• Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: endriu prawdziwy [83.21.105.*]
    Niewątpliwie słychać było szczęście w głosie Prezesa.
    stwierdził
    Kiedyś marzył o takim reżyserze !!!Teraz go mam pod szyldem VIV.

Trwało to tak długo dlatego, iż zawiązanie negocjacji ze strona Amerykańską nie jest proste.
    Pośrednicy, menagerowie, prawnicy wszystkie etapy trzeba przejść od strony prawnej , technicznej, finansowej.

Co w takim razie ze scenarzystą ?

Zdecyduje o tym reżyser ! Jest to najwyższej klasy specjalista, który zdecyduje sam o doborze kadry, ekipy.

Kiedy ruszamy z produkcją ?
    Niedługo pełną parą, ale wstępne prace są wykonywane od momentu podpisania umowy z Platige Im.
    Najważniejsze obecnie dla mnie skontaktować się z Kalifornią . Czekam na odpowiednią godzinę, tam jest obecnie 7 rano.

Nie obawia się Pan Prez. że minie promesa PISF na realizację BM ?

W żadnym wypadku ! Właśnie brakowało mi nazwiska reżysera do domknięcia zobowiązania .
    Do końca roku na pewno uaktywnię sprawę z PISF(PROMESA DO KOŃCA 2010R).

Co z wejściem na rynek regulowany GPW ?
    Nie spełniamy obecnie warunków. Nie jest to priorytetem w obecnej chwili.

Nazwisko Pana PETER SPAM SQIDPIX pojawia się w komunikatach, bez konkretów ?!

Jest to osoba decyzyjna za przyszłe projekty i bardzo wpływowa. Takie rozmowy zostały powzięte musiałem poinformować akcjonariuszy.

W takim razie BM2 oraz serial BM , od tego jest ten Pan ?
    M.in - ale to daleka przyszłość !!!
    Najważniejsza jest dla mnie obecna produkcja BM i zapewnienie jej sukcesu !
    Potem pomyślimy o dalszym rozwoju GRUPY VIV.

Wczoraj wspomniałem o ofercie pakietowej. Posiada Pan takową ?
    Nie zamierzam wyzbywać się akcji na tym etapie !!!!!!!!!!!!!

Kiedy możemy spodziewać się wywiadów TV , PRASA ?
    Na razie nie.
    Dobrym momentem będzie przyjazd Reżysera p.FEDERICA DU CHAU .
    Wtedy może.

Jest się czym szczycić!?
    Nie można się spieszyć-))

Czy temat można podejmować na PB.
    tAK , ALE ODPOWIADA tylko na POWAŻNE PYTANIA !!!

niestety podziękował za rozmowę, znów spotkanie !

• Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~III Świat [79.162.43.*]
    CHAU, CHAU - nowe zawołanie kuników....

Mówi jeden kunik (r.m.) do drugiego kunika (e.p.) - cicho sza, to wszystko tajne, wicie rozumicie towarzyszu, spraw wagi globalnej, a może nawet galaktycznej, nic nie można ujawniać, robimy wielki spisek, mediom ani mru mru, żadnych faktów!!!! najważniejsze żeby polaczki brały akcje, w NRD taki numer nie przejdzie, a sandra chce wciąż więcej i więcej na waciki...
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~III Świat [79.162.43.*]
    hej kuniki, czy macie już kaftaniki?..
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~arek [89.231.239.*]
    Witam...jak myslicie...po takiej informacji i dzisiejszym dniu jaki przewidujecie przebieg notowan w nastepnym tygodniu..?
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    Arek - wywal
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~Kręcignat [178.56.115.*]
    kunik weź się tak nie emocjonuj
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~Monty [79.162.39.*]
    kunik weź się w końcu do jakiejś roboty. Od czterech lat żyjesz nygusie za nasze pieniądze
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: endriu prawdziwy [83.21.105.*]
    Jak nie ma się nic do powiedzenia, lepiej nie mówić nic !

EP
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~Monty [79.162.39.*]
    kunik zacznij robić w końcu ten film, a nie zasypywać rynek pseudo informacjami albo weź się do kopania rowów, może w tej pracy się sprawdzisz
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~Szaradzista [91.94.244.*]
    Monty, masz wyczucie, endriu to rzeczywiście kunik

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-forum-viiv-skup-palant-off,9089867.html

jestem pełen wątpliwości, czy te spółeczka cokolwiek wyprodukuje, skoro jej szef i jedyny pracownik całymi dniami przesiaduje na forum. Po sposobie wypowiadania się widać ze to facet od bezskładnego gadania a nie robienia. hihihi, w sumie żenujące.
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    Słaby z Ciebie detektyw -))

