• Koniec inwestycji. Autor: ~Haymann [81.219.105.*]
    ...zamknięte do odwołania
  • Re: Koniec inwestycji. Autor: ~Germin [195.117.1.*]
    Powoli, panowie powoli. Umocnienie na ok. 70 z pewnymi wahaniami i już niedługo jazda w górę. To tylko kwestia czasu. Ten bank ma podstawy ku temu. Teraz bank potrzebuje 2-3 miesięcy na rozpęd. Fakt, faktem nie będzie to jazda ostro do góry, bo przecież nie jest to spółka wyciągnięta gdzieś z rękawa by napędzać pod leszczynę. Jeżeli ktoś chce na spokojnie i bezpiecznie osiągnąć w przeciągu 1/2 roku do roku solidny zysk, ograniczając ryzyko do minimum, to jest to wybór rozsądnie najlepszy. Myślę, że na poziomie 50% - 80% w przedstawionym okresie zadowoli rozsądnych inwestorów. Kupowałem po trochę ponad 30 zł i na razie wolno, wolno idzie w górę. Bank już jest po przejściach, zapakowany w nową formułę i Józef Wielki na emeryturze, ten pompo-wysysacz wraz z kumplami. Inwestorom życzę mądrych decyzji i zapraszam na wózek w dalszą drogę. Tu nie grozi zamiana wożnicy z koniem jak u rudego z biotka.
  • Re: Koniec inwestycji. Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    po 30 kupowałeś i piszesz ze wolno idzie w gore ? Mogłeś sprzedać za 90
  • Re: Koniec inwestycji. Autor: ~Germin [195.117.1.*]
    wcześniej jednak przedawkowałem na 95 zeta i pojechało dada; uśredniałem i teraz jestem w pitstopie; dane ze spółki są bardzo zachęcające i ten bank idzie w dobrym kierunku; teraz buja się w oczekiwaniu na kolejny marsz...
  • Re: Koniec inwestycji. Autor: ~mm [83.15.174.*]
    Będzie drobna korekta może na 62-63 i wtedy odkupię z chęcią.
    myślę ze jutrzejsza sesja wskaże kierunek pokazując która strona jest silniejsza. Wczoraj pięknie wyczyścili SL
    ta spółka powoli zaczyna nadawać się do grania DT, ostre jazdy w dół i w górę ojj ktoś tu steruje
  • Re: Koniec inwestycji. Autor: ~Haymann [87.205.229.*]
    początek inwestycji
    pozdr H
[x]
BANKBPH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.