? nie masz... to siedz na d... a nie udzielaj się... sam mówisz, że dawno sprzedałeś...
czym się podniecasz? tym że rośnie i tym że spada? czy tym, że popisać sobie możesz?... haha
drobnica tera gra w lotto... graj i Ty... haha
nikt Ci tego z ręki nie wypuści teraz... patrz miszczuniu na arkusze zleceń... z przodu biało... Bóg jeden wie do ilu... na ogonie też biało...
Sadownik mój mistrzu, wiesz , że siedzę na befku tylko dla Ciebie, a fakt że ciebie-stoika gamonie wyprowadzają z lekka z równowagi daje mi sygnał, że będzie gorąco
pozdrawiam prawie świątecznie
ale mogli by czasem ciut fałdek sobie w głowie dodać, a niepolerować i wygładzać krągłości ;-)
w tej chwili kurs ociera się o poziomy z sierpnia... i jakoś nie widać nagłych wzrostów wolumenu ( no poza wczorajszym wyskokiem... który kłade na karb "szukania szybkiej okazji"... ;-)
niezadowoleni... Ci co weszli po 1,8+ PLN... moga wyjść z akcji na zero lub lekkim plusie:-)
zadowoleni... hym... se siedzą po prostu...
a ja sobie dogrywam do 1000% na SNS... ciekawe czy się uda ;-)
Tak się zastanawiam... Wczoraj przy marnym obrocie i minimalnym wzroście nagle ktoś w 30 minut połknął 300k papierów, a dziś też jest niewielki obrót i już ponad 3% do przodu. Zapewne się mylę, ale wygląda to tak, jakby potrzeba było tylko jednego kamyczka, żeby ruszyła lawina... I to nie śnieżna, co w dół leci, tylko...
Ale to tylko takie marzenia w ładny, zimowy dzionek :-). Pozdrawiam serdecznie.