Nie skupiacie się nad tym co istotne !!!
    O produkcję się nie martw. Raczej o własne inwestycje !
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~Ciufik [80.238.126.*]
    Endriu jest osobą zbyt mocno zaangażowaną w działalność na forum tej spółki i daje do zastanowienia jego prawdziwa tożsamość. Takich bzdur nie wypisuje byle kto.
    Wypisuje setki wierszy sloganów nie potrafiąc jednocześnie podać linków do trailera, ilości zatrudnionych w VIV osób, zaawansowania prac nad wirtualnym aktorem. Pomija milczeniem to co spółka robiła przez cztery niemal lata dotychczasowej działalności, nie jest dla niego istotnym mierna polityka informacyjna firmy. Nie jest ważne dla niego nic co jest ważne dla prawdziwych akcjonariuszy. Liczą się tylko komunikaty które pojawiają się co jakiś czas i które dotychczas do niczego dobrego nie doprowadziły.
    A ostatnie wpisy z telefonami do właściciela to naprawdę szczyt żenady i nieudolnego naganiania.
    Ogarnij się Endriu - ludzie nie są tępi.
    Nie lubię jak łżesz !!!
    Nie kpij sobie ze mnie .

Żyj przeszłością !-))
    Mnie interesuje przyszłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do prezesa każdy może zadzwonić. Tyle że nikt nie ma odwagi -))

• Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~b.. [83.143.101.*]
    do Endriu:nie przejmuj się trollami,tylko Tobie chce się szukać informacji o spółce i dzielić się nimi na forum.Niech pomstują,a mądrzy niech z korzyścią dla swoich portfeli korzystają.
    Trollami?
    Niektórzy obserwują tak jak ja wasze wtopy już od niemal trzech lat?
    A Kim jest endriu klakierze?
    Odpowiedz znikająca ksywo.
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    chłe, chłe, chłe, kunik naganiacz na forum... Człowieku, odrobinę godności...
    naprawdę, żal mi ludzi, kttórzy za własne pieniądze kupują akcje spółki, bez majątku i pracowników, a za to z prezesem, który ślęczy na forum i na dodatek w pełni zasługuje na miano nielota...
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~dr house [89.72.40.*]
    hehehe:))) kupiłem pakiecik po 0,07 a sprzedałem po 0,15 kierując się informacjami ze Spółki. Oblicz inwestorzyno ile procent jestem do przodu. A ponadto nadal akumuluje na obecnym poziomie. Za pare ładnych miesięcy przypomne ci szczawiu ile zarobiłem na tym interesie kierując się tylko i wyłącznie informacjami płynącymi ze Spółki. Tyle w temacie.

Aha... mechaszczawiu powiedz ile zarobiłeś na veno stawiając barykady ośleple i bez namysłu kierując się odwetem za to co napisane zostało na forum bankiera? Przypominam obecny kurs akcji veno to 0,02 lub 0,03 ale kto na to zwraca uwage...
    aha no i pochwal się nam tutaj szczawiuniu prze leszczowaty ilu pracowników zatrudnia veno włączając virtualnego gracza nowaka?
    ps. przepraszam wszystkich że urzyłem słowa virtualny w stosunku do nowaka.
    kris (dr house), spokojnie, nie gotuj się tak, bo ci denko odpadnie...

krisie zwisie, ty nic nie sprzedałeś i nic nie zarobiłeś, bo jesteś zmoczony u kunika od debiutu tej wydmuchy na poziomie grubo powyżej ostatnich maksimów.

śmieszna personko, od lat jesteś kunikowym klakierem i rozmowa z tobą jest uczenie skunksa savoir vivre...
    To prawda - Kris vel. Dr haus ujada od 19 groni a zarobił 100%.
    Skąd wy się ludzie bierzecie?
    Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek zarobił (spoza firmy) na tym papierze więc przestań hausie pisać takie bzdury bo jeszcze ktoś uwierzy. Czy to nie ty jeszcze jako ewerest pakowałeś do wora po 19 groszy?
    Jesteś umoczony po calaku i zgrywasz herszta bandy?
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~mm [77.253.252.*]
    Ze względu na wpisy na tym forum,odnoszące się do tego,że Richard Kunicki to endriu prawdziwy - wskazane by było,żeby osoba występująca na tym forum o pseudonimie "endriu prawdziwy" odniosła się do tego.Jeśli Pan Richard Kunicki wybrał niniejsze forum jako pole kontaktu z inwestorami to niech to będzie jasne dla wszystkich (robi tak np. T.Majka z NSG)
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~Meksyk [87.96.55.*]
    język jest charakterystyczny dla człowieka niemalże tak samo, jak linie papilarne.

kunik został zdemaskowany i zobaczymy, czy ma przynajmniej odrobinę odwagi cywilnej, żeby ujawnić swoją prawdziwą tożsamość.

