Dnia 2010-11-27 o godz. 09:57 ~Rocco napisał(a):
> TO SYPCIE JAK MACIE CZYM...CO TO ZA
> KOREKTA...HIHIIH....PRZEDZIAL 10-20 ZL TO JEST PRZEDZIAL
> CENOWY NA KTORYM KURS SIE USTABILIZUJE....
POZDR
Dobra dobra 10 zl to na razie marzenia. Uwazam jednak ze sa to dzialania celowe - zanizajace kurs wiec trzeba kupowac .Ja oczywiscie dokupie i to sadze ze ponizej 3,5. Mam srednia ok 3,9
A ja nie mam, bo na szczęście wywaliłem powyżej 5 zeta (ze stratą ponad 5%) ale obserwuję z ciekawości rozwój sytuacji. Swoją drogą ciekawe, że tak można dymać leszczy bezkarnie, przecież to jest jawne złodziejstwo - najpierw podpicowany raport, wywalanko i korekta raportu. KNF się powinna tym zainteresować!
Skoro uważasz, że to tylko literówki i lecimy na 10 zeta to bierz w poniedziałek pod korek.
Ah no tak - na pewno już jesteś załadowany na full i teraz każdą korektę w dół postrzegasz jako literówkę.
Życzę dużych zysków i trochę obiektywnego oglądu sytuacji!
"1. In “Section 13. Detailed consolidated results for the period 1 January 2010 to 30 September 2010" on page 16 in the “Statement of Comprehensive Income" the PLN value for the line “Other comprehensive income for the period" was changed from “13,294" to “1,295". Correspondingly the PLN value for the line “Total comprehensive income for the period" was changed from “26,540" to “15,171" and the PLN value for the line “Comprehensive income per share" was changed from “1.154" to “0.660".
2. In connection with the correction described above in “Section 1. Selected consolidated financial results for the period of 1 January 2010 to 30 September 2010" on page 3 in the table “Selected Financial Data for the period of 1 January until 30 September 2010" the PLN value for the line “Total comprehensive income" was changed from “26,540" to “15,171"."
Normalnie ręce opadają. Korekta TCI z 26 na 15 mln była już 2 tygodnie temu 20 minut po pierwotnym raporcie . Te 26 mln to była literówka tylko dla PLN - w euro i koronach wszystko było ok. W ostatniej korekcie podane są wszystkie zmiany, więc i o tym wspomnieli. Zysk netto bez zmian - narastająco 13 mln PLN
Dnia 2010-11-27 o godz. 22:14 ~Darek napisał(a):
> Może zamiast piac hymny dacie ludziom w spokoju dokupic jak
> jest w dołku!!!
Swietne!
Świetne!
Masz racje-tylko, że w tym nie "dołku" ale "kanionie" spolka jest od dosc dawna. Aby wyjsc na normalne poziomy MUSI "urosnąć do konca br. o 100% i tak pozostanie 200%. potencjal wzrostu...ale się rozbawilem. Po tym wzroscie pora bedzie (tak, po 300% wzroscie w ciago okolo 5 miesiecy!!) pora na zwiększone zakupy PONOWNIE, tzn. DODATKOWO akcji w EEX.
Wtedy bedzie ponowny okres celowych ogromnych zakupow EkoExportu.
Tam beda juz liczne fundusze-co najmniej dwa dodatkowe i pora bedzie na nowa emisje akcji dla skokowego wzrostu mozliwosci produkcyjnych i budowy KONCERNU by wejsc za dwa lata do WIG.