Trwa wykaszanie DT po 10gr.... gra rozpoczęta.... zasady gry będą wyjaśnione po grze...skromnie obstawiam komunikat grudniowy o POLSKIM reżyserze BM i wtedy się zacznie... drugim komunikatem powinno być ...(pisf???).....
Na VIV siedzą same rekiny w oczekiwaniu na 50 groszy. Jednak nie wiedzieć czemu nie chcą zbierać po 11gr. Ufają bezgranicznie prezesowi i endriu naiwnemu jednak boją się tykać batona z prawej. Znają wszystkie infa nawet te których jeszcze nie było.
Oto najznakomitszy wątek bankiera:
Wątek VIV - kierowany mottem - "merytoryka na bok - będzie otpał"
jaki sens ma kupowanie po 11gr skoro można pomalutku skupować po 10gr??? Produkcja filmu będzie trwała około 12miesięcy więc nie ma co się spieszyć i kupować po 11gr, a widać,że są tacy co oddają po 10gr....Jeśli wyczerpie się półeczka z 10gr to zacznie się zbieranie po 11gr - do tego czasu wszyscy DT oddadzą swoje spekulacyjne akcyjki...
cifuk... powiedz mi ile razy w ciągu ostatnich kilku miesięcy gratulowałeś akcjonariuszom Virtual Vision S.A. wzrostów? przypominam że od dna uklepanego na poziomie 0,06 zarobiliśmy przed korektą ponad 100% a akumulacja trwała długo... czego jeszcze ci trzeba abyś przestał narzekać? Virtual Vision S.A. ma podpisane kontrakty na piśmie a wszelkie umowy spisane na piśmie są ważne z mocy prawa. Więc zanim zaczniesz po raz kolejny nam gratulować zysków, pomyśl i poczekaj z wypowiedzią jak będziesz w 100% pewny swej wypowiedzi.... bo jak na razie to wiesz.... pudło.
ciufik jest załadowany pod korek w Vision, ale jego średnia jest o wiele wyszsza od obecnej wyceny. Stąd te frustracje i zaklinanie rzeczywistości. Ciufiku, spokojnie i tak zarobisz :)
Przede wszystkim zacznijmy od tego że Ty nic nie zarobiłeś bo pakowałeś jeszcze jako ewerest do wora po 19 groni. Potem już jako Kris po 14-15 - ja to dokładnie pamiętam i pamiętają to ci którzy obserwują to forum. A teraz zgrywasz łapacza doków i jeszcze wciskasz ludziom że ktoś pakował się po 6 groni i jest teraz zarobioony.
Prawda jest taka że jesteś w ciemnej d..ie, ale się jeszcze pocieszasz.
To dobrze....
Nie bądź śmieszny i nie "flustruj" się tak.
Przecież nieraz pisałem że nigdy przenigdy nie kupię akcji tej spółki pod takie infa.
Zastanowię się jak w branży będzie słychać, a będzie bo środowisko jest małe.
I będę wiedział o produkcji wcześniej od was (jeżeli takowa jest planowana)
nie chwal się.
Poza tym większości inwestorów nie zależy na filmie, ba, część nawet nie wie czym zajmują się spółki, które maja w portfelu.
Liczy się tylko zysk liczony w %%%%%%%%%%%%%, A NA TAKI TUTAJ CZEKAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteś endriu najśmieszniejszą postacią tutaj obecnie. Biorąc pod uwagę to jak podsumowałeś spadek kursu po dobrym infie (kurs po dobrym infie spada wiecie co to oznacza). Wg Ciebie każde info czy ruch kursu bojętnie w którą stronę można traktować pozytywnie. To świadczy o tobie wystarczająco.
Jesteś nasłany.
Dnia 2010-11-30 o godz. 12:19 ~Ciufik napisał(a):
> Jesteś endriu najśmieszniejszą postacią tutaj obecnie.
> Biorąc pod uwagę to jak podsumowałeś spadek kursu po dobrym
> infie (kurs po dobrym infie spada wiecie co to oznacza). Wg
> Ciebie każde info czy ruch kursu bojętnie w którą stronę
> można traktować pozytywnie. To świadczy o tobie
> wystarczająco.
Jesteś nasłany.
...i tego się trzymaj !!!!
Na GPH, NGS, EEX, SZAR , też byłem nasłany ?
Zbyt dużo analizujesz, mało robisz - to nas różni -))
Zajmujecie się mną i ludźmi z forum pozytywnie nastawionych do działań zarządu.
Nie spółką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pisałem macie wątpliwości jest kontakt z samym SZEFEM !!!!
Dla mnie to forum jak każde inne służy do wymiany argumentów na temat danej spółki jak i inwestowania.
Tego się trzymam !!!
Żądasz ode mnie odp. na wiele pytań!!! sam nie odpowiadasz na podstawowe
cifuk... mylisz osoby i mylisz pojęcia... jeżeli uważasz mnie za jakiegoś krisa czy eweresta to twoja sprawa tkwij w błędzie mnie to nie obchodzi. Tak czy inaczej jednej sytuacji nie zmienisz... od 0,06 do ostatniego 0,15 jest ponad 100% zysku, i ten zysk dotyczy Virtual Vision S.A. i mnie koleś:)))
Jestem bystrzachą.
Ale dlaczego nie chcesz posuchać kogoś kto ma coś do powiedzenia?
Myślisz, ż pisze te wszystkie rzeczy bo zależy mi na zwaleniu kursu, zniechęceniu do spółki?
Przecież to bzdura.
Myślisz że jak będę miał wiedzę z pierwszej ręki o produkcji tego filmu to się z wami nie podzielę?
Pewnie że się podzielę - tylko dlaczego opierać swoje inwestycje na dotychczasowych moim zdaniem lichych przesłankach?
Peace
cifruk bystrzacho... ja nie potrzebuje wejść z tobą ani z endriu w polemike żeby wiedzieć co mam zrobić ze swoimi pieniędzmi. Ale spróbuj zachęcić do rozmowy kogoś innego. peace
krisie marny zwisie (dr house - swoją drogą chyba masz jakiś kompleks na tle swojej urody...) widzę, że kunik zmienił twoje życie na lepsze... buahahahahahah