• no i jutro zacznie się jazda Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=12529&ncc_index=PHO&id_tr=1
  • Re: no i jutro zacznie się jazda Autor: ~mecenas [156.17.15.*]
    Jak zwykle rynek zaskoczy dla Photon z opóxnieniem. Tak jak dla Holdingu PSW, dzisiaj kolejne 3,5% i do konca roku kolejne ok 30%.

Juz przeszlismy to dla EEX i dlugiego postoju-teraz nowa polityka juz realizowana-bo sa wyniki, zyski i srodki, tak jest tez dla Photon. nawet realizuja nadal zyskowne trandsakcje i nowe pola energii w czechach..Ejze Panowie i Panie i Inni tez:-0 , . czy macie oczy?

mecenas

naganiam bo to lubie:-)
    przewrotnie biorac mi sie to oplaca-ale WAM tez.
  • Re: no i jutro zacznie się jazda Autor: ~G. [57.66.65.*]
    mecenasie, nie porownuj PHO do spolki Krawcow, bo to zakrawa o jakas czarna komedie.

PHO to swietne fundamenty i kompetentny zarzad. GPH tego drugiego brakuje, o czym sie niedlugo przekonasz, zapewniam Cie.
    Rok temu tez sie chlopaki z Parkietu przekonaly, a Krawiec zawsze zarobi.

Pozdrawiam
    G.
  • re mecenas Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    jedziemy na tych samych wózkach : m.in. Photon, GPH, EEX, Vision. Jak to wszystko na raz wypier....li w kosmos to ..... Sam wiesz :)
  • Re: re mecenas Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Mozza masz jeszcze EPI ?
    Ja po rocznym rozbracie zaczynam się znowu zastanawiać.
    Całość środków rzuciłem na EEX i...... nie żałuję 800 % !!!!!!!
    I potrzymam do 50 zł . Dlaczego ?
    Więcej na priv.

A Photon ? Myślę ?
  • Re: re slawek Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    Czesc Sławek, jasne ze mam, nigdzie mi sie nie spieszy. Dokupilem jak epi byl po 13 i 14 gr i oddam po .... W chwili obecnej mam ok 2 mln ze średnia ok 16-17.
    Z eex wyskoczyłem za szybko, potem wróciłem - w sumie 100% zarobku.
    Niezle zarobilem tez na Orco i znowu mam akcje :). Teraz zapakowany jestem pod korek w GPH, VIsion i SZAR. Kupiłem tez Magnifico, Geo invent, Photon i dziś Maximusa - to raczej na waciki :)
    Jutro ładuje na maksa Hurtimex, może Aton i ..... no nie wiem, może ty mi cos polecisz?
    Na chwilę obecną chwilę mam do zainwestowania ok 100k - 120 k PLN.
    A i mam ochotę na 5% w Bioinvent, na razie zbieram ... moja branża. :)

P.S. Aha, mam jeszcze nieco Eficoma (trochę ponad 70k akcji), czekam na wystrzał. Jak już opierdzielę wszystko co mam z NC - ładuję sie w WIG 20. Kolejna bańkę zarobię tutaj :)
    A już niedługo może moja spółka zadebiutuje na NC, o czym, jak obiecałem, zostaniesz poinformowany.
    P.S. 2 - Czy ty mieszkasz we Wrocławiu?
  • Re: re slawek Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    loaloa@wp.pl
  • Re: no i jutro zacznie się jazda Autor: ~jeździec [87.206.24.*]
    No rzeczywiście jazda na maksa... +40% dziennie, dobrze że się do fotela przypiąłem...
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.