Dalej kunik, pokaż się zza gardy swojego pseudonimu!
    no widze panowie że wiecie lepiej czy sprzedałem czy kupiłem i czy zarobiłem lub straciłem. Skoro tak to już rozumiem wasze powody buszowania tutaj na tym forum i chrzanienia od rzeczy. Apropo chrzanienia od rzeczy, to zawsze łatwiej coś pochrzanić aniżeli pochwalić się merytoryką. Po drugie macie prośbę do endriu ażeby powiedział czy jest Panem Kunickim czy nie.... to ja wam podpowiem jedno... mecha, cifuck, meksyk pochwalcie się swoją godnością i przedstawcie tutaj ładnie na forum to może endriu pójdzie za waszym przykładem. I jak bohaterowie forumowych przepychanek pójdziecie na ten układ? Podejżewam że nie, bo łatwiej łamie się prawo pod pseudonimem internetowego nika, czego jesteście żywym przykładem, aniżeli zadaje trud i merytorycznie podchodzi do sprawy. Ujadajcie dalej, na mnie to nie robi żadnego znaczenia. Może w waszym getcie tak ale nie tutaj i nie w tym miejscu, przełomowym dla Virtual Vision S.A.
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: hanys705 [94.251.153.*]
    Oni nawet nie mają odwagi zarejestrować się na bankierze.
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~Olson [91.94.192.*]
    różnica jest taka, że ani mecha, ciufik, czy inni krytycy:

nie pozyskują kapitału z rynku publicznego,

nie naganiają na produkty własnych firm

nie zobowiązywali się do transparentności własnych działań

chwytasz kris? hanys nic nie chwyta i tak już pozostanie...
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~ryś [83.4.117.*]
    nie obchodzą mnie głupie gadki ja mam kupić tanio ,sprzedać możliwie jak najdrożej i tyle.A wy dalej się produkujcie
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~Olson [91.94.192.*]
    to nie jest dyskusja dla sprzedawców
    nie kumasz ekonomi przydupasie dlatego kierujesz takie pytania o stan kasy. Kase to powinna posiadać bufetowa na dworcu. Jeżeli nie masz pojęcia o tym co to działalność operacyjna to nie wychodź z nory.
    aha nie łącz mojej osoby z przywołanym krisem, bo w tej metodzie kojarzenia wychodzisz na idiote do czego pewnie endriu mógł się ostatnio przekonać.

Nie potrafisz rozmawiać merytorycznie to się tutaj nie udzielaj.
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~mm [77.253.243.*]
    w zupełności wystarczy,że osoba dokunująca wpisów na tym forum pod pseudo "endriu prawdziwy" napisze,że nie jest Panem Richardem Kunickim.Tak jak pisałem wczesniej : jeśli to forum, ma być głownym oknem na świat jeśli chodzi o PR firmy Virtual Vision to niech będzie : tylko niech Pan Richard Kunicki to powie (a nie w domyśle występuje jako endriu prawdziwyPragnę zwrócic uwagę, że na stronach VIV nie ma komunikatu o reżyserii....., a naprawdę wolałbym czytać takie informacje na stronach firmy i inne "publikacje" endriu prawdziwego na stronach Virtual Vison niż na tym forum...
    żeby przeczytać informacje o reżyserze wystarczy czytać informacje na stronie NC. Endriu ich metoda polega na tym że jak sobie nie radzą z postępem prac nad BM to wchodzą w język rynsztoka z którego pochodzą i zaczynają snuć wnioski które nawet na kursie podstaw ekonomi wstyd zadać z niewiedzy.

Niczego panowie nie zmienicie:))
  • Re: Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego Autor: ~mm [77.253.243.*]
    nikt nie musi być ekonomistą,żeby kupować i potem sprzedawać akcje. Natomiast jeśli chodzi o komunikaty, to owszem mogę sobie czytać na NC tylko po co komu wtedy strona o VIV?? Jaki problem ma firma,żeby wprowadzajac komunikat do systemu na stronach nc zmodyfikować swoją własną stronę w internecie?? Ekonomistą nie trzeba być ale wypadałoby by profesjonalistą w tym co się robi (a nie tylko odbębniać robotę i umieszcać komunikaty tylko z obowiązku na nc)... oto całe podejście - trochę dziwnePSPosiadam trochę akcji VIV (tak żeby było transparentnie )
    dbasz o szczegóły i dobrze. Mnie jednak wystarczy gdy przeczytam informacjie na NC. Informacje pochodzą ze Spółek i chyba logiczne że ich adresatem nie może być nikt inny. Nie muszę czytać tego samego komunikatu w kilku innych miejscach. Diabeł tkwi w szczegółach ale w przypadku Virtual Vision S.A. wystarczą mi szczegóły zawarte w komunikatach. A diabeł to będzie przy realizacji zysków.

Apropo strony... też uważam że można było by ją poprawić i upgradować. no ale ten niuans w podjęciu decyzji inwestycyjnej mi osobiście nie przeszkadza:)
    Haus nie mów Ty nic o merytoryce bo od początku istnienia forum nie ma ani jednego twojego merytorycznego wpisu. Jedyna twoja działalność to zmienianie nicków i obrażanie innych. Poza tym co ty mówisz o działalności operacyjnej tej spółki?
    jeżeli realizacja filmu BM nie należy do działalności operacyjnej Virtual Vision S.A. to ja się pytam czy nie minąłeś się czasem z powołaniem i tracisz tutaj swój cenny czas. Niezapominaj jedno jest życie i nie warto go marnować na forum....
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.