Najlepsze jest to że ktoś tą całą lawinę akcji muzy bardzo ładnie i sprawnie kupił... muza powinna w poniedziałek dwa razy widły zaliczyć a tylko się o nie otarła przez chwile... teraz my zwykli akcjonariusze wystraszymy się lub po prostu zniechęcimy... sprzedamy... o dziwo za 9 ktoś bierze od ręki... np po 500 sztuk...że nie boi się straty? :)
...a na koniec okaże się ze wezwanie było zbędne :D
tez mi się tak wydaje. Póki co kurs leci na pysk ale tak jak mówisz ktoś sprawnie zbiera akcje. A skoro ktoś zbiera to musi być ktoś duży kto wie co się wydaży. Ja trzymam moje akcje i czekam na odpał
Ja trzymam !
Też wydaje mi się przynajmiej dziwne ,ze tak sprawnie odbierane są akcje .
Kompap wysypał 500 000szt przy ok 2800 000szt i wszystko ładnie odebrane !!??
Przecież to powinno być poniżej 6 zł !
Widać ,że wczoraj przy obrocie 25 000 szt juz determinacja Kompapu sie nadwątliła.
Ja o ceniam ,że mieli 6 mln gotówki sprzedali 500 000 po 11zł srednio wiec uzbierali 11,5 mln + kredyt mówił prezes w Parkiecie !
Pytanie za ile kupują Ozgraf -może już im wystarczy.?
Pozostało im ok 600 000 więc powinni zostawić dla dobra współpracy Ozgraf -Muza albo wiedzą coś o wezwaniu i oddadzą drożej?
Widac ,że już nie ma walenia na lewo desperacko! Obym miał rację !
Dzisiaj dokładnie sprawdzę technikę sprzedaży !
Proszę o sugestie,oceny i prognozę .
Ja oceniam ,że bedzie się wreszczcie Muza powoli wznosiła !
Kierunek jest jeden - wzrost w okolice wezwania na akcje - średnia sesyjna z 6 ostatnich miesiecy to 13,60 i na tą kwotę będzie wwezwanie. Cierpliwości!
Czekasz na wezwanie którego nie ma i może nigdy nie być.
Jakieś czcze życzenia to są, bo można akcje każdej spółki kupić i tak samo czekać na wezwanie.
Narazie to mamy marazm na giełdzie jeśli chodzi o muzę i niestety nie przewiduje zmiany w ciągu najbliższych 2tyg. Kompap będzie dalej sypał (bo tak widać potrafią tylko interesy robić), kurs zostanie na 9zł, ewentualnie spadnie na 8. A ewentualne zmiany nastąpią przed świętami albo już w nowym roku. Tutaj cierpliwie czekanie może się okazać dość długim oczekiwaniem na wzrosty.