• CIŚNIENIE WZRASTA !! Autor: ~sko [80.50.127.*]
    niedługo padnie obrona i powitamy 3 gr , zgadzacie się ze mną ??
  • Re: CIŚNIENIE WZRASTA !! Autor: ~ja [89.77.159.*]
    Już ponad 1,5 miliona po 4 gr sypnęli. W takim tempie 3 gr będzie już w przyszłym tygodniu.
  • Re: CIŚNIENIE WZRASTA !! Autor: ~ty [194.50.110.*]
    Śpiewamy! ,,Obla di, obla da..." cha cha!
  • wam w gaciach cisnienie rosnie ze nie kupicie po 4gr Autor: ~petroParowa [81.100.165.*]
    sypnalem pare dni temu 1 sztuka znowu po 4gr zeby otworzyc worek na kilka sesji, zebralem leszcza wczoraj na 800 tys sztuk po 4gr i tyle
    malo kto sie zdecyduje wysypac po 4gr, jedynie byc moze ci co chca szybko wyjsc po 4gr bo po tyle samo weszli i nikt wiecej
    zaden Zdenek Smetana nie wyjdzie po 4gr jak bral po 5 czy 6gr czy po 10gr albo i po 30gr
    ci co po 30gr brali to w gacie robia bo zostalo 12% kapitalu z tego co zainwestowali

mysle ze wzrosty w okolice 15-20gr sa niezagrozone, wieksza podaz bedzie od 20 do 30 gr
  • Re: wam w gaciach cisnienie rosnie ze nie kupicie po 4gr Autor: ~pisak [83.4.101.*]
    a czym wrózysz te wzrosty, że kapitalizacja spółki wzrośnie aż czterokrotnie ? czy spółka sie zjaeła jakimś dochodowym interesem czy tak tylko piszesz, bo piszesz ?
  • pisak czytaj na necie to moze sie dowiesz Autor: ~petroParowa [81.100.165.*]
    na gotowe czekasz
    gotowego to kloca ci ktos moze postawic na wycieraczce przed domem

.......... i co jeszcze synu ma mama dla ciebie zrobic ?
  • I MAMY 6 GR A NIEDŁUGO 10 PEWNIE Autor: ~NA TO WYGLĄDA [95.41.35.*]
    Dnia 2010-12-02 o godz. 22:32 ~petroParowa napisał(a):
    > na gotowe czekasz
    gotowego to kloca ci ktos moze postawic
    > na wycieraczce przed domem

.......... i co jeszcze synu ma
    > mama dla ciebie zrobic ?
  • Re: I MAMY 6 GR A NIEDŁUGO 10 PEWNIE Autor: slawek_wr [89.174.230.*]
    aż niewiarygodne, wydaje się to co tu zrobiłem.
    Brałem Starka po 5 gr i oddałem po 25 gr ( na pierwszej sesji na której nastąpiło otwarcie). Dlatego mam sentyment do Starka i nieraz tu zaglądam.
    Aczkolwiek na chwilę obecną nie wziąłbym Starka.
    Jeśli wzrośnie to tylko i wyłącznie spekulacyjnie. Kiedy ? Tego nie wie nikt. I niech nikt nie pisze, że na bank w 2011 r, bo nie ma takiej pewności. Na Epigonie rok temu też tak pisali. Że spadło z ponad 1 zł na 15 gr więc musi odbić. I co nerki co najwyżej niektórym odbiło. 2 lata boczniaka Epigon zaliczył.
    Stark może równie dobrze mieć i 2 lata albo i więcej.
    Dlaczego porównałem do Epigona ( bo też przez 2 lata były gówno nie zyski), ale teraz na Epigonie zyski już się pojawiły. Po 3 kwartałach mają tam niemal 2 gr zysku na akcje. ( w raporcie z sierpnia podali, że podpisali szereg umów z hipermarketami na dostawy mrożonek: Tesco, Auchan, Real, Makro, Polomarket itd.) IV kw zawsze jest tam najlepszy i sądzę, że mogą ( nie ma pewności) zarobić w IV kw ok 1 mln zł zysku. To zaś może dać 3 gr zysku na akcję. Cena więc 18 gr za szt może być przynajmniej okazję na małe odrobienie strat.
    Jak ktoś napisze, że naganiam na Epigon, to od razu odpowiadam. Nie kupować . Patrzeć.
    1,5 roku temu sprzedałem w czerwcu Starka następnie tu na Starku napisałem, że warto kupić Ekoexport, pisałem to wielokrotnie. Kto tak uczynił chyba bardzo żałuje.
    Dlatego myśleć samemu i podejmować decyzję samemu.
    Jak Stark zacznie zarabiać ( kiedyś) to warto i wejść wtedy po 8-9 gr, bo i do 20-30 gr będzie mógł dojść. Lecz najpierw musi zacząć zarabiać, a nie mielić między spółkami Patro nowe emisje.
[x]
STARKDEV 0,00% 0,01 2013-12-11 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.