• Czemu spada? Autor: ~oponiarz [78.8.95.*]
    jwt
  • Re: Czemu spada? Autor: ~chorobafilipińska [83.18.157.*]
    Faktycznie spada, ale nie przejmuj się tym za mocno. To korekta, która musiała nadejść. Byłoby to wręcz dziwnie podejrzanie niezdrowe jakby kolejne 3 tygodnie miało zapier***ać do góry ciągle.
  • Re: Czemu spada? Autor: elza_ [195.205.15.*]
    Moim zdaniem to dołowanie kursu, pod niższy zakup dla kogoś kto wyraził taką chęć, ale w większym pakiecie. Teorię tę może potwierdzać duża ilość akcji kupowana z "ukrytego" na 12,70. Kupią ile potrzebują i kurs znów poleci do góry.
    Aktualnie jesteśmy na granicy trendu średnioterminowego i w najbliższym czasie możemy spodziewać się wybicia.
  • Re: Czemu spada? Autor: ~przasny zbig [83.18.157.*]
    no, miętkie rury wyszły, bo speniały a tu niespodzianka pod koniec dnia, YEAH!!!! Zajebistość do kwadratu mnie ogarnia!!! Z takiego giganta sie nie wychodzi w byle lekkich korektach. Tylko totalne papcie i pindolki powyłaziły.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [86.28.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czemu spada? Autor: ~oponiarz [78.8.209.*]
    Ja osobiście nie przymierzam się do sprzedaży, przynajmniej nie mniej niż za 20 PLN.
  • Re: Czemu spada? Autor: ~ikim [193.111.166.*]
    spada bo jest bardzo droga, c/z wynosi 29, a nawet po osiagnieciu zapowiadanego przez zarzad zysku rocznego na poziomie 6 mln, c/z bedzie az 27
  • Re: Czemu spada? Autor: ~fix23 [85.221.201.*]
    ja już wyskoczyłem. na 12,50 jest silne wsparcie ale jak to zostanie przebite to poleci na 12 albo niżej.jak na razie jest bardzo słabe kupno, trudno powiedzieć co będzie dalej, ale mam obawy że opory na 14,20 nie zostana przebite, a na pewno nie szybko. Moim zdaniem albo teraz uciekać albo inwestowac długoterminowo, za 4 kwartał wyniki powinny byc dobre.
  • Re: Czemu spada? Autor: ~ikim [83.31.236.*]
    W poprzednich raportach bylo info, ze rynek polski stanowi 90% zbytu. Teraz na razie nie ma śniegu, nie ma popytu na zimówki więc wątpie, czy 4-ty będzie az tak dobry. Pogoda ma tutaj bardzo duże zanczenie.

Co tu duzo mowic wystarczy zobaczyc ile bylo wyszukan "opony zimowe" rok temu.

http://www.google.pl/trends?q=opony+zimowe

warto tez dodac ze z roku na rok internautów jest co raz wiec, wiec dodatkowo nalezalo by o to skorygowac wykres

pozdrawiam!
[x]
OPONEO.PL -0,46% 86,80 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.