Tu się nie liczą fakty tu się liczą ruchy spekulacja bo sporym odpoczynku akcji i analiza wyjazdów na szczyty co i kiedy i jak np...
Moja analiza spółki Starkdev.
Mieliśmy ostatnio nieudaną próbę ataku na 0,06gr obecnie cofnięcie się na 0.05 jest zrozumiałe i im więcej się będzie pojawiać się podaży na 0.06 gr będzie sugerowało opór przebicie i nim się staje przebicie 0.06gr otwiera drogę do 0.08 a w razie silnego ruchu nawet do 0.10 gr
wsparcie 0.04 przebicie będzie sugerowało na słabość spółki i możliwe badanie nawet zejście do 0,02gr ale tego typu scenariusz mógłby się ziścić w razie mocniejszej korekty na wig 20 tzw zejście poniżej 2500-2200>
W razie próby odpowiedzi na meila proszę naskalnik@o2.pl Krzysztof
Dnia 2010-11-20 o godz. 13:08 ~ja napisał(a):
> Przecież Stark już zszedł do 4 gr. Przedwczoraj ponad 1,5
> mln szt. w tej cenie wywalili.
I co ma WIG20 do Starka?
Tak to prawda ze były transakcje no no po 0.04 i to nie mało bo 1,5 bańki jak na tą spółkę no jak by nie było to co to za spółka bez kupujących i sprzedających ...
a wig 20 ma to do tej spółki jak a no tyle ze jak będzie korekta na wig 20 to jak mi się wydaje będzie na wszystkich spółkach korekta no chyba ze spółka co obrotów nie ma wcale to będzie stać
gg 3401814 jak cos to odpowiem
A co ty możesz odpowiedzieć ???
Troszkę śmiesznie brzmisz człowieku, wręcz naiwnie.
Karty tu rozdaje jedna osoba, reszta ma tu ....... do gadania.
Będzie chciał wzrostów, to będą, nie będzie chciał, to choćbyście się posr..... to ich nie będzie, bo nawis podażowy zmiażdży każde wybicie.
Ruch w górę będzie tu tylko i wyłącznie, jak będzie chciał tego Patro lub jak na całej gpw zapanuje hossa i każdy śmieć nawet pójdzie wtedy do góry.
Dnia 2010-11-20 o godz. 16:15 slawek_wr napisał(a):
> A co ty możesz odpowiedzieć ???
Troszkę śmiesznie brzmisz
> człowieku, wręcz naiwnie.
Karty tu rozdaje jedna osoba,
> reszta ma tu ....... do gadania.
Będzie chciał wzrostów, to
> będą, nie będzie chciał, to choćbyście się posr..... to ich
> nie będzie, bo nawis podażowy zmiażdży każde wybicie.
Ruch
> w górę będzie tu tylko i wyłącznie, jak będzie chciał tego
> Patro lub jak na całej gpw zapanuje hossa i każdy śmieć
> nawet pójdzie wtedy do góry.
no właśnie zgadzam się sobą w 100 % i rzeczywiście trochę tekst brzmi jak z 1 klasy podstawówki ale tak sobie napisałem
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
a do wyjazdu tego papier nie trzeba hossy czy bessy bo jak będzie chciał pan P wyjechać to wyjedzie