• info - pozytywne Autor: ~2p [85.112.216.*]

http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1560522
    zbili kurs, bo członek zarządu chciał tanio kupić :)
  • Re: info - pozytywne Autor: ~kris b [83.25.45.*]
    po takich wynikach rekordowych po 2008-papier testuje doly.wg mnie wychodzi jakis fund z megasratami ja obstawiam pionieera-wieczni nieudacznicy-wtopili na bomi i dozynaja ten papier a znaja wyniki.papier wlasciwie za darmo a idiota sypie ale jak na razie trend wygrywa/pozdro
  • Re: info - pozytywne Autor: ~jw [83.18.75.*]
    Podejżewam,że Pionier śmierdzi mafią.Mają najgorsze stopy zwrotu.Pewno fund sprzedaje na dołkach dla swoich a kupuje na górkach od swoich.
  • Re: info - pozytywne Autor: ~bp [87.204.34.*]
    UFFFF - ja to się boję złych informacji, narazie mamy same dobre i lecimy w dół.
  • Re: info - pozytywne Autor: ~kris b [83.25.45.*]
    ten fundusz to przyklad irracjonalnosci gieldy-mimo najlepszych wynikow od 2 lat i zmiany prezesa-przyszedl mlody zdolny z bmp ag.wg mnie musi byc tego jakis powod-1.wywala fund nieliczac sie ze stratami.2.puscily komus zabezp.kredytowe-w tym wypadku bank wywala jak leci.bez wzgledu na cene.3.jest jakistrup w szafie jak w bomi ktorego nie znamy.4.brak znajomosci i reklamy tej perelki przez inwestorow.5 albo to jest potworna sila trendu spadkowego na tej spolce.ktory nie ma konca-mimo smiesznej ceny/pozdro dla calego umeczonego akcjonariatu
  • Re: info - pozytywne Autor: ~nick [178.42.144.*]
    Nie obawiam się o przyszłość, jedynie złoszczę na różnych nienazwanych z imienia popaprańców, którzy jak na teraz swoimi poczynaniami skutecznie psują ludziom humor. Jakieś pokręcone motywy działania, wykrzywionych, małych rozumków. Złośliwe, sfrustrowane gnojki i tyle.
  • Re: info - pozytywne Autor: ~kris b [83.21.98.*]
    to jest typowa inwestycja w wartosc ktora dziwnie topnieje.studiujac ich porfel inw. i ostatnie wyniki zachodze w glowe-czemu tak jest..np.wiadomo ze paged jest zainteresowany hardexem-na miejscu mzyka z pagedu zamiast walczyc o hardex-skupowalbym po smiesznej cenie-jego wlasciciela-bbcapital nfi-a oni maja ponad 30pr.hardexu
  • Re: info - pozytywne Autor: ~belkowe musi odejść. [83.11.99.*]
    Kiszonka !
[x]
IMPERIO 0,00% 1,40 2025-11-12 15:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.