• pepiki Autor: ~tomi [83.20.168.*]
    Coraz bardziej zaczynam wierzyć w teorię, że Czesi którzy obejmowali akcje za grosze celowo zaniżają kurs.

Dziś mogli spokojnie sprzedać już po 4,15 a tu nagle spuszczają po 4 i mini-baton na 4.10.

Nie wspominając, że ze zrealizowanych już zysków ( 12 mln za 3 kwartały ) cena za akcje powinna być kilkakrotnie wyższa.

Trzeba czekać dalej
  • Re: pepiki Autor: ~Sławek [172.16.6.*]
    Kurs PHOTON rzeczywiście absurdalnie zaniżony po świetnych wynikach za III kw. i świetlanych perspektywach.
    Dziwny ten rynek New Connect.
  • Re: pepiki Autor: ~jacenty [79.163.200.*]
    Dnia 2010-11-26 o godz. 14:18 ~Sławek napisał(a):
    > Kurs PHOTON rzeczywiście absurdalnie zaniżony po świetnych
    > wynikach za III kw. i świetlanych perspektywach.
    Dziwny ten
    > rynek New Connect.

Tylko po co mieliby to robic? Moze jednak wiedza cos czego my nie wiemy.Ogolnie jest nadpodaz ogniw na rynku ,jak nie bedzie konkretnego sygnalu z brukseli- promowania tego rodzaju zrodla odnawialnego to moze byc roznie z photonem
  • Re: pepiki Autor: ~456f [88.199.56.*]
    coś chyba w tym jest, że na takich poziomach sprzedają spółkę z takimi wynikami :/
  • Re: pepiki Autor: ~mecenas [78.8.133.*]
    niby pepiki a glowy maja sprytne:

za spolek pepiki A i B wrzucaja do pepitki C i D.
    Potem z pepitki C i D do pepiki A i B.

itd...

Strata tylko prowizji, ale kurs zakupu nizszy o 50% od ceny "przed taka zabawą."

Aby bylo wiarygodnie puszczamy teksty o stratach (mimo szukujacych zyskow (porownywalnych moze z zyskami na spolce oddajacej czesc majatku Mittalowi, czy jaks tak...ten zlomrex czy jakos tam...) nieprezyzyjnie mówiąc, że przychody to o 25% konieczny zwrot....

A przecież najwyzej może chodzić tylko o częściowy zwrot dotacji... Tu odebranie tych nioeznacznycg wzgldenie kwot , nawet w części, pociągnie za sobą procesy odszkodowawcze. Ja bym juz gotowal dokumentacje do Strasbourga..Oni tez wiedza co robic...

W kazdym razie, gdy juz zarobie 110-150% moge nawet wyjsc, wyjsc np w lutym 2011.

mecenas

Ale ogromnie mnie podnieca zabawa typu IMMO na Orco...
  • Re: pepiki a jakie sprytne-nadal trzymam ten granat pelen zlotych monet. Autor: ~mecenas [78.8.154.*]
    ...A przecież najwyzej może chodzić tylko o częściowy zwrot dotacji...
    > Tu odebranie tych nioeznacznycg wzgldenie kwot , nawet w
    > części, pociągnie za sobą procesy odszkodowawcze. Ja bym
    > juz gotowal dokumentacje do Strasbourga..Oni tez wiedza co
    > robic...

W kazdym razie, gdy juz zarobie 110-150% moge
    > nawet wyjsc, wyjsc np w lutym 2011.

mecenas
    Spólka ma fantastyczna pozycje a niby klopoty to lepsze zwidy niz wielu sie wydaje.
    Wzrosty rzedu 200% to niedlugo klasyka -tu moje wspomnienia o immoeast beda przydatne

mecenas
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.