już tylko 16 tysięcy akcji po cenie emisji 0,60 !!!! to znaczy, że nie udało się im wyciągnąć jakiś wielkich ilości od drbnych akcjionariuszy takich jak ja!! sam dużoi kupiłem po tej cenie!!! nikt już nie chce sprzedawać po tej cenie !! wykres już szykuje się do wybicia i to się zdaży na dniach!!! jutro zielona sesjia na całym rynku!!!! a tu mamy 62 grosze!!!
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 11/2010
data dodania 2010-10-28 11:35:08
spółka Partex S.A.
Uzupełnienie raportu - Podniesienie prognozy zysku netto
Zarząd Partex S.A. przekazuje ponownie treść uzupełnionego o podstawę prawną raportu dotyczącego Podniesienia prognozy zysku netto. Treść samego raportu nie ulega zmianie. Poniżej pełna treść raportu:
"Zarząd Partex S.A. podnosi prognozę zysku netto Spółki za rok 2010 do kwoty 360 tys. zł. (+ 20 proc.).
Zarząd wskazuje, iż prognoza opublikowana w Dokumencie Informacyjnym Spółki zakładała osiągnięcie w roku 2010 zysku netto w kwocie 300 tys. zł. Tym samym prognozowana wysokość zysku netto Spółki za rok 2010 została podniesiona o 20 proc.
Zarząd wyjaśnia, iż podniesienie prognozy zysku netto Spółki za rok 2010 nastąpiło po dokonaniu analizy aktualnych danych finansowych Spółki oraz oceny jej bieżącej i przyszłej sytuacji gospodarczej i finansowej.
Zarząd podkreśla, iż podniesienie prognozy zysku netto Spółki za rok 2010 jest wynikiem sukcesywnej realizacji celów emisji akcji serii B Spółki, wskazanych w Dokumencie Informacyjnym, w tym w szczególności wynikiem optymalizacji kosztów i osiągania wyższych marż na sprzedawanych produktach.
Jednocześnie Zarząd Partex S.A. informuje, iż podana w Dokumencie Informacyjnym prognoza wysokości przychodów ze sprzedaży nie ulega zmianie. Planowane jest osiągnięcie na koniec 2010 roku przychodów ze sprzedaży na poziomie 6.400 tys. zł.
Podstawa prawna:
§3 ust. 2 pkt. 15) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"."
no właśnie już o tym pisałem!!!zyski i przychody w górę o 20%%% a cena akcji poniżej emisjii!!! warto troche potrzymać - dużo już nie spadnie bo nikt nie zarobi a to nie oto chodzi!!!pozdrawiam i cierpliwości życzękupiłem w piątek po 1.51 oponix ale mi się udało!!!!!jak przroczy 2 z hakiem to cała kaska na partex!!!