• spis powszechny... Autor: ~Jac19751 [83.11.8.*]
    Proponuję wpis każdego który jest na pokładzie tej łajby i tak jak ja liczy na wzrosty.

Pierwszy jestem JA- czyli jedyny tworzący tutaj wątki. Liczę na Waszą aktywność! Ruszcie D-py:)
  • Re: spis powszechny... Autor: ~axel [178.218.224.*]
    Drugi ja,Polska południowa - Śląsk

Pozdrawiam,
    Axel (piotr)
  • Re: spis powszechny... Autor: ~Rafał [89.231.113.*]
    Ekstra,ale o czym tu pisać,jak nic się nie dzieje,tak po prostu naganiać bez sensu,w dodatku samych siebie...?!
    Już lepiej na StockWatchu,bo czytają to inni,czyli ci,co akcji nie mają,zresztą kilku "nagoniłem" w dobrej wierze,ale jestem zaskoczony ,że po tak dobrych wynikach jest tak słabo...
  • Re: spis powszechny... Autor: ~BOB ROB [213.199.192.*]
    Też mam akcje NetMedia parę tygodni i jestem negatywnie zaskoczony liczyłem na wybicie po tak dobrych wynikach a tu nic, jutro do nich napiszę co o tym sądzą w większości firmy mi odpisują , ja jeszcze tydzień potrzymam jeśli nie ruszy to sprzedaje.
  • Re: spis powszechny... Autor: ~Rafał [89.231.113.*]
    Dnia 2010-11-20 o godz. 21:15 ~BOB ROB napisał(a):
    > nic, jutro do nich napiszę co o tym sądzą w większości
    To jak będziesz pisał,to zapytaj wprost,czemu firma nie ma ostatnio żadnych wywiadów w Parkiecie,czy Pulsie Biznesu...???
    Dawno nie było wywiadu w TVNCNBC,poproś o podanie daty takiego wywiadu w telewizji i podaj na forum Bankiera oraz na StockWatch,To ważne,bo wielu inwestorów nie wie o tej spółce,a tym bardziej o jej wynikach...
    W przypadku Marketeo (tak w przypadku Netmedii był wzrost zysku o 200%,w IV kw. ma być jeszcze więcej) jeden z forumowiczów poprosił o taki wywiad w TVNCNBC i otrzymał zapewnienie od spółki,że pojawi się w możliwie bliskim terminie,więc może i Netmedia by wyszła akcjonariuszom na przeciw...?
  • Re: spis powszechny... Autor: ~Jac19751 [83.11.6.*]
    Jeśli jesteś tutaj parę tygodni to powinieneś być zadowolony, bo parę tygodni temu było po 7,5-7,75 więc jesteś już ponad 10% DO PRZODU.
    A jęzeli chodzi o sytuację po wynikach to widać było TKO przed 9.00 na 6 tys po 8,99(poszło by do góry) lecz wydaje mi się że te skonwertowane 60tys ktoś zaczął sprzedawać. W piatek pokazał 20tys na S po 8,77 i jeszcze parę sesji i będzie UP. Na dodatek w ostatnich dniach widać zainteresowanie grubego Netmedią, w takim przypadku się nie sprzedaje. Czekać i być cierpliwym, a zostaniesz wynagrodzony.
    A z tą ciszą na forum, to tak naprawdę w cale mi za mocno nie przedszkadza, bo pieniądze lubią ciszę:).
    Pozdro dla wytrwałych.
  • Re: spis powszechny... Autor: ~NIL [77.113.240.*]
    Obstawiam 40 zeta w przyszłym roku. Powoli dokupuję. Ustawiam się nisko i zawsze coś tam wpadnie.
  • Re: spis powszechny... Autor: ~Jac19751 [83.11.39.*]
    No sorry, ale z tym 40 zeta to chyba trochę przesadziłeś :-).....
    No ale cóż, zawsze miło przywitać optymistę nawet niepoprawnego.
    Witam na pokładzie, tutaj wzrosty są spokojne ( wciągu miesiąca ponad 10 %), lecz nawet w czasie j zawieruchy na giełdach możesz spać spokojnie.

Ważne jest również aby zrozumieć notowania tej spółki, tzn obroty są często nie za wysokie, ale bez problemu kupisz i sprzedaż parę tys. w ciągu dnia. Mamy ukryte zlecenia i z reguły najciekawiej jest pod koniec sesji.Często też dokupuje "gruby".

Jeśli nastąpi wybicie w górę, co jest tylko kwestią czasu, to wtedy będzie ruch na całego....
    Pozdro.
[x]
NETMEDIA -0,91% 12,10 2019-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.