• Do znawców AT Autor: ~nowicjusz [87.206.24.*]
    Próbuję przeanalizować wykres i z tego co widzę to kurs przełamał wsparcie na 4,50 i teraz najbliższym (chyba słabym) wsparciem jest 2,90-3,10 zł. Uważacie, że jest szansa, że się tam zatrzymamy? Bo następne silne wsparcie to dopiero 2 zł, a to byłby dramat ;(
    Myślicie, że warto teraz sprzedać akcje i ustawić się na którymś z tych poziomów, czy może poczekać na jakaś podbitkę i na niej wywalić?
  • Re: Do znawców AT Autor: ~ponton [83.5.187.*]
    1zł - tam mozesz czekac
  • Re: Do znawców AT Autor: ~ROCCO [83.25.232.*]
    Nie bede sie tu wypowiadal o at, ale zastanwaia mnie fakt ze spolka ktora ma miec 35 mln zysku za ten rok i kap okolo 100 mln leci tak na ryj....toz to c/z <4 ....zainwestowlaem w nia kase bo sporo gowien na NC a toz to perelka....gowna rosna bez zyskow a to na morde leci...
    czyzby rynek dyskontowal ze nei uda im sie na innych rynkach....najgorsze jest brak plynnosci i przy mlaych obrotach jedziemy na dno ale jak pojdzie w gore to tez przy malych obrotach...
    cos z tym podatkiem smierdzi ale przeciez o tym wiadomo juz bylo dawno dawano temu...
    zal patrzec jak leci na ryj ale trzeba chyba dobierac bo nie chce mi sie wierzyc zeby spolka doszla za kapitalizacja rowna c/z=2 badz 3 ..normalnei brak rozumu sprzedajacym...
    pozdr
  • Re: Do znawców AT Autor: ~miszczunio [178.36.20.*]
    sprzedawaj póki nie jest za późno .. -:)
  • Re: Do znawców AT Autor: ~Bastard [19.0.0.*]
    3 z przodu się zapowiada, drobni pewnie nie wiedzą tego co grubasy, a grubasy sprzedają na potęgę. Wniosek jest jeden: w przyszłym roku drastycznie spadnie zyskowność i z obecnego c/z 5 zrobi się 30.
  • Re: Do znawców AT Autor: ~realista [89.228.23.*]
    odbiore od was ciemniaki po 0.80 groni !!!
  • Re: Do znawców AT Autor: ~Bastard [19.0.0.*]
    gra na spadki rozpoczęta, kto ostatni gasi światło???
  • Re: Do znawców AT Autor: ~nowicjusz [87.206.24.*]
    Dziś ogromny spadek na dużych obrotach. Z technicznego punktu widzenia wygląda to tragicznie. No ale to potwierdza tylko przewidziany przeze mnie wcześniej scenariusz. Pewnie do 2 złotych zlecimy w przeciągu kilku miesięcy...
  • Re: Do znawców AT Autor: ~ponton [83.22.134.*]
    Jestes mega wymiatacz, podziwiam cie koles:))
  • Re: Do znawców AT Autor: thjonn [83.21.237.*]
    RSI 26,3 STS 7.88,należy sie odbicie.
  • Re: Do znawców AT Autor: ~kolo [77.237.18.*]
    będzie odbicie ale w dół na 2.40 hahahah
  • Re: Do znawców AT Autor: ~trader at [89.161.15.*]
    moze jeszcze troche spasc ale wiecej kupujacych bedzie sie krecic kolo akcji i i tak bedzie odbicie w te same rejony, i potem trzeba zobaczyc czy wywalic na podbitce czy nie, jak tam kupujacy beda sie sprawowac, ale raczej wywalic.
  • Re: Do znawców AT, e-tam z tym AT, tu są głównie emocje i manipulacja Autor: ~mecenas [78.8.4.*]
    Dnia 2010-11-22 o godz. 18:41 ~trader at napisał(a):
    > moze jeszcze troche spasc ale wiecej kupujacych bedzie sie
    > krecic kolo akcji i i tak bedzie odbicie w te same rejony,
    > i potem trzeba zobaczyc czy wywalic na podbitce czy nie,
    > jak tam kupujacy beda sie sprawowac, ale raczej wywalic.

