Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jakie wasze prognozy na MUZE - jaki kierunek?

Ja trzymam !
Też wydaje mi się przynajmiej dziwne ,ze tak sprawnie odbierane są akcje .
Kompap wysypał 500 000szt przy ok 2800 000szt i wszystko ładnie odebrane !!??
Przecież to powinno być poniżej 6 zł !
Widać ,że wczoraj przy obrocie 25 000 szt juz determinacja Kompapu sie nadwątliła.
Ja o ceniam ,że mieli 6 mln gotówki sprzedali 500 000 po 11zł srednio wiec uzbierali 11,5 mln + kredyt mówił prezes w Parkiecie !
Pytanie za ile kupują Ozgraf -może już im wystarczy.?
Pozostało im ok 600 000 więc powinni zostawić dla dobra współpracy Ozgraf -Muza albo wiedzą coś o wezwaniu i oddadzą drożej?
Widac ,że już nie ma walenia na lewo desperacko! Obym miał rację !
Dzisiaj dokładnie sprawdzę technikę sprzedaży !
Proszę o sugestie,oceny i prognozę .
Ja oceniam ,że bedzie się wreszczcie Muza powoli wznosiła !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MUZA 0,00% 11,50 2025-10-02 09:26:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.