Ekstra,ale o czym tu pisać,jak nic się nie dzieje,tak po prostu naganiać bez sensu,w dodatku samych siebie...?!
Już lepiej na StockWatchu,bo czytają to inni,czyli ci,co akcji nie mają,zresztą kilku "nagoniłem" w dobrej wierze,ale jestem zaskoczony ,że po tak dobrych wynikach jest tak słabo...
Też mam akcje NetMedia parę tygodni i jestem negatywnie zaskoczony liczyłem na wybicie po tak dobrych wynikach a tu nic, jutro do nich napiszę co o tym sądzą w większości firmy mi odpisują , ja jeszcze tydzień potrzymam jeśli nie ruszy to sprzedaje.
Dnia 2010-11-20 o godz. 21:15 ~BOB ROB napisał(a):
> nic, jutro do nich napiszę co o tym sądzą w większości
To jak będziesz pisał,to zapytaj wprost,czemu firma nie ma ostatnio żadnych wywiadów w Parkiecie,czy Pulsie Biznesu...???
Dawno nie było wywiadu w TVNCNBC,poproś o podanie daty takiego wywiadu w telewizji i podaj na forum Bankiera oraz na StockWatch,To ważne,bo wielu inwestorów nie wie o tej spółce,a tym bardziej o jej wynikach...
W przypadku Marketeo (tak w przypadku Netmedii był wzrost zysku o 200%,w IV kw. ma być jeszcze więcej) jeden z forumowiczów poprosił o taki wywiad w TVNCNBC i otrzymał zapewnienie od spółki,że pojawi się w możliwie bliskim terminie,więc może i Netmedia by wyszła akcjonariuszom na przeciw...?
Jeśli jesteś tutaj parę tygodni to powinieneś być zadowolony, bo parę tygodni temu było po 7,5-7,75 więc jesteś już ponad 10% DO PRZODU.
A jęzeli chodzi o sytuację po wynikach to widać było TKO przed 9.00 na 6 tys po 8,99(poszło by do góry) lecz wydaje mi się że te skonwertowane 60tys ktoś zaczął sprzedawać. W piatek pokazał 20tys na S po 8,77 i jeszcze parę sesji i będzie UP. Na dodatek w ostatnich dniach widać zainteresowanie grubego Netmedią, w takim przypadku się nie sprzedaje. Czekać i być cierpliwym, a zostaniesz wynagrodzony.
A z tą ciszą na forum, to tak naprawdę w cale mi za mocno nie przedszkadza, bo pieniądze lubią ciszę:).
Pozdro dla wytrwałych.
No sorry, ale z tym 40 zeta to chyba trochę przesadziłeś :-).....
No ale cóż, zawsze miło przywitać optymistę nawet niepoprawnego.
Witam na pokładzie, tutaj wzrosty są spokojne ( wciągu miesiąca ponad 10 %), lecz nawet w czasie j zawieruchy na giełdach możesz spać spokojnie.
Ważne jest również aby zrozumieć notowania tej spółki, tzn obroty są często nie za wysokie, ale bez problemu kupisz i sprzedaż parę tys. w ciągu dnia. Mamy ukryte zlecenia i z reguły najciekawiej jest pod koniec sesji.Często też dokupuje "gruby".
Jeśli nastąpi wybicie w górę, co jest tylko kwestią czasu, to wtedy będzie ruch na całego....
Pozdro.