a ja poczekam na was okolo 17-18 pln. narazie po rekomendacji idmsa nic sie nie dzieje mysle ze po czesci bedzie podobna sytuacja jak na marvipolu zbijanie akcji przy malych obrotach a pozniej wystrzal narazie at nie przemawia za wejsciem
A ja sprzedałem ten syf po 19zł,jest trend spadkowy,wyniki po 3 kwartałach-FATALNE,nie ma co się łudzić,firma cały czas rozczarowuje,więc kurs spada...
Będzie dobrze. Ta firma ma bardzo duży potencjał. Teraz jak ktoś będzie wykupywał akcje to na pewno nie straci. Powyżej 20zl to na pewno jest do osiągnięcia w ciągu dwóch tygodni. Mi się już to raczej nie opłaci, bo kupiłem akcje aż po 23,85 :(. Trudno.
Dnia 2010-11-30 o godz. 11:14 ~J&J napisał(a):
> Będzie dobrze. Ta firma ma bardzo duży potencjał. Teraz jak
> ktoś będzie wykupywał akcje to na pewno nie straci. Powyżej
> 20zl to na pewno jest do osiągnięcia w ciągu dwóch tygodni.
> Mi się już to raczej nie opłaci, bo kupiłem akcje aż po
> 23,85 :(. Trudno.
ta spółka jest nafaszerowana funduszami jak dobra kasza skwarkami. Liczę, że zechcą poprawić wyniki na koniec roku i wyciągną tą zamuloną spółkę pow 22 zł
A co do potencjału - od 2 lat słychac zachwyty jak to stabilna, atrakcyjna spółka, jaka to niedowarościowana, jak to okazja, a ten "muł" rośnie tylko wtedy gdy ktoś go pociągnie za uszy...
Otóż szanowne gro kurs nie pójdzie do góry póki masz akcje po 23,85 Przyjrzyj sie wykresowi w okolicach ceny 23,85 Kurs rósł w oczekiwaniu na zakup płotki A po zakupie spadł I to jest cała prawda o tym G.....Na tym polega ubieranie płotek
Dnia 2010-11-30 o godz. 20:22 ~czterdziestolatek napisał(a):
> Otóż szanowne gro kurs nie pójdzie do góry póki masz akcje
> po 23,85 Przyjrzyj sie wykresowi w okolicach ceny 23,85
> Kurs rósł w oczekiwaniu na zakup płotki A po zakupie spadł
> I to jest cała prawda o tym G.....Na tym polega ubieranie
> płotek
Otóż "szanowne czterdziestolatek" problemy z czytaniem? Nigdzie nie pisałem że mam po 23,85. Kupiłem niedawno w okolicach 19 zł i spokojnie sobie czekam....
Szanowni konsultanci to co napisałem tyczy sie każdej transakcji dokonanej przez drobne płotki Poprostu jestesmy dostarczycielami kapitalu dla kochanych urzedników brnących w coraz wyższe deficyty i zadłużenia których pokolenia nie spłacą A giełda jest to prostu jedno z narzedzi do zmniejszenia deficytu
Dlatego dobrym pomysłem byłoby teraz wykupienie akcji mercor'a. Ci którzy kupili po 23-24 zł to już nie odzyskają całej kwoty ale do tych 21zł to powinno teraz dojść.
Juz nie pierdol,chcesz pewnie sam sprzedać,dlatego bezczelnie naganiasz .mercor leci na 15zł na początek,papier śmieciowy,bo wig wysoko,a tego g....na i tak nikt nie chce...
Myślisz że tutaj ktokolwiek pisaniem na tym forum nagoni kogoś? Żałosny jesteś. Tutaj są "luźne rozmowy". No zobaczymy cwaniaczku z bąblem w nosie czy Mercor pójdzie na te twoje 15zł, czy może na 21zł do końca roku.
Dnia 2010-12-02 o godz. 12:20 ~J&J napisał(a):
> Myślisz że tutaj ktokolwiek pisaniem na tym forum nagoni
> kogoś? Żałosny jesteś. Tutaj są "luźne
> rozmowy". No zobaczymy cwaniaczku z bąblem w nosie
> czy Mercor pójdzie na te twoje 15zł, czy może na 21zł do
> końca roku.
pozdr
P.... go! zwróć uwagę że 89 231 113 wsytępuje pod różnymi nazwami dredy, apart teraz jakieś inne g... i zawsze nagania na spadki
Dnia 2010-12-07 o godz. 18:48 ~Maxx napisał(a):
> Domin-popierdoleńcu,
Obiecującą końcówkę,to może ma twój
> pies jak ci dyma żonę,ale nie mercor...:-)
Wytrzyj jej
> usta...
89.231.113.*], -anonimowość jest trudna w necie
co do twojej wypowiedzi .... ......................................
Dnia 2010-12-08 o godz. 17:01 ~j&j napisał(a):
> Mercorek spada i będzie spadać...
Domin,ale się
> cieszę,że tracisz...:-)
Nie dla psa
> kiełbasa,tylko....-już wiesz co:-)
Panie szanowny nas dzieli klasa Pan jesteś K.t.s a ja ma Ku.a.a.
Sztaudynger
pozdro D.
Dnia 2010-12-17 o godz. 15:13 ~j&j napisał(a):
> No i co h.ju...? Twój mercorek spada,ale fajnie
> de.bilu...
Możesz se wsadzić k.upę do japy,bo trzeba coś
> jeść...:-)
mała korekta chu.u ortografia się klania z wyarazmi szacunku Domin