To ciekawsze niz ToToLotek:-)

ale jesli spolka faktycznie wejdzie tez do Niemiec i nie tylko, a glupota z podatkiem krajowym od dotacji jest sztucznie wywolana, CELOWO wywołana, by zebrac akcje, to ja Mam FARTA :-)
    Takiego Farta jak na IQPartners i Euro-Tax.

Ciekawa bedzie weyfikacja na koniec roku.

takie sobie prezenty zafundowalem i jutro zafunduje nadal.
    mecenas

mecenas
  • Re: Do znawców AT, e-tam z tym AT, tu są głównie emocje i manipulacja Autor: ~ja [77.237.18.*]
    zbieraj zbieraj,odbiorę od ciebie te prezenty po 2 zł
  • Re: Do znawców AT, e-tam z tym AT, tu są głównie emocje i manipulacja Autor: ~Alehandro [188.47.57.*]
    wg mnie niedługo odbicie, a czym się szybciej wysypią niecierpliwi tym lepiej.
    Akcjonariat stały jest suuper, to prawdziwi ludzie a nie jakieś cypryjskie fundusze

pozdrawiam i radzę trzymać
  • Re: Do znawców AT, e-tam z tym AT, tu są głównie emocje i manipulacja Autor: ~mecenas [78.8.131.*]
    Dnia 2010-11-22 o godz. 23:57 ~ja napisał(a):
    > zbieraj zbieraj,odbiorę od ciebie te prezenty po 2 zł

Cieszy mnie ze mozna zbierac tak tanio.

Informacja dzisiajsza o tworzeniu lustrzanej spolki w Holandii
    - wejscie na rynki zachodnie,

- zachowanie udzialow proporcjonalnych do obecnych,

- jak sadze ogromne ewentualne odszkodowania, -jesli rzad czeski sam wpadnie w klopoty

-to bedzie nasz zysk.

Dywidenda bylaby nagroda ogromna.

mecenas

Warto poczytac o wielkosci tej spolki i jej wdrozeniach i technologiach i ile na tym tez zarabia.
  • Re: Do znawców AT, e-tam z tym AT, tu są głównie emocje i manipulacja Autor: ~ja [77.237.18.*]
    cacy cacy kupię po 2 zł
  • Re: Do znawców AT Autor: thjonn [83.21.94.*]
    RSI 23.5 STS 8.03.Kto ma dolary warto na bazie koreańskich armatek i wzrostu PKB w stanach opchnąć.Jak zatęskni zawsze można FED poprosić,może znów dodrukują.
    Dziś znów dobrałem Photon,pięknie się rozwija.pozdro....
  • Re: Do znawców AT Autor: ~majk [178.235.2.*]
    ja tez sie obkupilem. to niewiarygodne ze taka spolka zostala tak zeszmacona. nigdy nie sadzilem ze ponizej 4zl moze spasc a dzisiaj udalo mi sie na tych poziomach zakupic.
  • Do znawców, raczej AF, tylko ta ma tutaj znaczenie teraz. (DYWIDENDA) Autor: ~mecenas [78.8.131.*]
    Dnia 2010-11-23 o godz. 23:09 ~majk napisał(a):
    > ja tez sie obkupilem. to niewiarygodne ze taka spolka
    > zostala tak zeszmacona. nigdy nie sadzilem ze ponizej 4zl
    > moze spasc a dzisiaj udalo mi sie na tych poziomach
    > zakupic.

Kiedys tak bylo na EEX , wczesniej na Immoeast.
    Takie okazje sa raz , dwa razy do roku.
    Czesto wynikaja ze zlej interpretacji prawa lub zwyklego przestepstwa ale w rekawiczkach.

Ale spolka o az takich zyskach i takich mozliwosciach nie czesto sie nawet w tej grupie trafia.

Nie znam ceny na jutro i za tydzien. Ale mam wyobraxnie co bedize juz po I kwartale 2011, po wyjasnieniu juz pokazywanego ogromnego zysku netto.
    Ja bym proponowal szybko zrobic Walne i wypacic dywidende-nawet mozna zaliczkowac.

Fakty dokonane dobrze dzialaja na kieszen, tez glownych tworcow i wlascicieli.

mecenas

• Re: Do znawców AT Autor: ~sako [77.237.18.*]
    Jestem pod wrażeniem,zrobiłeś doskonałą analizę - 2 zł tam możesz się zaczaić
  • Re: Do znawców AT Autor: ~trend [194.9.67.*]
    każdy obkupiony, to jak jeszcze spadnie to już nie będziecie mieli za co dokupywać.
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.