Dnia 2010-11-26 o godz. 14:18 ~Sławek napisał(a):
> Kurs PHOTON rzeczywiście absurdalnie zaniżony po świetnych
> wynikach za III kw. i świetlanych perspektywach.
Dziwny ten
> rynek New Connect.
Tylko po co mieliby to robic? Moze jednak wiedza cos czego my nie wiemy.Ogolnie jest nadpodaz ogniw na rynku ,jak nie bedzie konkretnego sygnalu z brukseli- promowania tego rodzaju zrodla odnawialnego to moze byc roznie z photonem
za spolek pepiki A i B wrzucaja do pepitki C i D.
Potem z pepitki C i D do pepiki A i B.
itd...
Strata tylko prowizji, ale kurs zakupu nizszy o 50% od ceny "przed taka zabawą."
Aby bylo wiarygodnie puszczamy teksty o stratach (mimo szukujacych zyskow (porownywalnych moze z zyskami na spolce oddajacej czesc majatku Mittalowi, czy jaks tak...ten zlomrex czy jakos tam...) nieprezyzyjnie mówiąc, że przychody to o 25% konieczny zwrot....
A przecież najwyzej może chodzić tylko o częściowy zwrot dotacji... Tu odebranie tych nioeznacznycg wzgldenie kwot , nawet w części, pociągnie za sobą procesy odszkodowawcze. Ja bym juz gotowal dokumentacje do Strasbourga..Oni tez wiedza co robic...
W kazdym razie, gdy juz zarobie 110-150% moge nawet wyjsc, wyjsc np w lutym 2011.
mecenas
Ale ogromnie mnie podnieca zabawa typu IMMO na Orco...
...A przecież najwyzej może chodzić tylko o częściowy zwrot dotacji...
> Tu odebranie tych nioeznacznycg wzgldenie kwot , nawet w
> części, pociągnie za sobą procesy odszkodowawcze. Ja bym
> juz gotowal dokumentacje do Strasbourga..Oni tez wiedza co
> robic...
W kazdym razie, gdy juz zarobie 110-150% moge
> nawet wyjsc, wyjsc np w lutym 2011.
mecenas
Spólka ma fantastyczna pozycje a niby klopoty to lepsze zwidy niz wielu sie wydaje.
Wzrosty rzedu 200% to niedlugo klasyka -tu moje wspomnienia o immoeast beda przydatne